Pirkau Logonos Asia dezodorantą purškiamą, na fainas visai, netrenkia kaip koks oro gaiviklis
Turėjau mėginukus kremų su rožėm ir bekvapį tai irgi nerealus
QUOTE(Bitute32 @ 2007 07 20, 14:00)
Pirkau Logonos Asia dezodorantą purškiamą, na fainas visai, netrenkia kaip koks oro gaiviklis
As savaites pradzioj pirkau Logonos Dantu apsta vaikams su braskemis dovanu. Is pirmo zvilgnio puiki sudetis visai nepanasi i ta kur supoermarkete parduoda... as apskritai daugaiu nei dnatu apstu nei sampunu supermarketiniu neperku... tai va o pirkau todel kad vaiskciojau internete ir radau prancuziskame puslapyje www.beautetest.com atrodo vartotoju nuomone sapie produktus ir ten yra is apie Sante ir apie Logona, tai va labai teigiami sitos pastos ivertinimai... as nupirkau drauges vaikui jam 4 paziuresim ar patiks
na išbandžiau šiandien kremą veidui su aljošium, tepiau tik vieną kartą, tai nelabai apie poveikį ką galimą pasakyt, bet nealergizavo, tiko ir dar tas vienas tepimas susidėjo iš trijų tepiau tepiau ir rodos vis negana, oda vis sugeria ir sugeria, lyg ištroškus o tas žolelių kvapas visai netrukdo, visai neintensyvus ir greit išvis dingsta
QUOTE(Bitute32 @ 2007 07 23, 13:19)
na man pasirodė kad 60 Lt čia jau didžiausia kaina produktų, kiti pigesni
gali būt aš turėjau omeny veido kremą
QUOTE(Bitute32 @ 2007 07 23, 13:19)
na man pasirodė kad 60 Lt čia jau didžiausia kaina produktų, kiti pigesni
Sante analogiski produktai, tik pigesni nei Logona
Papildyta:
isbandziau Logona kuno sviesta nu man tai pasaka, gerai susigeria, gerai drekina, labai skaniai kvepia... noreciau nusipirkti visa pakuote...
QUOTE(begike @ 2007 07 23, 18:16)
Sante analogiski produktai, tik pigesni nei Logona
o tai kaip čia analogiški, bet pigesni? kažkas vadinasi yra ne analogiško
QUOTE(emmute @ 2007 07 23, 22:06)
o tai kaip čia analogiški, bet pigesni? kažkas vadinasi yra ne analogiško
pardaveja sake, kad jie labai panasus, ta pati gamykla gamina...
QUOTE(begike @ 2007 07 23, 22:42)
pardaveja sake, kad jie labai panasus, ta pati gamykla gamina...
hmm...įdomiai gal panašiai kaip L'oreal ir Garnier, L'oreal brangesni ir skaitos geresni už Garnier
QUOTE(emmute @ 2007 07 24, 10:16)
hmm...įdomiai gal panašiai kaip L'oreal ir Garnier, L'oreal brangesni ir skaitos geresni už Garnier
na nezinau, zodziu sake, kad beveik nesiskiria, tik kad kaina skiriasi...
subaigiau veido kremo su aljošium mėginėlį, kažkaip pasirodė, kad neužtektinai drėkina ir šiaip nekilo ypatingo noro įsigyt, nebent iš įdėjos naudot, kad natūrali kosmetika
Na, pasiskaiciau ir as pagaliau, ka apie mus pirkejos sneka siaip esu pardaveja ir malonu girdet, kad musu pastangos itikinti, kad kosmetika tikrai gera ir verta tu pinigeliu, atrodo neliko bevaises siaip tikrai galima daug papasakot, kai prieinat, tai nebijokit tik klaust! Stengsimes pasiulyt tai, kas geriausia
sveikos mergiates, as jau senokai domiuosi naturalia kosmetika ir labai dziugu, kad jau ir LT yra taciau kainos nedziugina apziurejau internte tie patys produktai gerokai pigesni. galima ir i es salis uzsisakyti, manau verta butu siustis