Įkraunama...
Įkraunama...

Logona

Pirkau Logonos Asia dezodorantą purškiamą, na fainas visai, netrenkia kaip koks oro gaiviklis biggrin.gif

Turėjau mėginukus kremų su rožėm ir bekvapį tai irgi nerealus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 07 20, 14:00)
Pirkau Logonos Asia dezodorantą purškiamą, na fainas visai, netrenkia kaip koks oro gaiviklis  biggrin.gif

Turėjau mėginukus kremų su rožėm ir bekvapį tai irgi nerealus  thumbup.gif

As savaites pradzioj pirkau Logonos Dantu apsta vaikams su braskemis dovanu. Is pirmo zvilgnio puiki sudetis visai nepanasi i ta kur supoermarkete parduoda... as apskritai daugaiu nei dnatu apstu nei sampunu supermarketiniu neperku... tai va o pirkau todel kad vaiskciojau internete ir radau prancuziskame puslapyje www.beautetest.com atrodo vartotoju nuomone sapie produktus ir ten yra is apie Sante ir apie Logona, tai va labai teigiami sitos pastos ivertinimai... as nupirkau drauges vaikui jam 4 paziuresim ar patiks
Atsakyti
na išbandžiau šiandien kremą veidui su aljošium, tepiau tik vieną kartą, tai nelabai apie poveikį ką galimą pasakyt, bet nealergizavo, tiko bigsmile.gif ir dar tas vienas tepimas susidėjo iš trijų g.gif tepiau tepiau ir rodos vis negana, oda vis sugeria ir sugeria, lyg ištroškus g.gif o tas žolelių kvapas visai netrukdo, visai neintensyvus ir greit išvis dingsta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 07 23, 13:19)
na man pasirodė kad 60 Lt čia jau didžiausia kaina produktų, kiti pigesni  bigsmile.gif

gali būt 4u.gif aš turėjau omeny veido kremą
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 07 23, 13:19)
na man pasirodė kad 60 Lt čia jau didžiausia kaina produktų, kiti pigesni  bigsmile.gif

Sante analogiski produktai, tik pigesni nei Logona 4u.gif
Papildyta:
isbandziau Logona kuno sviesta smile.gif nu man tai pasaka, gerai susigeria, gerai drekina, labai skaniai kvepia... bigsmile.gif 4u.gif noreciau nusipirkti visa pakuote... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2007 07 23, 18:16)
Sante analogiski produktai, tik pigesni nei Logona  4u.gif

o tai kaip čia analogiški, bet pigesni? blink.gif kažkas vadinasi yra ne analogiško g.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 07 23, 22:06)
o tai kaip čia analogiški, bet pigesni? blink.gif  kažkas vadinasi yra ne analogiško g.gif

pardaveja sake, kad jie labai panasus, ta pati gamykla gamina...
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2007 07 23, 22:42)
pardaveja sake, kad jie labai panasus, ta pati gamykla gamina...

hmm...įdomiai g.gif gal panašiai kaip L'oreal ir Garnier, L'oreal brangesni ir skaitos geresni už Garnier g.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 07 24, 10:16)
hmm...įdomiai g.gif  gal panašiai kaip L'oreal ir Garnier, L'oreal brangesni ir skaitos geresni už Garnier g.gif

na nezinau, zodziu sake, kad beveik nesiskiria, tik kad kaina skiriasi...
Atsakyti
subaigiau veido kremo su aljošium mėginėlį, kažkaip pasirodė, kad neužtektinai drėkina g.gif ir šiaip nekilo ypatingo noro įsigyt, nebent iš įdėjos naudot, kad natūrali kosmetika g.gif
Atsakyti
Na, pasiskaiciau ir as pagaliau, ka apie mus pirkejos sneka smile.gif siaip esu pardaveja ir malonu girdet, kad musu pastangos itikinti, kad kosmetika tikrai gera ir verta tu pinigeliu, atrodo neliko bevaises smile.gif siaip tikrai galima daug papasakot, kai prieinat, tai nebijokit tik klaust! biggrin.gif 4u.gif Stengsimes pasiulyt tai, kas geriausia rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos mergiates, as jau senokai domiuosi naturalia kosmetika ir labai dziugu, kad jau ir LT yra biggrin.gif taciau kainos nedziugina blink.gif apziurejau internte tie patys produktai gerokai pigesni. galima ir i es salis uzsisakyti, manau verta butu siustis smile.gif
Atsakyti