kaip jums logonos plauku kauke?
Linutiaa, kaip ilgiau panaudojus atsiliepimai apie purskikli plaukam?
o kiek kainuoja logonos kokosu aliejus ir kokia jo talpa?
QUOTE(sultru beauty @ 2008 04 28, 21:58)
o tai kaune situ firmu neimanoma gauti?
QUOTE(Odora @ 2008 06 18, 13:50)
sakykit logona tik Vcupe rasti galima ar dar kazkur?
Dar Helios Savanorių pr. yra Biobutikas
nusipirkau logonos tropic dezodoranta, nebuvo visai is ko rinktis o mirtinai reikejo. kaip jums jisai? man tai toks lipnus, mozoji ir nesupranti ar is to buteliuko kas isbega, prakaitavimo turbut nesulaiko kvapo truputi jaucias
na toks pusetinas, cia mano pirmas naturalus deo, gal esat atrade koki be trukumu?
na toks pusetinas, cia mano pirmas naturalus deo, gal esat atrade koki be trukumu?
QUOTE(Odora @ 2008 07 09, 11:14)
nusipirkau logonos tropic dezodoranta, nebuvo visai is ko rinktis o mirtinai reikejo. kaip jums jisai? man tai toks lipnus, mozoji ir nesupranti ar is to buteliuko kas isbega, prakaitavimo turbut nesulaiko kvapo truputi jaucias
šito ir aš labai norėjau, bet kai pirkau saviškį nebuvo. o ar panašus kvapas į tropinio kūno sviesto?
prakaitavimo gausaus nei vienas gerai nesulaiko. jei norisi to šviežumo reikėtų dienos eigoje pasitepti per naują manau.
QUOTE(sultru beauty @ 2008 06 03, 16:09)
kaip jums logonos plauku kauke?
tik dabar atradau tavo klausimuka zinai, manau stebuklu ir nepamatysim, tiesiog belieka tiketi, kad jis tikrai saugo ta plauka ir as tuo tikiu
QUOTE(doufyl @ 2008 07 09, 11:53)
šito ir aš labai norėjau, bet kai pirkau saviškį nebuvo. o ar panašus kvapas į tropinio kūno sviesto?
prakaitavimo gausaus nei vienas gerai nesulaiko. jei norisi to šviežumo reikėtų dienos eigoje pasitepti per naują manau.
kvapas tai toks koks prasyta papaju ir dar kazkokio vaisiaus, kuno sviesto tai man skanesnis toks labiau maista, grietinele primenantis o sitas toks labiau vaisiu, nors dabar vidury dienos nebejauciu, o pazastis jau dukart sausinau su servetele
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 21, 21:12)
pirkiniai. as apie logonos lupu balzama ir rankremi logonos temoj lauksiu atsiliepimu
Kiek jau panaudojau galiu pasakyti, kad Logonos lupu balzamas man Kadangi mano lupos siek tiek issausejusios tai jis man super, toks riebokas ir lupytes poto graziai atrodo
O ranku krema ir meginau, is pradziu jis toks kaip ir lipnokas pasirode, bet kaip isigeria, tai labai liuks, o apie drekinima galesiu veliau parasyti, kai siek tiek ilgiau panaudosiu
Beja perskaiciau, kad Sultru beauty megino logonos sampuna su bambukais.. Noriu paklausti kaip tas sampunas?
QUOTE(GinMintė @ 2008 09 21, 23:09)
Beja perskaiciau, kad Sultru beauty megino logonos sampuna su bambukais.. Noriu paklausti kaip tas sampunas?
atsiprašau už įsiterpimą aš irgi bandžiau. labai malonus, skaniai kvepia, švelnus, bet neišplauna aliejinių kaukių.