QUOTE(bolivija @ 2007 07 10, 17:14)
atrodo, kad duoda, nes ir aš gavau.
Išbandžiau dienos kremą veidui. Kvapas tai toks idomus , tikrai. Bet jis greit dingsta, vos tik užtepi. Na toks žolelių, bet gerai kad ne saldžiai sintetinis kaip kitų kad būna. Labai gerai isigeria, net kada plauni veida po kurio laiko, visai nesijaučia kad prieš tai buvo naudota kremo. Kiek angliškai suprantu tai reguliuoja veido odos balansa. Man labai patiko.
Išbandžiau dienos kremą veidui. Kvapas tai toks idomus , tikrai. Bet jis greit dingsta, vos tik užtepi. Na toks žolelių, bet gerai kad ne saldžiai sintetinis kaip kitų kad būna. Labai gerai isigeria, net kada plauni veida po kurio laiko, visai nesijaučia kad prieš tai buvo naudota kremo. Kiek angliškai suprantu tai reguliuoja veido odos balansa. Man labai patiko.
as irgi naudoju logonos produkcija, man labai patinka, o del kavpo reikia priprasti, man dabar visos tos 100 proc. (pries tai naudojaus dr.hauschka produkcija)naturalios labai patinka del savo kvapo, nes kvepia naturalumu, o ne sintetiniais kvapais
Papildyta:
QUOTE(begike @ 2007 07 09, 20:57)
pabuvojau siandien universalinej, apsiprekinau Nusipirkau Sante sampuna ir veido krema, Logona brangesne. Norejau pirkti kuno sviesta Logona, bet jo labai daug pakuotej ir kaina nemaza, tai dave meginuku, dar dave Logona riebesnio kremo meginuka. Zodziu abi gamintojos praktiskai vienodos, tik kad kainos skiriasi.
logona ir sante tos pacios kompanijos produkcija