QUOTE(sultru beauty @ 2008 04 17, 02:55)
weledos kauke turiu as pati. gal galetum jas sulyginti? kokie poveikiai?kaip plaukas jaucias? kokie kvapu skirtumai? truputi placiau gal galima? beje,ar ji tiesina plauka ar labiau papurena/pabanguoja ji?
ir aciu is anksto
palyginti
hm.. na jų kvapai tikrai skiriasi. logona nežinau kas jaučiasi - gal žolelės kokios, o weleda kiek pamenu rozmarinais kvepia. (daugiau nei prieš pusę metų turėjau, tai pamiršau
)
weleda naudojau prieš kiekvieną plovimą, nes man labiau patinka plaukus tepti kaukytėm būtent prieš plovimą. tai po weledos plaukai blizgėjo, buvo švelnūs.
nieko blogo apie logona kaukę taip pat negali pasakyti. čia jau reikia rinktis kas patogiau - tepti prieš plovimą ar po.
man patogiau prieš, kadangi išsiplovus galvą kažkodėl tingiu sėdėti su suteptais plaukais
QUOTE(sultru beauty @ 2008 04 17, 14:00)
Sveikos.
ieskau pirkt sampuna,bet neapsisprendziu koki. kiek zinau cup'e neduoda sampuno megineliu?
tai gal kuriai is mamyciu netiko/atliko/atsibodo koks laselis kazkurio is siu sampunu ir uz sokolada keleta ml galetu pasidalint?
Labiausiai noreciau kazkurio is siu pabandymui:
Šampūnas su bambukais
Šampūnas su ginkmedžiuŠampūnas su kadagiais
Šampūnas su medum ir alum
esu Vilniuj.
nejauku paliko net su tokiais prasymais
parduoti neturiu, bet esu bandžius dvejus iš šių šampūnų (pažymėjau raudonai)
patiko abu. su ginkmedžiu lengvai išplauna aliejus iš plaukų, o va bambuko vienintelis minusiukas, kad jis kreminis ir labai sunkiai išplauna aliejus. ta prasme, jo ganėtinai daug reikia. bet ta kreminė konsistencija labai švelnina plauką (bent jau man)