QUOTE(Milux @ 2011 04 01, 13:30)
o tai ka jus manete kai sloga tesesi sitiek laiko taip ir sinusita galima ivaryt, ausu uzdegima ir n ligu.Tai kur jus buvot jai vaiko negydet du menesius, o paskui kaltinat kazka Tai juk galima nueit ir pas kita gydytoja pasikonsultuot.
Tai ka jus manet jai zinot kad paparasta sloga tesiasi 7 dienas
Tai nereikia nuvaryt pirma vaika ir antibijotiku nereikes tada.
Tai pasakykit , jai jus manot kad antibijotikai bereikalo skirti, kam juos girdot vaikam
Kaip man viena gydytoja pasakius ir as su ja visiskai sutinku, antibijotikais puola gydyt vaikus mamos kurios nori save greit nuramint, o ne vaikus isgydyt.Tikrai nepykit, turiu tris vaikus vyresneliui 11 metu, nei vienas , nei karto nera gaves antibijotiku ri nei uz ka nepatikesiu jai vaika gydant is kart, neuzleidziant ligos negalima isgydyt be antibijotiku Pacios mamaos uzleidzia su mintim praeis, nieko baisaus ir davaro vaikus iki kritiniu situaciju kai jau butini antibijotikai.Mano vaikai ir serga kaip ir visi, vyresnelis stirpiai sirgdavo ir antibijotiku niekada negerem.
Tai ka jus manet jai zinot kad paparasta sloga tesiasi 7 dienas
Tai nereikia nuvaryt pirma vaika ir antibijotiku nereikes tada.
Tai pasakykit , jai jus manot kad antibijotikai bereikalo skirti, kam juos girdot vaikam
Kaip man viena gydytoja pasakius ir as su ja visiskai sutinku, antibijotikais puola gydyt vaikus mamos kurios nori save greit nuramint, o ne vaikus isgydyt.Tikrai nepykit, turiu tris vaikus vyresneliui 11 metu, nei vienas , nei karto nera gaves antibijotiku ri nei uz ka nepatikesiu jai vaika gydant is kart, neuzleidziant ligos negalima isgydyt be antibijotiku Pacios mamaos uzleidzia su mintim praeis, nieko baisaus ir davaro vaikus iki kritiniu situaciju kai jau butini antibijotikai.Mano vaikai ir serga kaip ir visi, vyresnelis stirpiai sirgdavo ir antibijotiku niekada negerem.
Na jus labai kategoriskai jau cia teigiat del tu antibijotiku.Nemanau kad nors vieni tevai nori vaikams duoti antibijotiku zinant ju pasalini poveiki,bet buna tam tikru situaciju kai be ju tikrai negali issiversti.
O kas liecia sloga,tai pas mano viduriniuka ji beveik buna istisus metus,tik vasara kartais pagereja...jis alergiskas ir cia nieko nepadarysi.Pas LoR vaziuojam kartais net kas savaite konsultuotis kelis menesius is eiles...ji stebi,bet pagerejimas kaip minejau buna tik vasara dazniausiai.Adenoidai pas mus 1 laipsnio,operatuoti nerekomenduoja,taip kad tos situacijos pas visus skirtingos,ir negalima vieningai teigti kad visi vaikai gali pasveikti be antibijotiku,arba atvirksciai,kad visiems ju reikia...manau nuo ligos ,gydytoju ir teveliu poziurio tai priklauso.
Na ir dar del slogos ir kosuliu....jie gali testis ilga laika ir ne vien del alergijos,tai gali buti ir del refliukso...nedaugelis gydytoju siuncia daryti vaikuciams skrandzio tyrimus,todel ir priezasties tikrosios neranda.Nuo refliukso pas vaikus daznai uzsitesia slogos ir kosuliai,todel vaistai nuo slogos ar nuo kosulio tokiu atveju tikrai nepadeda