Įkraunama...
Įkraunama...

Eastcon produkcija

QUOTE(Valentine @ 2007 03 06, 15:32)
turiu krosnele kepimui. ji nedidele, 6 zmonesm vakarienes gal ir nepagaminciau  biggrin.gif  bet siaip esu labai patenkinta. kai ipranti valgyti tai, kas kepta be riebalu, tai riebalai pasidaro toks nebeskanus dalykas..... schmoll.gif
aš krosnelę naudoju tada, kai kepu nedideliais kiekiais, kai kepti el.orkaitėje neapsimoka bigsmile.gif
QUOTE(Speigė @ 2007 03 07, 16:06)
kepu tik vistos gabalelius ir vis tikrinu, ar iskepe. ta knygele visiskai nereikalinga, nes ten turbut is lempos viska surase. o ka tu kepi? man reikttu ideju, ka ir kaip dar su ja pagaminti?
viską darau, kepu bulvytes fri, darau troškinukus moliniuose indeliuose 4u.gif ant grotelių kepiau net bulves lupenose thumbup.gif gavosi super, kaip ant laužo, tik aišku dūmų kvapo nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 03 07, 21:35)
darau troškinukus moliniuose indeliuose 4u.gif ant grotelių kepiau net bulves lupenose thumbup.gif gavosi super, kaip ant laužo, tik aišku dūmų kvapo nebuvo mirksiukas.gif

cia gera mintis troskinukus daryt.. o ka dar be vistos kepimo galima joje kepti.. nes pas mane stovi ji be darbo ir mazdaug kiek laiko reik uzstatyt
Atsakyti

Manau, kad moketi uz keptuve 700lt(jei tokia kaina yra) neverta. Vis tiek jokio stebuklo ji nepadarys, is kirvio koses neisvirs biggrin.gif Pati nusipirkusi teflonine uz 100lt Maximoj-man jos pakanka thumbup.gif

[/quote]

na teflonas jokiu budu neatstos titino keraminio pavirsiaus thumbup.gif , bet analogika keptuve, kuria pirkau EC galima ir seip nusipirkt jau dvi vietas zinau, kur jos 2-3 kartus pigesnes. jei kam reikia isduosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=jenna,2007 03 09, 17:45]
Manau, kad moketi uz keptuve 700lt(jei tokia kaina yra) neverta. Vis tiek jokio stebuklo ji nepadarys, is kirvio koses neisvirs biggrin.gif Pati nusipirkusi teflonine uz 100lt Maximoj-man jos pakanka thumbup.gif

[/quote]
na teflonas jokiu budu neatstos titino keraminio pavirsiaus thumbup.gif , bet analogika keptuve, kuria pirkau EC galima ir seip nusipirkt jau dvi vietas zinau, kur jos 2-3 kartus pigesnes. jei kam reikia isduosiu mirksiukas.gif
[/quote]

mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif , išduok, prašau, išduok mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif .Tai, ko gero, bus kur nors Vilniuje (aš iš Šiaulių), nu bet gal ir pas mus bus kokia tos parduotuvės atstovybė, maža kas, maža kaip , maža kur...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguzevasaris: 11 kovo 2007 - 20:29
[quote=geguzevasaris,2007 03 11, 21:28]
[/quote]
mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif , išduok, prašau, išduok mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif .Tai, ko gero, bus kur nors Vilniuje (aš iš Šiaulių), nu bet gal ir pas mus bus kokia tos parduotuvės atstovybė, maža kas, maža kaip , maža kur...
[/quote]
man atrodo kad titano keramikos indu yra imperijos parduotuveje http://www.imperija....=2&cat=4&lng=lt
Atsakyti
[quote=Kilbukas,2007 03 11, 22:37]
:[/quote]
man atrodo kad titano keramikos indu yra imperijos parduotuveje http://www.imperija....=2&cat=4&lng=lt
[/quote]

Nu va, ačiū, sakiau, kad bus atstovybė Šiauliuose, reiks nulėkt pažiūrėt(Salonas "ERA+",Tilžės 68A-21)

Atsakyti
Pries beveik du metus ir mes papirkom puodu rinkini,tiek gyre,dievagojosi,kad tai amzina,nu ir ka keptuve pradejo kazkaip keistai sloksniuotis,puodas svilti,nu tik troskintuvas dar sveikas kol kas,nes nedaznai naudoju,o ciklonine krosnele taip ir dulka lentynoje nenaudojama,nes visa tai ka ji atlieka yra imontuota virykleje,dar vakar su vyru perkalbejom,kad uz tokius pinigelius butume daug geru puodu nupirke .... g.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2007 03 11, 20:28)

mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif , išduok, prašau, išduok mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif .Tai, ko gero, bus kur nors Vilniuje (aš iš Šiaulių), nu bet gal ir pas mus bus kokia tos parduotuvės atstovybė, maža kas, maža kaip , maža kur...

na tos vieteles kur as zinau tai kaune, nes as pakaunes gyventoja, bet firma kuri prekiauja vadinasi "eurionas" . tai gal rasi ir kitur..

turi taska bazej geltonam pasaze ir nuo padodos kalno nusileidus iskart priesais ju parduotuve....gali apsiurek kol lauki prie sviesoforo lotuliukas.gif

jie prekiauja vokiskom borner ir scanpan keptuvem, o dar bazej radau analogus... negirdetos firmos, bet 20 proc. pigiau. blink.gif
eurionas tai garantija duoda, o su tuo kitu taskeliu dar neisiaiskinau.. bet vargu...

jei issirinksi kuria nors tai galim cia plygint kainas, nes as pirkau tryju dydziu jau ir mazdaug zinau... na kad nepermoketum bigsmile.gif

i tuos imperijos puodus bliudus irgi uzmeciau aki... negirdejau iki siol bet atrodo panasus ir i estconinius... o ir kainos gerokai svelnesnes
Atsakyti
Sveikos. Labai seniai buvau čia užsukusi. Praktiškai nebeužsuku nuo tada kai pradėjau dirbti EASTCON'e. Jame dirbu jau pusantrų metu.Skaitau jūsų pasisakymus ir niekaip negaliu atsistebėti, kad šiais laikais dar yra navių žmonių. Skaitau apie tuos gėrimus pripiltus kažin ko (tai juk kavinės preztižo reikalas, o ne EASTCON'o!), apie hipnozes, psichologinį spaudima... Tai yra jau ne prezentantų, o pačių žmoniu problema jeigu juos galima spausti pschologiškai. Jūs supraskite, kad prezentantas yra toks pat darbuotojas, kaip Maximoj ar bet kurioj kitoj parduovuvėj pardavėjas. Jis tik dirba savo darbą ir uždirba algą. O jeigu žmogus įsigyja daiktą tai yra tik jo PAČIO sprendimas. Niekada nepirks žmogus, kuris neturi kišenėje atliekamo pinigo, kuris nuejęs i parduptuvę skaičiuoja, kad jam užtektų ant duonos. Tokiam žmogui NIEKADA neparduosi ir kažkodėl jis nepajaus to "psichologinio spaudimo"(tai galime galvoti, kas žmogus, finansiškai stabilus, jis psicholgiškai nestabilus). Bet atėjęs toks paprstas žmogus į prezentaciją pakels nuotaiką ne tik sau, bet ir prezentatoriui. Svarbiausia, kad jis klausys ir kalbės nuoširdžiai be jokių pasikėlimų ir mandrybių. Kazkodėl pas mane ateję žmonės visada išeina patenkinti, su gera nuotaika, nesvarbu ar jie perka ar ne. Aišku tas priklauso nuo prezntatoriaus. Bet negaliu pakęsti žmonių kurie žino kur eina, bet ateina susiraukę, neva jiems siūlysi pirkti, įbruksi prekę. Tada aš per pertaukėlę garsiai virtuveje pasakau sau: žmogau, juk tavęs niekas čia neatvarė su botagu. Tu PATS užpildei lapelį dėl Peugot, pats parašei savo tel nr. ir adresą, pats sutikai ateiti, (juk tau tris kartus skambina žmogus ir stengiasi pakviesti aukodmas savo laiką ), tu atejai SAVO NORU ir, buk geras, gerbk žmogų dirbantį savo darbą! Juk karbonadą išsikepti gali ir namie. Jeigu nori už dyką, nueik pas draugę ir pasivaišink. (Bet, deja, dauguma būtent to už dyką ir nori, ir tai yra tik jų pačių problema, todėl natūralu, kad jie bus nepatenkinti). Ir žinot, kad visa tai žmonės, eidami i prezetacijas suprastų, tai nepatenkintų tikrai neliktų.
Papildyta:
QUOTE(laurencijal @ 2007 03 14, 10:37)
Sveikos. Labai seniai buvau čia užsukusi. Praktiškai nebeužsuku nuo tada kai pradėjau dirbti EASTCON'e. Jame dirbu jau pusantrų metu.Skaitau jūsų pasisakymus ir niekaip negaliu atsistebėti, kad šiais laikais dar yra navių žmonių. Skaitau apie tuos gėrimus pripiltus kažin ko (tai juk kavinės preztižo reikalas, o ne EASTCON'o!), apie hipnozes, psichologinį spaudima... Tai yra jau ne prezentantų, o pačių žmoniu problema jeigu juos galima spausti pschologiškai. Jūs supraskite, kad prezentantas yra toks pat darbuotojas, kaip Maximoj ar bet kurioj kitoj parduovuvėj pardavėjas. Jis tik dirba savo darbą ir uždirba algą. O jeigu žmogus įsigyja daiktą tai yra tik jo PAČIO sprendimas. Niekada nepirks žmogus, kuris neturi kišenėje atliekamo pinigo, kuris nuejęs i parduptuvę skaičiuoja, kad jam užtektų ant duonos. Tokiam žmogui NIEKADA neparduosi ir kažkodėl jis nepajaus to "psichologinio spaudimo"(tai galime galvoti, kas žmogus, finansiškai stabilus, jis psicholgiškai nestabilus). Bet atėjęs toks paprstas žmogus į prezentaciją pakels nuotaiką ne tik sau, bet ir prezentatoriui. Svarbiausia, kad jis klausys ir kalbės nuoširdžiai be jokių pasikėlimų ir mandrybių. Kazkodėl pas mane ateję žmonės visada išeina patenkinti, su gera nuotaika, nesvarbu ar jie perka ar ne. Aišku tas priklauso nuo prezntatoriaus. Bet negaliu pakęsti žmonių kurie žino kur eina, bet ateina susiraukę, neva jiems siūlysi pirkti, įbruksi prekę. Tada aš per pertaukėlę garsiai virtuveje pasakau sau: žmogau, juk tavęs niekas čia neatvarė su botagu. Tu PATS užpildei lapelį dėl Peugot, pats parašei savo tel nr. ir adresą, pats sutikai ateiti, (juk tau tris kartus skambina žmogus ir stengiasi pakviesti aukodmas savo laiką ), tu atejai SAVO NORU ir, buk geras, gerbk žmogų dirbantį savo darbą! Juk karbonadą išsikepti gali ir namie. Jeigu nori už dyką, nueik pas draugę ir pasivaišink. (Bet, deja, dauguma būtent to už dyką ir nori, ir tai yra tik jų pačių problema, todėl natūralu, kad jie bus nepatenkinti).  Ir žinot, kad visa tai žmonės, eidami i prezetacijas suprastų, tai nepatenkintų tikrai neliktų.

Atsakyti
Nežinau ko čia taip pykti juk tu prekiu niekas su šautuvo prie smilkinio prireme neliepe pirkti, o kad patys neatsispiriam tai patys ir kalti lotuliukas.gif
Sutinku kad kainos tikrai perdideles, galima ir pigiau panašaus stiliaus daikta nusipirkti ax.gif
Naudoju jų patalynę vilnone jau 3 metai ir esu visiškai patenkinta, pagalves išsipurtau ir vėl minkštutės, ir forma normali smile.gif o miegoti po jų anklodėm tai jau čia skonio reikalas, vienam ir po 10 pukinių anklodžių bus šalta o kitam ir po paklode bus karšta. O jei busi alergiškas vilnai tai tokiu atveju jokia vilna nepadės o tik kenks. Ir tėvai mano turi šia patalyne 5 metai irgi tik patys geriausi atsiliepimai, o dar jie naudoja tuos titaninius puodus patenkinti, ir krosnele naudojasi ypač gerai kai reikia gaminti tik 2 asmenim. Vienu žodžiu normalus daiktai tik jų kainos didokos, bet čia kiekvieno apsisprendimo reikalas ar mokėti, tai yra pirkti ar nepirkti biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
tai va- per paroda su mama pripildėm visokių ir visur laimėjimams bilietėlių doh.gif tai šiandien paskambino mamai iš Eastcon ir sako "jūs papuolėt į superfinalą" ir kviečia rytoj atvykti į kavinę. Čia kur dėl to Peugot ir kitokių prizų. Tai mano klausimai:
ar verta ten eiti?
kiek ir už ką reikės mokėti?
koks čia "papuolėt į superinalą"kai superfinalas 04 28 Vilniuje?
ir jei sakyk eini toliau, tai reikės nusipirkti bilietus į Vilniaus Siemens arena (vienam žmogui 90-110lt)
Atsakyti