Turiu šios firmos puodų. Labai aš jais patenkinta Geri daiktai. Ko nepasakyčiau apie kainas. Nes radau tokių pačių gaminių, kuriuos galima užsisakyti daug pigiau ir internetu ir be "smegenų plovimo".
Titano keramikos indai
Dar vieni titano keramikos indai
Na ir as buvau Eascon puodu prezentacijoj, tiesa antroj, tai zinojau ka jie ten kalba, taciau isigijau puodus. gal kaina ir didele. bet emiau rinkiny - 3puodai - 200Lt. taciau dave ciklonine krosnele ir ta dangti su skyle. kadangi man nuo aliejaus rugstingumas pakyla, tai ju keptuvej galiu kept be aliejaus (labai gerai blynai, kotletai ir .t.t), kinietiskame inde plova daryt ir puode sriuba virt...
svarbiausia niekas neprideda ir maisyt maziau reikia. na kaina gal ir didele, taciau nei bauer nei zepter tokiu indu nesiulo...
svarbiausia niekas neprideda ir maisyt maziau reikia. na kaina gal ir didele, taciau nei bauer nei zepter tokiu indu nesiulo...
QUOTE(Asio @ 2007 01 06, 00:10)
Sveikos,
noriu jusu patarimo, vakar paskambino vyrui is EASTCON-o, tipo laimejo kazkokioje lotejijoje atrankoje Pezui losti ir kviecia sekmadieni su 3 draugais atvykti pietu i "Kiemeli", dovanos buteli sampano po to balandzio men. Semens arenoje vyks ta pati Pezo loterija. Jauciu cia kazkokia tai klasta , ar jau tokiu budu jie ruosia prezentacijas, gal jau kitaip neprisivilioja klientu. Gal kam jau teko pabuvoti tuose ju pietuose
noriu jusu patarimo, vakar paskambino vyrui is EASTCON-o, tipo laimejo kazkokioje lotejijoje atrankoje Pezui losti ir kviecia sekmadieni su 3 draugais atvykti pietu i "Kiemeli", dovanos buteli sampano po to balandzio men. Semens arenoje vyks ta pati Pezo loterija. Jauciu cia kazkokia tai klasta , ar jau tokiu budu jie ruosia prezentacijas, gal jau kitaip neprisivilioja klientu. Gal kam jau teko pabuvoti tuose ju pietuose
Aciu visoms atsiliepusioms i mano "pagalbos sauksma" patarti
taigi draugu norinciu kartu eiti nesuradome, tai ejome vieni, dar buvo trys poros, demontravo lyginimo sistema, na kas as galiu pasakyti, gerai, kad as jau turiu gyvenimiskos patirties (pati tupperware demonstruotoja ) tai manes tie makaronai nelabai veikia, na bet vyrui tai seile iskart nutyso, jau buvo pasiruoses pakloti 3500 uz lygintuva ( gerai, kad paklausiau jusu patarimi ir visus pinigus palikom namuose). Gal ir geras daiktas, bet vis vien pats nelygina . tiek to
O kaip ten su tuo renginiu balandzio 28d. Semens arenoj, girdejau, kad reiks bilietus po 50Lt pirkti
aha, skelbia, kad nemokamas renginys, o bilietus reikes prikti. ar kazkaip panasiai prizada visko, bet uz tai reikia susimoketi nesamone
QUOTE(Speigė @ 2007 01 20, 09:50)
aha, skelbia, kad nemokamas renginys, o bilietus reikes prikti. ar kazkaip panasiai prizada visko, bet uz tai reikia susimoketi nesamone
Na as tikslai nezinau, todel ir klausiu, bet pernai kaimyne su vyru issirenge i ta rengini ir grizo it muse kande, parodes tuos EASTCON bilietus o jie tik juoktis pradejo, liepe po 50 Lt bilietus abiems pirktis, cia tipo su nuolaida
QUOTE(Speigė @ 2007 01 20, 08:50)
nu nesakė, kad nemokamas.
o bilietus tikrai reikia pirkti, jeigu nori dalyvauti koncerte, atvykusiems papildomi prizai lošiami. jeigu nedalyvauji koncerte pežo lošime vistiek loši, tik be papildomų prizų.
iš to koncerto dar ir uždirba turbūt
QUOTE(Nikusha @ 2007 01 18, 11:32)
Turiu šios firmos puodų. Labai aš jais patenkinta Geri daiktai. Ko nepasakyčiau apie kainas. Nes radau tokių pačių gaminių, kuriuos galima užsisakyti daug pigiau ir internetu ir be "smegenų plovimo".
Titano keramikos indai
Titano keramikos indai
Kuo tie puodai skiriasi nuo įprastinių? Uošvis padovanojo puodus ir tą cikloninę krosnelę.Nė su vienu naudotis nemoku
QUOTE(NERA @ 2007 01 22, 20:21)
Kuo tie puodai skiriasi nuo įprastinių? Uošvis padovanojo puodus ir tą cikloninę krosnelę.Nė su vienu naudotis nemoku
1. tarnauja ilgai (keptuvę naudoju jau du metus0, o tefloninę kas pusmetį keisdavau
2. neprikimba maistas
3. lengva valyti
4. gaminu beveik be riebalų
5. paviršius nesibraižo, nebūtina naudoti medines menteles
daugiau nesugalvoju , na, bet tokie pagrindiniai privalumai. minusas, tai kad sunkūs tie puodai.
o cikloninės tai neturiu, kiek žinau karštu oru ji ten kepa
Oi marazmai tas Eastcon. Neatmenu net kada tas buvo kai uzsisakem pirma keptuve Svoris jos, tai jei uztvotu mama kam nors, tai itariu nebekiltu daugiau tas vargselis... Kelpti joje gal ir gerai, bet mes turim daugiau nei du metus ir jau pradejo traukti maista. Teisingiau sakant ima prikepti maistas. Deja... Ne taip kaip parastoj keptuvej, bet...
Ciklonine krosnele. Netalpi rupuze Bet as labai megau jojekepti visokius bulkiukus ir vista. Tada jokiu riebalu nereikia ir iskepa gana greitai. Bet vietos uzima ji nemazai.
Paskutinis kuriozas kai mama uzsisake patalyne is vilnos. Kiek zinau turetu nealergizuotir tt. I smulkmenas nesigilinau. Nu zodziu ji patenkinta, o va broliui grauzia net apvilkus Man per kietos pagalves Bet cia ir ne esme. Juokingiausia, kad dovanu dave pripuciama lova. Tokia kaip Top Shop reklamuoja, turbut zinot apie ka as cia... Kaip sakant paplojom rankom, bus daiktas per Kaledas panaudotas kai suguzes sveciu, nes kedziu visiems neuztektu. Ir taip atidarom, o pompos ten ner... Ne karta skambinom agentei, o sioji pareiske, kad turbut prasta partija mums pakliuvo. Bandem visas pompas - nu netinka xoc nusisauk... jau sakiau reiks i degaline nestis, o poto pripusta atgal vilkt, bet galiausiai.... putem su burna (oi vargsai plauciai..), o poto neapsikenet panaudojom plauku dziovintuva
Jau kiek skabinta, tartasi, pazadeta ir siaip prisneketa, kad tai turbut paskutinis ten isigytas daiktas... Nesirupinai klientais Eastcon.
Ciklonine krosnele. Netalpi rupuze Bet as labai megau jojekepti visokius bulkiukus ir vista. Tada jokiu riebalu nereikia ir iskepa gana greitai. Bet vietos uzima ji nemazai.
Paskutinis kuriozas kai mama uzsisake patalyne is vilnos. Kiek zinau turetu nealergizuotir tt. I smulkmenas nesigilinau. Nu zodziu ji patenkinta, o va broliui grauzia net apvilkus Man per kietos pagalves Bet cia ir ne esme. Juokingiausia, kad dovanu dave pripuciama lova. Tokia kaip Top Shop reklamuoja, turbut zinot apie ka as cia... Kaip sakant paplojom rankom, bus daiktas per Kaledas panaudotas kai suguzes sveciu, nes kedziu visiems neuztektu. Ir taip atidarom, o pompos ten ner... Ne karta skambinom agentei, o sioji pareiske, kad turbut prasta partija mums pakliuvo. Bandem visas pompas - nu netinka xoc nusisauk... jau sakiau reiks i degaline nestis, o poto pripusta atgal vilkt, bet galiausiai.... putem su burna (oi vargsai plauciai..), o poto neapsikenet panaudojom plauku dziovintuva
Jau kiek skabinta, tartasi, pazadeta ir siaip prisneketa, kad tai turbut paskutinis ten isigytas daiktas... Nesirupinai klientais Eastcon.
Aha ir as siandie sulaukiau skambucio - tipo laimejau kazka. Dukra pastoviai pildo tas loterijas Net neketinu ten eit ir laika gaist. Jau kaip man atsibodo tos visos smegenu pudrinimo firmos su prekem uz kosmine kaina o dar pasirodo, kad ir prekes ne kokios
Išbandžiau aš tą krosnelę. Instrukcijoje parašyta, kad vištą gabalais, reikia kepti 20 min., aš kepiau 30 ir ką- neiškepė Pabaigiau kepti keptuvėje. Plauti reikia 3 daiktus-groteles, pati indą ir dar tas groteles kur ant dugno, kai tuo tarpu kepant orkaitėje, plauti tenka tik 1.
QUOTE(Nikusha @ 2007 01 23, 11:10)
paviršius nesibraižo, nebūtina naudoti medines menteles
nereikia medinių mentelių? pvz su paprasta šakute imt? Ka gi- ką turime iš to Eastcon
Patalynė absoliutus š***ūdukas didelio šlamšto nesu turėjusi...guli dabar, kandys ėda ją juokingai graudu, pirko tėvai, nes ėjo į prezentaciją, restorane pasodino, kažkokių gėrimų pylė, mano mama itni taupi, ji NIEKADA tokių brangių daiktų neperka, niekada, o tada nepagailėjo berods 5ooo ir paskui gailėjosi labai, įtarė, kad net ko nors į gėrimą įpylė, nes keista, bet po prezentacijos pasijuto blogai, vėmė tai buvo prieš kokis 8 metus gal kadangi mamą pažįstu kaip nuluptą, gali būti, kad gėrimai buvo neskaidrūs Reziumė- fu
Cikloninė krosnelė-gavom dovanų, iš pradžių žiūrėjau skeptiškai, bet paskui pradėjo labai patikt joje gamint, ypač pasitarnavo parsikrausčius į naują butą, kur dujinės nėra, o elektrinės dar viryklės nepajungė Dabar turim el.viryklę, bet krosnelėje gaminu tą patį , ką ir viryklės orkaitėje, tik mažesniais kiekiais. Reziumė-
O dabar dovanų gavom net 4 puodus sakė, kad brangiai kainavo, bet net neįsivaizduoju kiek bandžiau jųs interneto puslapyje rast produkcijos aprašymus, foto, bet neradau.....Bandysim naudot, žiūrėsim