QUOTE(AStonke @ 2012 03 17, 18:33)
o jūsų čia tos aliuminio keptuvės su titanine danga? Tos juodo lydinio? naujoviškos,ar kokios senesnio modelio?šiaip buvau prezentacijoj patiko,norėčiau tokios kad kaime i pečiu tiktų idėti,jei ten kaip sako tokios kaip senovei buvo
o tai tie senoviški taip vadinami "britvonai" labai sueriniai būdavo..
Kaip jau kažkas rašė, man vieno "titaninio" puodo dugnas tokiomis balsvomis pūslelėmis-dėmelėmis išsimargino. Kai sušlapini dugną, tai kol drėgnas kaip ir nieko beveik atrodo, bet kai išdžiūsta - tai vaizdas tarytum būtum puodo gerai neišplovęs ir tie maisto likučiai pripelijo. Bandžiau visaip plauti, bet tai tikrai ne užsilikusio nenušveisto maisto pėdsakai
Tai tame puode dabar nieko ir nebegaminu.
Stiprius įtarimus man kelia tas "titaniškumas" - jo tvirtumas ir kokybė
O dar jeigu kaime ant pečiaus uždėsite - nežinau, nežinau, bijau, kad jie tikrai ilgai neatlaikys...