Įkraunama...
Įkraunama...

Eastcon produkcija

QUOTE(EURIKA @ 2011 03 22, 09:40)
Turim valymo sistema, tai geras dalykas tik nepanaudojau dar lygintuvo ir lyginimo lentos, kazkaip jie man neprilipo... blush2.gif

O mes atvirkščiai - lyginimo sistema naudojamės dažniau nei valymo biggrin.gif Bet jau kai susiruošiam, tai visi namų kampeliai blizga cool.gif
Atsakyti
Siandien pasirasiau sutarti issimoketinai, bet uzstato nepalikau. Pasiskaiciau komentarus ir noriu nutraukti sutarti. Gal kas galite pasakyti ar neturesiu del to problemu?
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2011 04 03, 02:20)
Siandien pasirasiau sutarti issimoketinai, bet uzstato nepalikau. Pasiskaiciau komentarus ir noriu nutraukti sutarti. Gal kas galite pasakyti ar neturesiu del to problemu?

Manau neturesite, jei nepalikot kokio uzstato, g.gif jo nebegrazins..
Atsakyti
QUOTE(EURIKA @ 2011 04 03, 06:57)
Manau neturesite, jei nepalikot kokio uzstato, g.gif  jo nebegrazins..

Užstato nepalikau, bet sutartyje parašyta, kad nutraukiant sutartį reikia mokėti netesybas. Šiandien nusiunčiau e-mailą, kad noriu nutraukti sutartį. Pirmadienį nusiųsiu dar su parašu nusiųsiu.
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2011 04 03, 09:49)
Užstato nepalikau, bet sutartyje parašyta, kad nutraukiant sutartį reikia mokėti netesybas. Šiandien nusiunčiau e-mailą, kad noriu nutraukti sutartį. Pirmadienį nusiųsiu dar su parašu nusiųsiu.

Na tai gerai "pripudrino" jei užsinorėjai įsigyti.
smile.gif

Pranešk kaip sekėsi nutraukti sutartėlę...
Atsakyti
QUOTE(sexypress @ 2011 04 08, 13:35)
Na tai gerai "pripudrino" jei užsinorėjai įsigyti.
smile.gif

Pranešk kaip sekėsi nutraukti sutartėlę...

Nepasakyčiau, kad mane ten labai pudrino blush2.gif
Tik aš buvau anksčiau jau girdėjus apie tokią sistemą ir galvojau apie įsigijimą, o čia dar taip netyčia ėmiau ir užtaikiau biggrin.gif
Valymo garais sistemos vis tiek noriu, tik ne tokios brangios, sutartį nutraukiau - informavau raštu, lyg ir jokių problemų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristaline: 09 balandžio 2011 - 00:06
Mane irgi labai domina lyginimo-valymo sistema. Aišku, pirkčiau naudotą, nes nauja tai per brangu.
Tik labai įdomu, kodėl tiek daug skelbimų, kad parduoda? Gal kas turit nuomonių?
Atsakyti
QUOTE(Linspiriukas @ 2011 05 20, 09:45)
Mane irgi labai domina lyginimo-valymo sistema. Aišku, pirkčiau naudotą, nes nauja tai per brangu.
Tik labai įdomu, kodėl tiek daug skelbimų, kad parduoda? Gal kas turit nuomonių?

Turbut tingi su ja dirbt, kaip as ax.gif

i 
Skelbimų vieta Skelbimų lentoje.

Moderatorė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 25 gegužės 2011 - 08:41
Turiu Eastcon 2 puodus ir keptuve. Puodams jokiu priekaistu neturiu. Esu jais labai, labai patenkinta. O va keptuve.. tai nezinau.. Pirkau mazdaug pries 3 metus. Pradzioje buvo l.gera... bet dabar jau joje neimanoma nieko kepti.. viskas svyla.. prikepa. Bandysiu skambinti i Eastcon ir klausti ka daryti... Sitokie pinigai sumoketi, o tarnavo tik 3 metus.. bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuzele @ 2011 10 31, 21:02)
Turiu Eastcon 2 puodus ir keptuve. Puodams jokiu priekaistu neturiu. Esu jais labai, labai patenkinta. O va keptuve.. tai nezinau.. Pirkau mazdaug pries 3 metus. Pradzioje buvo l.gera... bet dabar jau joje neimanoma nieko kepti.. viskas svyla.. prikepa. Bandysiu skambinti i Eastcon ir klausti ka daryti... Sitokie pinigai sumoketi, o tarnavo tik 3 metus..  bash.gif

Tas pats ir su maniske, keitimas belviltiskas reikalas, nes suvercia kalte, kad netinkamai naudojai, laikei ir t.t. doh.gif Guodziuos tuo,kad nepirkom, o gavom dovanu biggrin.gif
Atsakyti
o jūsų čia tos aliuminio keptuvės su titanine danga? Tos juodo lydinio? naujoviškos,ar kokios senesnio modelio?šiaip buvau prezentacijoj patiko,norėčiau tokios kad kaime i pečiu tiktų idėti,jei ten kaip sako tokios kaip senovei buvo g.gif
o tai tie senoviški taip vadinami "britvonai" labai sueriniai būdavo..
Atsakyti
QUOTE(AStonke @ 2012 03 17, 18:33)
o jūsų čia tos aliuminio keptuvės su titanine danga? Tos juodo lydinio? naujoviškos,ar kokios senesnio modelio?šiaip buvau prezentacijoj patiko,norėčiau tokios kad kaime i pečiu tiktų idėti,jei ten kaip sako tokios kaip senovei buvo  g.gif
o tai tie senoviški taip vadinami "britvonai" labai sueriniai būdavo..

Kaip jau kažkas rašė, man vieno "titaninio" puodo dugnas tokiomis balsvomis pūslelėmis-dėmelėmis išsimargino. Kai sušlapini dugną, tai kol drėgnas kaip ir nieko beveik atrodo, bet kai išdžiūsta - tai vaizdas tarytum būtum puodo gerai neišplovęs ir tie maisto likučiai pripelijo. Bandžiau visaip plauti, bet tai tikrai ne užsilikusio nenušveisto maisto pėdsakai doh.gif
Tai tame puode dabar nieko ir nebegaminu.
Stiprius įtarimus man kelia tas "titaniškumas" - jo tvirtumas ir kokybė g.gif
O dar jeigu kaime ant pečiaus uždėsite - nežinau, nežinau, bijau, kad jie tikrai ilgai neatlaikys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivux: 21 kovo 2012 - 23:16