Noriu išsiverkt viešai...
Tai va, studentauju Danijoje, tai močiutė sumąstė nustebint anūkėlę ir palepinti. Tai kad nebadaučiau ir sveikai maitinčiausi, nuėjus į Eastcon prezentaciją susiviliojo nupirkt konvekcinę cikloninę krosnelę.
Na pusbrolis vasarą važiuojant man ją atvežė, o kažkaip nei aš nei mama nei laiko per daug turėjom su ja ekspermentuoti, nei ką. Ir kažkaip baisu kai nežinai daikto.
Bet va mama atostogaut išvyko, na galvoju reikia išmėginti.
Na perskaičiau viską, ir tt. Pasigaminau vištos šaldytų filyčių ir bulvių fri. Rojus pagalvojau. Taip skanu, nerealiai. Visai kitoks skonis.
Tai čia dar va prisiskaitinėjau mamose, visokių patarimų, receptukų, pliusų-minusų jos ir jau ruošiausi rašyti ir ją išgirti. Nes na kai kiti parašė, kad nesąmonė, šūdas ar panašiai, aš negalėjau suprasti kaip taip įmanoma.
Na ir va. Dabar galiu ta patį pasakyti, vien tik neigiamus dalykus. Tik dabar išsitraukiau sau maistą, oh jau seilė tįsta kaip skaniai valgysiu užstatau laiką, laukiu... Suskamba signalas, atkeliu dangtį pažiūrėt ar dar reikia pakept - šalta. Visas maistas tokio pat šaltumo kaip ir įdėjau. Nu galvoju nesąmonė... Gal nesandariai uždariau? Dar sykį tai padariau. Mhm tas pats šūdas. O ką dabar ant keptuvės jau kaista maistukas...
Tai va. Pasidžiaugiau sveika gyvensena lygiai vieną savaitę. Tiesiog nuostabu. Įdomu ką dabar tas Eastcon pasakys už tokius sumokėtus pinigus ir tokį įkištą šūdą. Svarbiausia dar kad aš ne Lietuvoj, tai įdomu kaip sutaisys man tą puodą. Nes parvežt - GALIMYBIŲ nėra.
Tai va. Apgavo parazitai ir mane vargšę studentę ir močiutę pensininkę