Įkraunama...
Įkraunama...

Eastcon produkcija

QUOTE(degto molio plyta @ 2010 05 05, 19:02)
idomu kaip istikro  g.gif

kiek ziurejau tai tikrai, nes ir kitu firmu kaip clatroniko ar ten dea tik karstas oras ant deziu nemaciau jokio zenklinimo ir ant dakciu tik tenai kurie ikaista ir pucia ta kaitra smile.gif o jau top shope tai yra parasyta kad infra spinduliais
Atsakyti
gal kas turit jonizatoriu? kokie atsiliepimai g.gif
Atsakyti
O man pradejo "stebuklinga" keptuve traukt labai jau nekalbu apie "neduztancius dangcius" g.gif O puodu dugne visada toks baltas kaip pelesis dedas ir pasisiauses neiseina nusveist... Kazin ar imanomaman ten pasisakot kad viska pakeistu vis gi sumoketi 2500 Lt uz puoda keptuve ir ta kugeliui toki puoda o islindo nesamones po 2 metu... Gal kas turejot patirties tokioj situacijoj.. Ar verta su jais gincytis? g.gif
Atsakyti

! 
Skelbimai temoje draudžiami
Atsakyti
Noriu išsiverkt viešai... verysad.gif

Tai va, studentauju Danijoje, tai močiutė sumąstė nustebint anūkėlę ir palepinti. Tai kad nebadaučiau ir sveikai maitinčiausi, nuėjus į Eastcon prezentaciją susiviliojo nupirkt konvekcinę cikloninę krosnelę.

Na pusbrolis vasarą važiuojant man ją atvežė, o kažkaip nei aš nei mama nei laiko per daug turėjom su ja ekspermentuoti, nei ką. Ir kažkaip baisu kai nežinai daikto.

Bet va mama atostogaut išvyko, na galvoju reikia išmėginti. ax.gif Na perskaičiau viską, ir tt. Pasigaminau vištos šaldytų filyčių ir bulvių fri. Rojus pagalvojau. Taip skanu, nerealiai. Visai kitoks skonis.

Tai čia dar va prisiskaitinėjau mamose, visokių patarimų, receptukų, pliusų-minusų jos ir jau ruošiausi rašyti ir ją išgirti. Nes na kai kiti parašė, kad nesąmonė, šūdas ar panašiai, aš negalėjau suprasti kaip taip įmanoma.

Na ir va. Dabar galiu ta patį pasakyti, vien tik neigiamus dalykus. Tik dabar išsitraukiau sau maistą, oh jau seilė tįsta kaip skaniai valgysiu užstatau laiką, laukiu... Suskamba signalas, atkeliu dangtį pažiūrėt ar dar reikia pakept - šalta. Visas maistas tokio pat šaltumo kaip ir įdėjau. Nu galvoju nesąmonė... Gal nesandariai uždariau? Dar sykį tai padariau. Mhm tas pats šūdas. O ką dabar ant keptuvės jau kaista maistukas...

Tai va. Pasidžiaugiau sveika gyvensena lygiai vieną savaitę. Tiesiog nuostabu. Įdomu ką dabar tas Eastcon pasakys už tokius sumokėtus pinigus ir tokį įkištą šūdą. Svarbiausia dar kad aš ne Lietuvoj, tai įdomu kaip sutaisys man tą puodą. Nes parvežt - GALIMYBIŲ nėra.

Tai va. Apgavo parazitai ir mane vargšę studentę ir močiutę pensininkęsad.gif verysad.gif doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Venom @ 2010 09 26, 18:41)

Tai va, studentauju Danijoje, tai močiutė sumąstė nustebint anūkėlę ir palepinti. Tai kad nebadaučiau ir sveikai maitinčiausi, nuėjus į Eastcon prezentaciją susiviliojo nupirkt konvekcinę cikloninę krosnelę.

Na pusbrolis vasarą važiuojant man ją atvežė, o kažkaip nei aš nei mama nei laiko per daug turėjom su ja ekspermentuoti, nei ką. Ir kažkaip baisu kai nežinai daikto.

Bet va mama atostogaut išvyko, na galvoju reikia išmėginti.  ax.gif Na perskaičiau viską, ir tt. Pasigaminau vištos šaldytų filyčių ir bulvių fri. Rojus pagalvojau. Taip skanu, nerealiai. Visai kitoks skonis.

Tai čia dar va prisiskaitinėjau mamose, visokių patarimų, receptukų, pliusų-minusų jos ir jau ruošiausi rašyti ir ją išgirti. Nes na kai kiti parašė, kad nesąmonė, šūdas ar panašiai, aš negalėjau suprasti kaip taip įmanoma.

Na ir va. Dabar galiu ta patį pasakyti, vien tik neigiamus dalykus. Tik dabar išsitraukiau sau maistą, oh jau seilė tįsta kaip skaniai valgysiu užstatau laiką, laukiu... Suskamba signalas, atkeliu dangtį pažiūrėt ar dar reikia pakept - šalta. Visas maistas tokio pat šaltumo kaip ir įdėjau. Nu galvoju nesąmonė... Gal nesandariai uždariau? Dar sykį tai padariau. Mhm tas pats šūdas. O ką dabar ant keptuvės jau kaista maistukas...

Tai va. Pasidžiaugiau sveika gyvensena lygiai vieną savaitę. Tiesiog nuostabu. Įdomu ką dabar tas Eastcon pasakys už tokius sumokėtus pinigus ir tokį įkištą šūdą. Svarbiausia dar kad aš ne Lietuvoj, tai įdomu kaip sutaisys man tą puodą. Nes parvežt - GALIMYBIŲ nėra.

Tai va. Apgavo parazitai ir mane vargšę studentę ir močiutę pensininkęsad.gif  verysad.gif  doh.gif  schmoll.gif

jei sugedo, ir tai garantinis reikalas, pristatyt reikia i pirkimo vieta...
ko lauzaisi, jei issivezei i kita sali?
pristatyk kur reik ir taisys, ar keis...
nedaryk vejo, kur jo ner...
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Venom @ 2010 09 26, 18:41)

Tai va. Apgavo parazitai ir mane vargšę studentę ir močiutę pensininkęsad.gif  verysad.gif  doh.gif  schmoll.gif

Labai gaila, kad nėra galimybės parvežti, juk yra garantinis? g.gif
Nors mes šia krosnele jau keli metai naudojamės (dažniausiai kažkodėl vasarą) ir labai patenkinti ax.gif Tik truputį griozdiška ta krosnelė, kaip ir visi kiti daiktai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mokinuks @ 2010 09 26, 20:17)
jei sugedo, ir tai garantinis reikalas, pristatyt reikia i pirkimo vieta...
ko lauzaisi, jei issivezei i kita sali?
pristatyk kur reik ir taisys, ar keis...
nedaryk vejo, kur jo ner...
biggrin.gif

Laužausi? Jei įsigyjau prekę, aš ją galiu transportuoti kur noriu, kada noriu ir tt. Tad kad ji išvežta jau čia tikrai ne kažkieno reikalas, bet kalba buvo apie tai, kad po savaitės naudojimo prekė sugebėjo sugesti, ir tai TIKRAI garantinio reikalas. Taip, kad informacija kurią jie talpina savo tinklapyje "Kokybiškos ir aukščiausios klasės prekės" yra didžiausia propoganda. Prieš maniškei sugendant skaičiau nemažai atsiliepimų ir čia, kad prekes iš jų dažnai "šaibom" pareina.
Papildyta:
QUOTE(mylimukeA @ 2010 09 26, 20:22)
Labai gaila, kad nėra galimybės parvežti, juk yra garantinis?  g.gif
Nors mes šia krosnele jau keli metai naudojamės (dažniausiai kažkodėl vasarą) ir labai patenkinti  ax.gif Tik truputį griozdiška ta krosnelė, kaip ir visi kiti daiktai  doh.gif

Garantinis, tai žinoma yra...smile.gif Nes na ji visiškai nauja, liepos mėnesį nupirkta. Bet nu va būtent. Tokio dydžio, aš pvz skraidau į lagaminą tokios nesugrūsi:)
Atsakyti
Ką tik sudaužiau konvekcinės krosnelės tą indą pagrindinį doh.gif verysad.gif
Reiks pasiskambinti ir paklausti ar galima jį nusipirkti atskirai...
Atsakyti
as taip pat turiu eistkon puodus,tai yra krosnele,keptuve,puoda,ir ta i orkaite pyragams kugeriui,tai kuom kuom tai kepuve esu ziauriai nusivylusi,ja gi daugiausia gaminama kepama,troskinama,tai keik metai kaip turiu juos kazkur,ir keptuvei sake,pradejo traukti,nebera jos to slidumo,krastai aptrauti kepesiu tokiu ,neina nei isvalyti,zodziu keptuvei sakes,ir taip nervas ima,tiek sumoketa o daikto kaip ir nebera,na o puodai pakolkas geri sveika,mat gi juose tik verdama ar troskinama,na kazkaip ir reciau manau naudojama,tai jie tokie kaip buve,konvekcine krosnele irgi esu patenkinta,ai tiesa dar nelabai patinka tas dangtis su skyle virsui,siaip jis geras nesakau,bet jo isvalymas sunkus,ten i ta latakeli kur subega garai labai ten problematiska prieiti isvalyti tai tas tarpelis toks visas purvinas ,o nei pirstuko ten ikisti neina g.gif
Atsakyti
Sveikutes, norejau paklausti gal kas turi lyginimo ir garais valymo sistemos instrukcija lietuviska, nes savosios niekur nerandu, gal galetu kas atsiusti, buciau labai dekinga. Noriu baldus issivalyti tik nesuprantu kaip juo naudotis smile.gif
Atsakyti

i 
Skelbimai už Skelbimų lentos ribų draudžiami.

Atsakyti