Kai bandziau keisti, tai man buvo pasakyta, kad 4 metu kasdienio naudojimo jokie puodai neatlaikytu Be to, buvau apkaltinta, kad tikrai pati kalta esu, atseit subraiziau pati ir pan
bet kaip keista esu gyrdejus viena pazystama pasakojo ,kad jei be gamynant danktys iskilo jei pakeite be jokiu problemu ,bet jei tokie dalykai dedas tai mane atbaido sie puodai
QUOTE(Daina.J. @ 2010 04 25, 23:13)
puodas apie 800-900Lt, 5 puodu komplektas su papildomu dangciu ir konvekcine krosnele dovanu virs 5000lt. buvau pries pora dienu prezentacijoje
uz tooookia kaina, turbut patys puodai pietus gamina
Na, bet aisku, i prekes kaina reik itraukt sveciu maitinima, skrajuciu metyma, automobilius, dovanas....
QUOTE(bilekokia @ 2010 04 30, 09:37)
As galvoju gal parduot... nauja, nenaudota. gavau dovanu, nezinau jos kainos. Parasykit, kiek nauja kainuoja.Dekui
Jei EastCon tai 999Lt. parduotuvese naujos kitu firmu nuo 180 iki 300Lt., o Top Shope 399Lt. bet ten su infra spinduliais. Nespejau, cia kazkas pardavinejo uz 200Lt. Eastcono, pavelavau Kai kaina sugalvosi parasyk man i az.
kiek man teko dalyvauti Eastcon prezentacijose, tai konvekcinę krosnelę duoda dovanų perkant puodų rinkinį ir jos kaina būna 600 lt. o kur 999lt ?
QUOTE(niekonezinau1 @ 2010 04 30, 11:26)
kiek man teko dalyvauti Eastcon prezentacijose, tai konvekcinę krosnelę duoda dovanų perkant puodų rinkinį ir jos kaina būna 600 lt. o kur 999lt ?
gal pries savaite buvau prezentacijoje, taip duoda dovanu perkant puodus, bet gali ta krosnele pirkt ir be puodu, jei prezentacijos metu perki krosnele kaina 999Lt ar tai 997Lt. jei ne prezenacijos metu pirkt noretum kaina butu 1299Lt. Po 600Lt gal buvo pries kokius 3 metus as tai nezinau, nes susiduriau su Eastcon pirma karta pries savaite.
QUOTE(Viltuke84 @ 2010 05 01, 11:03)
Pati turiu ir konvekcine Eastcon, kartu su puodais dovanu gave esam, neseniai turejau galimybe isbandyti top shop krosnele.Asmeniskai man top shopo labiau patiko Kam neturiu priekaistu, tai Eastcon irankiams ir peiliams.Nors Berghof zymiai pigesni ir kokybe nenusileidzia ne truputelio.
Bet Top Shope siuloma krosnele veikia su infra spinduliais, nemanau kad tai sveikas gaminimo budas.
QUOTE(Daina.J. @ 2010 05 01, 18:18)
Bet Top Shope siuloma krosnele veikia su infra spinduliais, nemanau kad tai sveikas gaminimo budas.
o eastcon kaip veikia?
QUOTE(degto molio plyta @ 2010 05 03, 23:23)
o eastcon kaip veikia?
Sako kad tik karsto oro cirkuliacija
turiu visą komplektą tų puodų,bet daugiau nebepirkčiau,nes keptuvė kažkokia tapo iš vidaus apsinešusi ir neina nuvalyti.Naudoju nepilnai 2 metai.Vieno puodo dangčio laikiklis jau nutrūko .Ciklononė krosnelė stovi be darbo,nes maistas pasirodė neskanus ir kažko vienas šonas labiau dega.Vieninteis puodas kugeliui patinka ,daugiau nieko gero.Dar ir dabar einu į Eastkon prezentacijas,pavalgau kepsnių ,draugam pašnibždu,kad pirkti neapsimoka tuom ir baigias,Kaina nežmoniška,internete vyras rado tiek cikloninių krosnelių ir su visokiais "navarotais",bet jau buvo per vėlu.Ten beje tos krosnelės trigubai pigesnės ,tad panaršykite ir nepirkite "ant karštųjų.
QUOTE(Daina.J. @ 2010 05 03, 23:34)
Sako kad tik karsto oro cirkuliacija
idomu kaip istikro