Kad sketis butu kokybishkas ti nelabai, bet meshkutis ti fainas
Vis dar pirkciau lyginimo sistema pilnos komplektacijos t.y. lyginimo lenta, lygintuvas, garo genereatorius, antgaliai valymui.
NU VA snd mano mama gavo kvietima i prezentacija. leipe atsievsti 6 zmones bus loterija ir t.t.t. nu priburei jei tai neblogai, biski paguglinau, tai neverta prasided, vistiek pirkti nieko nepirks, kam gaisti laika. nebent del "smagumo".
Gal kam reikia ar susigundys parduodu lyginimo- valymo sistema pilnos komplektacijos ,lenta, lygintuvas, garu generatorius, antgaliai mazai devetus uz 2000lt. mokejau tai virs 4000lt. pries metus. nu nelimpa man nors tu ka...
QUOTE(odette @ 2009 03 26, 14:36)
aš kažkada irgi buvau susigundžius pirkti lyginimo sistemą bet persigalvojau kai žmonės pradėjo kalbėti kad tikrai neverta
turiu, bet kad labai reikalinga tai ne ...
Mes turim patalynę, naudojam jau keli metai, bet aš ją velku, man kažkaip nelimpa kailis...be to nevešiu gi į valyklą kas mėnesį
Pirkom ir vaikui, bet kažkaip nenaudojom, guli nauja dar, jei kam reikėtų, galit rašyti, tik kainos tai neatsimenu nė per kur
Pirkom ir vaikui, bet kažkaip nenaudojom, guli nauja dar, jei kam reikėtų, galit rašyti, tik kainos tai neatsimenu nė per kur
QUOTE(EURIKA @ 2009 06 12, 21:20)
Gal kam reikia ar susigundys parduodu lyginimo- valymo sistema pilnos komplektacijos ,lenta, lygintuvas, garu generatorius, antgaliai mazai devetus uz 2000lt. mokejau tai virs 4000lt. pries metus. nu nelimpa man nors tu ka...
Vai , vai per velai parašet. Mano drauge tik neseniai isigyjo visa komplekta, nes jai aktualu(ji siuveja, tai labai džiaugesi apturejus toki lyginimo-valymo sistema). Ji irgi buvo prezentacijoje ir žinokit nemažai dovanu gavo, tame tarpe ir mažiuka lygintuva su sukama rankena. Visi jos svečiai gavo po skieti. Gal tai tik triukas buvo, kad nusipirktu ji ta sistema Visus apdovanojo, tik pirk(vis tiek jie išloše tame, pinigeliai tai oho )
Mano mama turi kepimo puoda,tai labai patenkinta..
QUOTE(panelė J @ 2009 06 09, 22:05)
NU VA snd mano mama gavo kvietima i prezentacija. leipe atsievsti 6 zmones bus loterija ir t.t.t. nu priburei jei tai neblogai, biski paguglinau, tai neverta prasided, vistiek pirkti nieko nepirks, kam gaisti laika. nebent del "smagumo".
Aš užpildžiau vieną tą lapuką PC,tai šiais metais jau antrą kartą "išlošiu" kvietimą ,vienas buvo 6,kitas šią savaitę 4 asmenim,bet atsisakiau ,nes pirkt tai nieko nesiruošiu
QUOTE(Perlen @ 2009 06 13, 20:50)
Aš užpildžiau vieną tą lapuką PC,tai šiais metais jau antrą kartą "išlošiu" kvietimą ,vienas buvo 6,kitas šią savaitę 4 asmenim,bet atsisakiau ,nes pirkt tai nieko nesiruošiu
Aš tai nueičiau, jei laiko turečiau, o gal ka ir duotu dovanu Buvau viena karta tai sketi gavau ir nieko nepirkdama.
[quote=archis,2009 06 15, 14:28]
ir vel tas pats
susikurkit savo temele,ir zmones mielai diskutos
ir vel tas pats
susikurkit savo temele,ir zmones mielai diskutos
QUOTE(panelė J @ 2009 06 09, 21:05)
oj,temele,kaip,tik,man ketvirtadieni,anyta,pasiule,nueiti,i,prezentacija.tada,dar,net,nesupratau,na,bet,jei,jau,paprase,prisijungeme,ir,mes,su,vyru,ir,anytos,kaimyne,nes,liepe,4zmones,atsivesti.:Dpildem,mes,ten,visokius,piopierius,tipo,loterija,ir,pan.tada,pristatinejo,pusantros,valandos,tokia,virykle,kepancia,tik,karstu,oru,ir,super-duper,puodu,rinkini.tada,pavaisino,vakariene o,tada,atejo,kalbeti,apie,kainas:Dpuodu,rinkinys-5000,bet,pristatymo,metu,gaunate,uz,4000plius,dar,dovanu,ta,virykle,ir,peiliu,rinkini:DDDDvirykle,tipo1300kainuoja.ir,ka,sau,manote,is8ten,buvusiu,zmoniu,2nusipirko,tas,virykles(na,neprisimenu,kaip,jos,vadinasi)grize,namo,vyras,nete,pazejo,kad,identiska,tik,ne,eastcon,virykle350lt vyras,sako,kad,nusisautu,jei,butu,ten,paemes identiska,virykle,reklamuoja,tas,kur,juodaodis,is,A,KOMANDA