Įkraunama...
Įkraunama...

Eastcon produkcija

Kad sketis butu kokybishkas ti nelabai, bet meshkutis ti fainas wub.gif

Vis dar pirkciau lyginimo sistema pilnos komplektacijos t.y. lyginimo lenta, lygintuvas, garo genereatorius, antgaliai valymui.
Atsakyti
NU VA snd mano mama gavo kvietima i prezentacija. leipe atsievsti 6 zmones blink.gif bus loterija ir t.t.t. nu priburei jei tai neblogai, biski paguglinau, tai neverta prasided, vistiek pirkti nieko nepirks, kam gaisti laika. nebent del "smagumo".
Atsakyti
Gal kam reikia ar susigundys parduodu lyginimo- valymo sistema pilnos komplektacijos ,lenta, lygintuvas, garu generatorius, antgaliai mazai devetus uz 2000lt. mokejau tai virs 4000lt. pries metus. doh.gif nu nelimpa man nors tu ka... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(odette @ 2009 03 26, 14:36)
aš kažkada irgi buvau susigundžius pirkti lyginimo sistemą bet persigalvojau kai žmonės pradėjo kalbėti kad tikrai neverta

turiu, bet kad labai reikalinga tai ne ...
Atsakyti
Mes turim patalynę, naudojam jau keli metai, bet aš ją velku, man kažkaip nelimpa kailis...be to nevešiu gi į valyklą kas mėnesį unsure.gif

Pirkom ir vaikui, bet kažkaip nenaudojom, guli nauja dar, jei kam reikėtų, galit rašyti, tik kainos tai neatsimenu nė per kur doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(EURIKA @ 2009 06 12, 21:20)
Gal kam reikia ar susigundys parduodu lyginimo- valymo sistema pilnos komplektacijos ,lenta, lygintuvas, garu generatorius, antgaliai mazai devetus uz 2000lt. mokejau tai virs 4000lt. pries metus. doh.gif nu nelimpa man nors tu ka... schmoll.gif

Vai , vai per velai parašet. Mano drauge tik neseniai isigyjo visa komplekta, nes jai aktualu(ji siuveja, tai labai džiaugesi apturejus toki lyginimo-valymo sistema). Ji irgi buvo prezentacijoje ir žinokit nemažai dovanu gavo, tame tarpe ir mažiuka lygintuva su sukama rankena. Visi jos svečiai gavo po skieti. Gal tai tik triukas buvo, kad nusipirktu ji ta sistema g.gif Visus apdovanojo, tik pirk(vis tiek jie išloše tame, pinigeliai tai oho bigsmile.gif )
Atsakyti
Mano mama turi kepimo puoda,tai labai patenkinta.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2009 06 09, 22:05)
NU VA snd mano mama gavo kvietima i prezentacija. leipe atsievsti 6 zmones  blink.gif bus loterija ir t.t.t. nu priburei jei tai neblogai, biski paguglinau, tai neverta prasided, vistiek pirkti nieko nepirks, kam gaisti laika. nebent del "smagumo".

blink.gif Aš užpildžiau vieną tą lapuką PC,tai šiais metais jau antrą kartą "išlošiu" kvietimą ,vienas buvo 6,kitas šią savaitę 4 asmenim,bet atsisakiau irnesakyk.gif ,nes pirkt tai nieko nesiruošiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 06 13, 20:50)
blink.gif Aš užpildžiau vieną tą lapuką  PC,tai šiais metais jau antrą kartą "išlošiu" kvietimą ,vienas buvo 6,kitas šią savaitę 4 asmenim,bet atsisakiau  irnesakyk.gif ,nes pirkt tai nieko nesiruošiu  schmoll.gif

Aš tai nueičiau, jei laiko turečiau, o gal ka ir duotu dovanu blush2.gif Buvau viena karta tai sketi gavau biggrin.gif ir nieko nepirkdama.
Atsakyti
http://seimos-biudzetas.webs.com/

Taupiems zmonems
Atsakyti
[quote=archis,2009 06 15, 14:28]

user posted image
ir vel tas pats doh.gif
susikurkit savo temele,ir zmones mielai diskutos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2009 06 09, 21:05)
NU VA snd mano mama gavo kvietima i prezentacija. leipe atsievsti 6 zmones  blink.gif bus loterija ir t.t.t. nu priburei jei tai neblogai, biski paguglinau, tai neverta prasided, vistiek pirkti nieko nepirks, kam gaisti laika. nebent del "smagumo".

oj,temele,kaip,tik,man lotuliukas.gif ketvirtadieni,anyta,pasiule,nueiti,i,prezentacija.tada,dar,net,nesupratau,na,bet,jei,jau,paprase,prisijungeme,ir,mes,su,vyru,ir,anytos,kaimyne,nes,liepe,4zmones,atsivesti.:Dpildem,mes,ten,visokius,piopierius,tipo,loterija,ir,pan.tada,pristatinejo,pusantros,valandos,tokia,virykle,kepancia,tik,karstu,oru,ir,super-duper,puodu,rinkini.tada,pavaisino,vakariene biggrin.gif o,tada,atejo,kalbeti,apie,kainas:Dpuodu,rinkinys-5000,bet,pristatymo,metu,gaunate,uz,4000plius,dar,dovanu,ta,virykle,ir,peiliu,rinkini:DDDDvirykle,tipo1300kainuoja.ir,ka,sau,manote,is8ten,buvusiu,zmoniu,2nusipirko,tas,virykles(na,neprisimenu,kaip,jos,vadinasi)grize,namo,vyras,nete,pazejo,kad,identiska,tik,ne,eastcon,virykle350lt blink.gif vyras,sako,kad,nusisautu,jei,butu,ten,paemes lotuliukas.gif identiska,virykle,reklamuoja,tas,kur,juodaodis,is,A,KOMANDA drinks_cheers.gif
Atsakyti