Įkraunama...
Įkraunama...

Eastcon produkcija

vakar buvom pristatyme ir isigijome ta krosnele,ir puodus issikomplektavome emiau keptuve didziaja puoda ir ta,pailga uoda kur tusinti gali piragus kepti,ir dangti su kaminu gavome,nu zodziu pirkome tuos tris puodus ir dovanu gavome krosnele ir ta dangti,siandiena turi atvezti,tai ziuresime kaip cia mums su ja seksis,siaip pristatyme antra karta buvau ir tus pacius puodus reklamavo,tai is antro karto ir pasiemem,nors ir pirmaji kai buvome labai norejau tik pinigeliu tada nebuvo,siaip jie man patiko,o kaip jie namie tarnaus bus matyti,kaina didele bet manau kad ir kokybe bus labai gera bigsmile.gif
Atsakyti
aš kažkada irgi buvau susigundžius pirkti lyginimo sistemą bet persigalvojau kai žmonės pradėjo kalbėti kad tikrai neverta
Atsakyti
mano teta turi sia lyginimosi sistema ir ja yra labai patenknta thumbup.gif o mano tevai turi patalynes komplekta iri labai patenkinti,brolis ir patenkintas,jam seniau skaudedavo labai sanariai o kaip pradejo miegoti sioje patalyneja skausmai sumarejo ir retai beskauda thumbup.gif
Atsakyti
Turim ir mes puodus,ciklonine krosnele ir peiliu rinkini-viska gavom dovanu.Puodai kaip puodai, bet keptuve labai sunki, nepatogu labai.Greitai rankenos pradejo klibet puodu.Cikloninej reikia moket gamint, pyragu kaip kitos tikrai neismokau kept doh.gif O peiliai, tai tik dideli geri, visi kiti s.... paskutinis.Niekas is to ka turim nera verti net puses savo kainos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabela @ 2009 03 26, 16:22)
Turim ir mes puodus,ciklonine krosnele ir peiliu rinkini-viska gavom dovanu.Puodai kaip puodai, bet keptuve labai sunki, nepatogu labai.Greitai rankenos pradejo klibet puodu.Cikloninej reikia moket gamint, pyragu kaip kitos tikrai neismokau kept  doh.gif O peiliai, tai tik dideli geri, visi kiti s.... paskutinis.Niekas is to ka turim nera verti net puses savo kainos  schmoll.gif

o jus paziurekti parduotuvese kur brangios keptuves yra jos visos gi sunkios jei norite lengvos tada pirkti reikia pigia rolleyes.gif o kaip tos rankenos jums isklibo g.gif jos gi ilyditos,nu pakolkas nieko negaliu as pasakyti siandiena tik gausiu tuos puodus kai panaudosiu kury laika galesiu pasakyti daugiau,o toj krosnelej gi gaminti galima visiskai viska smile.gif
Atsakyti
Dabar gal ilyditos, pries 3 metus tikrai dar nelyde ju niekas schmoll.gif Tikrai pilna pigesniu puodu, kurie kokybe nenusileidzia ir net lenkia sios firmos puodus.
Atsakyti
QUOTE(Mirabela @ 2009 03 26, 16:45)
Dabar gal ilyditos, pries 3 metus tikrai dar nelyde ju niekas  schmoll.gif Tikrai pilna pigesniu puodu, kurie kokybe nenusileidzia ir net lenkia sios firmos puodus.

dabar tai tikrai rankenos ilyditos,nu sakau nieko negaliu dabar sakyti kol pati neisbandziau ax.gif
Atsakyti
Turiu didžiają keptuvę,vok puodą,cikloninę krosnelę.Aš patenkinta bigsmile.gif pinigai aišku nemaži,bet ne tiek ant visokio š...išmėtom biggrin.gif
Atsakyti
vat jau isbandziau krosnele kepiau vista ir sonine su bulvem be prieskoniu ir svogunus folijoje iviniotus,labai skanu buvo,ir vaikuciui blynu iskepiau keptuveja be jokiu riebalu,nu zodziu pirmas bandymas sekmingas thumbup.gif
Atsakyti
KREIPIUOSI I PERLINIU VONIU TURETOJAS 4u.gif

Gal kas gali placiau papasakoti apie perliniu voniu nauda REALIAI kas turite??
Kai jas naudojate, ar greitai atsala vanduo?? Kaip suprantu atsigulus i karsta vonia isguleti 20 minuciu tokioje karstoje be sansu, momentaliai atsaldo burbuliukai???

O kaip tas "salutinis" poveikis - celiulito gydymas?? ax.gif
As labai gundausi, bet yra labai daug BET... jei kaina abutu siek tiek mazesne, tai gal negaila butu.

Gal dar kas zinote kokiu vonios masaziniu kilimeliu, kurie butent OZONO principu veiktu. Pigesniu zinoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo damselfly: 15 gegužės 2009 - 15:12
QUOTE(odette @ 2009 03 26, 15:36)
aš kažkada irgi buvau susigundžius pirkti lyginimo sistemą bet persigalvojau kai žmonės pradėjo kalbėti kad tikrai neverta

drinks_cheers.gif jo ten kaina tai atomine doh.gif

o gal kas masina laimejote siame losime lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armani: 15 gegužės 2009 - 16:30
QUOTE(Armani @ 2009 05 15, 17:30)
drinks_cheers.gif jo ten kaina tai atomine  doh.gif
o gal kas masina laimejote siame losime  lotuliukas.gif

per prezentacija gavau sketi (kokybiskas rolleyes.gif ) ir grazu minksta meeskiuka mazajam smile.gif
o preke ipirkti galeciau nebent... nugarai apsijuosti lotuliukas.gif (jeigu mokant is karto), siaip kainos tikrai doh.gif
Atsakyti