Įkraunama...
Įkraunama...

Eastcon produkcija

biggrin.gif meshkuti tu neidomi

mano vyras prekiauja. ir labai esu patenkinta, nes turiu nemazai prekiu, esu labai patenkinta. o tas kas neturi pinigu ipirkti tokia preke. tegul naudojasi pigesnem prastesnes kokybes.
Papildyta:
QUOTE(agute07 @ 2009 01 30, 16:04)
Na nežinau merginos blink.gif Turiu aš tą lyginimo lentą su priedais, gavau antklodę (nu lieva tikrai) tipo nemokamai, bet ne esmė ax.gif Lyginimas-tikrai trumpas ir superinis thumbup.gif valymas garais- be priekaištų thumbup.gif Sumokėjauu 4200 lt tikrai nesigailiu thumbup.gif Pirkau uz 500 lt Trend keptuvę- o čia tai nevykęs pirkinys doh.gif Sakė, kad nebijo nieko, o reziumė- lengvas brūkštelėjimas ir keptuvėje turi žymią verysad.gif

Manau del keptuves tai reiktu kreiptis i eastcon. gal kazka pasiulytu. tfu tfu tfu kolkas viksas ok. tik kol nezinojau ir ploviau su fairy tai pabaldavo.
Atsakyti
Nesuprantu kaip žmonės už elementariausius daiktus TOOOOKIUS pinigus moka blink.gif
Juk didžioji dalis kainos atitenka pardavėjų hierarchiniam tinklui.
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 02 04, 01:01)

tai kam tada vaidini kad nezinai kaip naudotis vienais ar kitais prietaisais,jeigu tavo vyro darbas su tuo susijęs? ir aišku kaip gi tu negirsi prekių, jeigu iš to duoną valgai.. siaubas kaip galima tokiai būt doh.gif
Atsakyti
Gal yra nepatenkintu lyginimo ir valymo garais sistema? pirkciau uz 1500. jei yra norinciu parduoti parashykite i a.z.

Meshkuti apie jo visas prekes nzn. ne ash pardaveja. net apie lygintyva visko nzn. del to ir noriu nueiti i pristatyma kad pamatyciau viska iki galo.
vyras man atejes nepasakoja kad va tokia preke daro ta ir ta, anokia ta ir kitka. kaip ir ash atejus nepasakoju kaip ash darau savo darba.

ash buvau jo pristatyme? kada cia buvo? kai jis tik dirbt pradejo. paskutini karta buvau hmm gal priesh 4 metus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytte: 09 vasario 2009 - 21:39
as esu ne syki buvus smile.gif gauni dovanu (mama gavo kazkoki reikala ant rieso uzsidet, sildo ar koki velnia - guli nei nezinau kur yra, nenaudoja), pavalgai, atsigeri vyno, sampano bonka parsinesi smile.gif o kodel nenueiti ir ne paspoksoti ka gero turi pasiulyti? tik nemaloniausia procedura pasakyti aciu bet nereikia, ir iseiti biggrin.gif po vienos prezentacijos pamenu pavalgem kepsniu, vyno atsigerem, isejom visi ir sukom galvas ne apie patalynes komplekta o kur tokio skanaus vyno nusipirkti biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(pelytte @ 2009 02 09, 22:35)
Gal yra nepatenkintu lyginimo ir valymo garais sistema? pirkciau uz 1500. jei yra norinciu parduoti parashykite i a.z.

Meshkuti apie jo visas prekes nzn. ne ash pardaveja. net apie lygintyva visko nzn. del to ir noriu nueiti i pristatyma kad pamatyciau viska iki galo.
vyras man atejes nepasakoja kad va tokia preke daro ta ir ta, anokia ta ir kitka. kaip ir ash atejus nepasakoju kaip ash darau savo darba.

ash buvau jo pristatyme? kada cia buvo? kai jis tik dirbt pradejo. paskutini karta buvau hmm gal priesh 4 metus.

doh.gif lotuliukas.gif oi negaliu virsune kazkokia biggrin.gif
sako turiu lyginimo sistema, naudojuosi ir patenkinta. gal kas turit parduot? gi jau turi tai kam antros dar? biggrin.gif vyrui grazinsi ir parduos kitiems? biggrin.gif
jei mano vyras platintu lyginimo sistemas jau kogero zinociau kaip ja tiksliai naudotis, nezinociau - vyras savaitgali pasistatyciau priesais ir tegu aiskina. bet ne, eis i pristatyma biggrin.gif oi negaliu biggrin.gif na, nebent kaip ir mes, pavalgyt dykai ir gero vyno isgerti biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mamai reikia. o tokiu nuolaidu suteikti negali deja.

Paprashaiu viena karta kad parodytu ... tai daugiau nusprendziau neprashyti. Namie mat darbu uzsiimti nenorejo sad.gif Liepe i pristatyma ateiti ten ir ishgirsiu. viska.

Gerai gana apie vyra. a to apkaltis adminai kad virtualiai prekiauju.

Atsakyti
Nematau reikalo permoket uz diaktus, kuriuos galima nusipirkt uz mazesne kaina su tokiom paciom savybem. Arba minimaliai besiskirianciomis. Kiekviena diakta naudojant teisingai tarnauja ilgai ir nepriekaistingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VeroniQ @ 2009 02 12, 14:45)
Nematau reikalo permoket uz diaktus, kuriuos galima nusipirkt uz mazesne kaina su tokiom paciom savybem. Arba minimaliai besiskirianciomis. Kiekviena diakta naudojant teisingai tarnauja ilgai ir nepriekaistingai smile.gif

sutinku su nuomone. kazkaip nesusiviliojau niekada moket uz patalyne 10 tukst., kad ir kupranugariu vilnos. jau geriau uz tuos pinigus i kelione kokia nuvaziuot. juk yra dar nematytu vieteliu psaulyje.
o mirdamas tikrai negalvosi, kokioje patalyneje miegojai, o mastysi apie tai ka padarei, kur buvai.
na mano tokia nuomone
Atsakyti
QUOTE(lindra123 @ 2009 02 17, 23:07)
nesusiviliojau niekada moket uz patalyne 10 tukst., kad ir kupranugariu vilnos.

tai uz tiek ir visa kupranugari galima nusipirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 02 09, 22:35)

Siulau sia http://www_karcher_l...ex.php?88548173
uz 1899 nauja
Atsakyti
Na,o aš naudojuosi šitais puodais ir esu patenkinta. Tik nepatinka,kad labai jie sunkūs ir vietos daug užimą. Cikloninė krosnelė labai praverčia kepant kepsnius ir picas. bigsmile.gif
Atsakyti
senais senais laikais gavom dovanų Eastcon avikailio patalynę.... patalynė kaip patalynė... Patys manau niekada nebūtume mokėję tokių pinigų schmoll.gif Bet kai jau turim, tai ir pasinaudojam rolleyes.gif nors, pvz., pagalvė tai man net nepatogi blush2.gif
Atsakyti