Įkraunama...
Įkraunama...

Eastcon produkcija

QUOTE(alvile @ 2008 12 08, 22:41)
na va, turiu ir as keleta zodeliu pasakyt apie sia firma....isigijome ciklonine krosnele pries kokius 4 metus ir keptuve. tikrai nesigailiu, nes iki siol nenuvyle, bet yra kitas dalykas, kad jie reklamuoja vienas prekes, o pirkejui atveza kitas. bukite apdairus schmoll.gif kai atveze krosnele, ant jos buvo uzrasas TURBO 2000 vietoj EASTCON. Tai reiskia, kad tikra krosneles kaina tik 200 litu...o mokejom virs 1000.Ilgai reikejo kariauti kol atveze tikraja, orginalia preke

Tai ko gero gamintojas ant savo gaminių vieniems klijuoja etiketę Turbo, kitiems EASTCON, dar kitiems kitokią, tai populiaru dabar. Ir kiekvienas pardavėjas giria savo prekę, nors penki parduoda tą pačią. Kaip pavyzdys : pirkau aukšto slėgio plovyklą automobiliui Makita, ir ką išsiaiškinau ? O gi ta pati gamykla Italijoje gamina identiškas plovyklas, tik klijuoja pavadinimus Makita, Black Decker, Annovi Reverberi (Blue Clean), tos pačios plovyklos JAV dar kitokiu pavadinimu parduodamos ir t.t.. Ir tai ne padirbinėjimas, tiesiog šios firmos (Makita, Black Decker ar pan.) suteikia gaminiui savo vardą. Kad ir Karcher vandens siurbliai ko gero pagaminti toje pačioje gamykloje. Tas pats ir su kita buitine technika.
Atsakyti
Mes nusipirkom perlinės vonios įrangą. Esam labai patenkinti, ypač sūnus thumbup.gif . Tikrai nesigalim, kad tiek sumokėjom. Dovanų gavom dvigulę antklodę, iš viršaus sintetika, apačioj avikailis. Bet man nepatiko schmoll.gif Šeriasi ta sintetika, plaukai po namus skraido, apsiklojus į burną prilenda blink.gif ir jos vertė apie 800 lt doh.gif nesąmonė mad.gif Gerai, kad dovanota, ne pirkta, tai galima užkišt kur be jokio sąžinės graužimo ir nenaudot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaJ @ 2008 12 10, 18:37)
Mes nusipirkom perlinės vonios įrangą. Esam labai patenkinti, ypač sūnus thumbup.gif . Tikrai nesigalim, kad tiek sumokėjom. Dovanų gavom dvigulę antklodę, iš viršaus sintetika, apačioj avikailis. Bet man nepatiko schmoll.gif  Šeriasi ta sintetika, plaukai po namus skraido, apsiklojus į burną prilenda blink.gif  ir jos vertė apie 800 lt  doh.gif nesąmonė mad.gif Gerai, kad dovanota, ne pirkta, tai galima užkišt kur be jokio sąžinės graužimo ir nenaudot rolleyes.gif

Nesidžiaukit, pirkdami perlinės vonios įrangą ir už tą antklodę sumokėjote.
Neokamas sūris tik pelėkautuose.
Atsakyti
QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2008 12 12, 18:43)
Nesidžiaukit, pirkdami perlinės vonios įrangą ir už tą antklodę sumokėjote.
Neokamas sūris tik pelėkautuose.

Jie lengvatikių medžiotojai blush2.gif
Atsakyti
Beveik švieži įspudžiai iš perlinių vonių pristatymo.Nuėjom su vyru,nes labai kviete bendradarbis.Besidžiaugianti savo balsu mergina pusantros val. pasakojo apie perlinių vonių stebuklus,kuriuos galėtume patirti už beveik keturis tūkstančius.O jei iškart užsisakai,dovana anklodė už aštuonis šimtus[baisi].Smagiai prisijuokem.Nuo vaišių visą vakarą pykino.Kvietėjui buvo tiesiog gėda,tai visi ėjom vakaro pratęsti...
Atsakyti
REIKALAS TAME, KAD PRISTATYME AKCENTAVO TOKI DALYKA, KAD JU KROSNELE YPATINGA TUO, KAD KARSTIS KEPIMO METU CIRKULIUOJA VERTIKALIAI, O ANT TOS "TOP SHOP" KROSNELES DEZES PAVAIZDUOTAS KARSCIO JUDEJIMAS HORIZONTALIAI....IR SIAIP, JOJE BULVES FRI KEPI VALANDA, O DABAIGI KEPTUVEJE tongue.gif
Atsakyti
Buvom ir mes lyginimo ir valymo pristatyme.Užbūrė galvą ir nutarėm pirkti,sumokėjom 100lt. Parėję pamatėm internete kad parduoda mažai naudotą už 2000lt,o ten pristatyme sakė,kad kainuoja 47000lt. tAIGI NUSIPIRKOM NAUDOTĄ KELIS KARTUS.Gal kas turi ir gali pasidalinti idėjom,nes man iškilo daug klausimų,o neturiu pas ką paklausti.Prašau parašykit į a/z kas galit papasakot. g.gif
Atsakyti
turiu ir aš ta patalyne š... dydžiausias sunki kad velnias maža, pagalvė visai nepatogi schmoll.gif

o vakar mama sugalvojo užsakyti nes buvo pristatyme, skaitos du viengulius perki trečia komplekta nemokamai gauni
na ir mama aiškus sumokėjo avansa, dabar atkalbinėju ir liepiu skambinti ir atšaukti doh.gif

mama sako negalima tai galima atisakyti ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(**violeta** @ 2009 01 29, 10:26)
turiu ir aš ta patalyne š... dydžiausias sunki kad velnias maža, pagalvė visai nepatogi  schmoll.gif

o vakar mama sugalvojo užsakyti nes buvo pristatyme, skaitos du viengulius perki trečia komplekta nemokamai gauni
na ir mama aiškus sumokėjo avansa, dabar atkalbinėju ir liepiu skambinti ir atšaukti  doh.gif

mama sako negalima tai galima atisakyti ar ne  g.gif

tai,žinoma,kad galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2009 01 29, 13:46)
tai,žinoma,kad galima  ax.gif

o va mama paskmabino tai ji sako negalima ir viskas, doh.gif

tai liepiau mama kad rytoj skmabintu ir sakytu atsisakau neimu ir viskas griežtai doh.gif pažiūrėsim ka sakys g.gif

bet ir žmogus vakare padarė o mama ryte anksti skambina kad atsisako o ji tai kad jau su banku sutarė , tai argi gali su banku susitarti vėlia vakare doh.gif
Atsakyti
Na nežinau merginos blink.gif Turiu aš tą lyginimo lentą su priedais, gavau antklodę (nu lieva tikrai) tipo nemokamai, bet ne esmė ax.gif Lyginimas-tikrai trumpas ir superinis thumbup.gif valymas garais- be priekaištų thumbup.gif Sumokėjauu 4200 lt tikrai nesigailiu thumbup.gif Pirkau uz 500 lt Trend keptuvę- o čia tai nevykęs pirkinys doh.gif Sakė, kad nebijo nieko, o reziumė- lengvas brūkštelėjimas ir keptuvėje turi žymią verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2008 10 29, 03:52)
dar del keptuviu norejau pasakyti. kazkas sake kad atsisluoksniuodavo ar panashiai. zodziu ash kai ishsiaishkinau kaip tixliai naudoti tada viskas super.
1. pirma karta naudojant reikia ja sutepti aliejum ir duoti gerai ikaisti
2. negalima plauti jokiais plovikliais, plovikliai isigeria ir ptoo pabala pati keptuve.
3. karts nuo karto vistiek ishtepu ja aliejum.

o del ciklonines krosneles kad patogiau butu ir reciau plauti. tai po apacia kepimo popieriaus idedu. riebalai visi nulasha antt jo. tai poto su visais riebalais i shiukshledeze  thumbup.gif o kie ju prilasha doh.gif
beje o karshti sumushtiniai kokie skanus isheina ... pas mane drauges shtisai prasho kad jais vaishinciau. kepu viska. net kugeli dariau  thumbup.gif pyraga thumbup.gif bulves su lupena thumbup.gif

lygintuvu kiek naudojuosi super. bet zadu neuzilgo i rengini nueiti nes kaip tixliai ir pilnai ishnaudoti jos galimybes nzn .

gal reiktu ir perlines vonios blush2.gif

nu aš nesuprantu,kam čia reik tokių nesamonių? pelytės vyras prekiauja šia produkcija, esu netgi buvus jo pristatyme,mačiau ir pelyte ten buvo. kam čia vaidint,kokia tu patenkinta ir tt eiline pirkeja,jeigu tavo vyro alga tiesiogiai nuo to priklauso? siaubas kokiu buna dviveidziu.. blink.gif
Atsakyti