Įkraunama...
Įkraunama...

Eastcon produkcija

QUOTE(pelytte @ 2008 10 30, 10:30)
deja ne tokia pati. o tik panashaua veikimo principo. kurioje vistiek ne taip isheina. buvo nusi[irke drauai ta topocentrine ir visai skirtingai ir atrode ir valdymas kitox ir kepe netaip.  doh.gif

cikloninė, mikrobanginė... Geriau iš viso jų neturėti, sveikesni būsite.
Atsakyti
Leisiu sau isiterpti. Sele, pirmiausiai nereikia nepazystamu zmoniu vadinti, citata: "tik silpnesnės valios žmonės pristatymuose pasiduoda ir perka". Zmogus ka nori ta perka, jeigu man irode, kad produktas naudingas, sveikas ir jeigu man jo tikrai reikia vadinasi ir perku.
Kitas dalykas, reiktu skirti mikro bangomis pagaminto maisto kokybe, isvaizda ir skoni, bei veikiama karstu oru. Vat jeigu paragautumete kepta vistiena pvz. mikrobangeje kepta (ji visai nepskrunda, pasidaro gumine), ortkaiteje kepta (ji apskrunda ir sudziuna) o garu puode kepta vistiena apskrunda ir labai sultinga. Dar vienas pliusas, kad maistas tame puode daug greiciau pagaminamas. PVZ. as tame puode kotletus ( 20 vnt.) iskepu per 30 min. jokio taskymosi ir jokio stovejimo prie ju. Tiksliau tas puodas kepa lotuliukas.gif O as tuo metu darau salotas ar pn.
Vat o lyginimo sistemos man nereikia (kad ir kokia as silpnavale bebuciau ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2008 10 30, 17:01)
Leisiu sau isiterpti. Sele, pirmiausiai nereikia nepazystamu zmoniu vadinti, citata: "tik silpnesnės valios žmonės pristatymuose pasiduoda ir perka". Zmogus ka nori ta perka, jeigu man irode, kad produktas naudingas, sveikas ir jeigu man jo tikrai reikia vadinasi ir perku.
Kitas dalykas, reiktu skirti mikro bangomis pagaminto maisto kokybe, isvaizda ir skoni, bei veikiama karstu oru. Vat jeigu paragautumete kepta vistiena pvz. mikrobangeje  kepta (ji visai nepskrunda, pasidaro gumine), ortkaiteje kepta (ji apskrunda ir sudziuna) o garu puode kepta vistiena apskrunda ir labai sultinga. Dar vienas pliusas, kad maistas tame puode daug greiciau pagaminamas. PVZ. as tame puode kotletus ( 20 vnt.) iskepu per 30 min. jokio taskymosi ir jokio stovejimo prie ju. Tiksliau tas puodas kepa  lotuliukas.gif  O as tuo metu darau salotas  ar pn.
Vat o lyginimo sistemos man nereikia (kad ir kokia as silpnavale bebuciau )  4u.gif

Atsiprašau, nenorėjau nieko įžeisti. Aišku, kas ką nori, tą ir perka. Aš perku kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Kupole @ 2004 10 21, 14:18)
Gavau pakvietimą į Eastcon produkcijos prezentaciją.Sako,ten jie puodais,patalyne ir kt.  prekiauja. Kad nesusigundyčiau "nuolaidomis"  prezentacijos metu-patarkite ką pirkti,o,gal tiksliau-ko nepirkti. Skaičiau šiame forume,kad patalynė-ne kažin kas.O kaip kitos prekės?

ax.gif turiu jų perlinės vonios įrangą-nesvietiškai džiaugiuosi pirkiniu ir aš ir vyras ir vaikai...ir seneliai dar atvažiuoja tuo pasimėgauti biggrin.gif ...
Vilnos patalynę turiu iš kitur, cikloninę krosnelę taip pogi iš kitur pirkusi, tad apie eascono negaliu komentuot ax.gif
Atsakyti
Turim ir mes Eastcon patalynę. Pirkom, nes patalynės reikėjo. Tikėjom, visa, ka pristatyme girdim, yra tiesa. Bet... doh.gif .Jei kas tikrai svarstot, ar verta ją pirkt, turbut vienareikšmiškai atsakyti negaliu. Kas turi pinigų, gali sau leist. Kas taupo, vertėtų susilaikyti. Aš save priskirčiau prie pastarųjų, todėl dabar savigrauža dėl tokio pirkinio truputį ir yra...
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 10 31, 15:01)
ax.gif turiu jų perlinės vonios įrangą-nesvietiškai džiaugiuosi pirkiniu ir aš ir vyras ir vaikai...ir seneliai dar atvažiuoja tuo pasimėgauti  biggrin.gif ...
Vilnos patalynę turiu iš kitur, cikloninę krosnelę taip pogi iš kitur pirkusi, tad apie eascono negaliu komentuot ax.gif

o kas ten per įranga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tinosiukas @ 2008 05 14, 12:25)
Sveikos, gal yra nenaudojančių konvekcinės krosnelės ir norinčių ja atsikratyti?  ax.gif Jei už truputį pigiau nei per prezentaciją, tai aš nupirkčiau  mirksiukas.gif

...ir as turiu tokia minti....drauge baigia sugundyti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2008 11 04, 18:04)
...ir as turiu tokia minti....drauge baigia sugundyti... doh.gif

Tai nueik į bet kurią el.prekių parduotuvę ir įsigyk už daaaug pigiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki, kas galite padeti sos sos sos , nezinau kaip, bet sugadinau eacon keptuve, viska pradejo traukti, gal kas buvot susidure su sia problema ir ja išsisprendete, nes toks superinis daiktas buvo dabar labai gaila , kad praktiskai naudoti nebegaliu.
Atsakyti
seles o kuom ciklonine bloga? mikrobangu tai taip sutinku, skaiciau daug. bet tada reiktu sakyti blogos ir keptuves ir orkaites g.gif

O del patalynes. matau kad cia daug kas nepatenkintas. gal neteisingai naudojates ?
Papildyta:
QUOTE(makausike @ 2008 11 06, 13:48)
Sveiki, kas galite padeti sos sos sos , nezinau kaip, bet sugadinau eacon keptuve, viska pradejo traukti, gal kas buvot susidure su sia problema ir ja išsisprendete, nes toks superinis daiktas buvo dabar labai gaila , kad praktiskai naudoti nebegaliu.

kaip suprast traukti?? neplaukite fairy visokiais. pabandykit paprastai nuplauti ir aliejum ishtepti ir pakaitinti.
Atsakyti
na va, turiu ir as keleta zodeliu pasakyt apie sia firma....isigijome ciklonine krosnele pries kokius 4 metus ir keptuve. tikrai nesigailiu, nes iki siol nenuvyle, bet yra kitas dalykas, kad jie reklamuoja vienas prekes, o pirkejui atveza kitas. bukite apdairus schmoll.gif kai atveze krosnele, ant jos buvo uzrasas TURBO 2000 vietoj EASTCON. Tai reiskia, kad tikra krosneles kaina tik 200 litu...o mokejom virs 1000.Ilgai reikejo kariauti kol atveze tikraja, orginalia preke
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2008 10 30, 10:30)
deja ne tokia pati. o tik panashaua veikimo principo. kurioje vistiek ne taip isheina. buvo nusi[irke drauai ta topocentrine ir visai skirtingai ir atrode ir valdymas kitox ir kepe netaip.  doh.gif

Na matau jau užbūrė pelyttę ta firmelė.
Aišku, kad tos prekės eilinės, tik kai kurie žmonės pasiduoda įtaigai.
Buvau ir aš šios firmos prekių pristatyme, tai prisijuokėm iki nukritimo.
Atsakyti