su lygintuvu? nes čia tik siurblys kainuoja virš 2700 su nuolaida, o kiek laiko ten duoda garantiją
QUOTE(zlt @ 2008 08 26, 12:27)
su lygintuvu? nes čia tik siurblys kainuoja virš 2700 su nuolaida, o kiek laiko ten duoda garantiją
Pats garinukas kainavo kazkur 2000 su nuolaidom, o papildomai prisipirktas lygintuvas-dar 300(nu panasiai +-50lt). Garantija berods kaip ir visom prekem-du metai, tiksliai neziurejau
As vakar uzsisakiau lyginimo sistema. Is viso kainuos 3770 lt. Lyginimo lenta su lygintuvu kazkur apie 1800 kainuoja, o garinukas tada iseina apie 1900 lt. Dovanu duoda vienguli vilnoni pleda ir antgaliu garinukui papildoma rinkini. Dabar narsau, kokios kainos kitur. Radau lyginimo sistema be garinuko (ten pats stalas garus gamina). Kiana 2200 lt. Garinukai apie 600-700 lt. Ar tik nebusiu apsigavus? Gal atsisakyti kol neatveze? Labai noriu tos sistemos, bet bijau nusivilt. Ar kitu firmu geri? Gal kuri turit? Nes apie Eastcono gaminius atsiliepimai neblogi, isskyrus patalyne.
Papildyta:
Kaip supratau tu turi garinuka ir lygintuva? Be lyginimo lentos?
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2008 08 26, 08:19)
Toki pati siurbli su lygintuvu galit nusipirkti ir is Kercher firmos per Senukus Principas-valymas auksto slegio garais, lyginimas auksto slegio garais. Siaip dalykas tai superinis Eascono neturiu, bet maciau prezentacija, tai, kaip supratau, principas panasus, nes su savo garinuku taaaaip issivalau grindis, langus, veidrodzius, kad blizga
Lyginti as irgi nemegstu Ypac patalynes Tai irgi lygintuva prijungiu prie to siurblio, sulankstau patalyne i kelias dalis ir garais bei aukstu slegiu taip duodu, jog patalyne buna islyginta kaip is po skalbyklos. Tik mano Kercheris kainavo apie 2000lt
Lyginti as irgi nemegstu Ypac patalynes Tai irgi lygintuva prijungiu prie to siurblio, sulankstau patalyne i kelias dalis ir garais bei aukstu slegiu taip duodu, jog patalyne buna islyginta kaip is po skalbyklos. Tik mano Kercheris kainavo apie 2000lt
Kaip supratau tu turi garinuka ir lygintuva? Be lyginimo lentos?
vyšnaite nieko nebesuprantu, ar garinimo sistema kainuoja tik 1900 lt?
1900 lt - tik už garinuką (tą panašų į siurblį aparačiuką, kuris gamina garus), o visa sistema su garinuku, lygintuvu ir stalu 3700 lt su kapeikom. Aš atsisakiau tos prekės nes radau daugybę pigesnių, bet nemanau, kad prastesnių. Pvz. Karcher
vyšnaite tu man pasakyk ar tu atsisakei eastcon produkcijos? o kodėl pas tave taip paigiai, gal tu gali man duoti to žmogaus nr pas kurį užsissakinėjai, nes kam man mokėti 2700, jei aš galiu mokėti 1900? supranti, aš tada persisakyčiau
QUOTE(zlt @ 2008 09 24, 11:11)
vyšnaite tu man pasakyk ar tu atsisakei eastcon produkcijos? o kodėl pas tave taip paigiai, gal tu gali man duoti to žmogaus nr pas kurį užsissakinėjai, nes kam man mokėti 2700, jei aš galiu mokėti 1900? supranti, aš tada persisakyčiau
O ka veiksi su tuo garinuku vienu? Vienas jis bevertis. Veikia tik visa sistema.
O siaip nepersisakinesi, nes yra sutartys Gali nebent, palikusi uzstata jiems, is viso atsisakyti pirkti O Easkono kainos yra visos vienodos, tai nepriklauso nuo agento, jie turi kainorascius, kuriu privalu laikytis.
suprantu kad valysiu klilimus grindis plausiu, langus valysiu ir t.t., bet aš jau visai susipainiojau. o kodėl jis bevertis?
mano užstatas nedidelis taigi galiu jį ir palikti, man nuostolio nebus, būtų didesnis nuostolis jei nusipirkčiau prakę beveik už 3000 ir ji būtų š...
mano užstatas nedidelis taigi galiu jį ir palikti, man nuostolio nebus, būtų didesnis nuostolis jei nusipirkčiau prakę beveik už 3000 ir ji būtų š...
QUOTE(sena pažįstama @ 2008 08 26, 08:19)
Toki pati siurbli su lygintuvu galit nusipirkti ir is Kercher firmos per Senukus Principas-valymas auksto slegio garais, lyginimas auksto slegio garais. Siaip dalykas tai superinis Eascono neturiu, bet maciau prezentacija, tai, kaip supratau, principas panasus, nes su savo garinuku taaaaip issivalau grindis, langus, veidrodzius, kad blizga
Pritariu 100 proc Aš turiu Eastacon firmos garų sistemą. Lygint taikrai labai gera, bet absoliučiai tą patį turi Kercher firma už 2000 lt. Internete paieškojus galima rasti ir daugiau garų sistemų pavyzdžių. Lyginimo lenta pasirodė didelis ir sunkus griozdas, kol viską susijungi, susitvarkai, ir noras praeina ką nors dirbti. Aš greičiau išsitraukiu senąją lyginimo lentą, kuri aptraukta aliuminio spec. danga(atspindi šilumą), kurios yra pirkti visuose PC(ant paprastos medžiaginės nuo garų bus labai daug drėgmės). Aš dar turiu seną lyginimo sistemą su rezervuaru, o rezultatas visiškai analogiškas Eastacon garų sistemai. Tokį kažkada mačiau Thomo Philipso reklaminiam buklete, ir kainavo 120 lt Aš susigundžiau pirkti, nes ir gi taip maniau, kaip zlt , kad langus valysiu, baldus valysiu, bet deje, deje
QUOTE(zlt @ 2008 09 25, 14:58)
suprantu kad valysiu klilimus grindis plausiu, langus valysiu ir t.t., bet aš jau visai susipainiojau. o kodėl jis bevertis?
Tikrai naudojau, nenumečiau į kampą brangiai pirkto daikto, bet supratau vieną paprastą dalyką - nieko labai labai 100 proc nebūna 1 daikte Langus kaip valiau su šluoste, taip tebevalau. Apie kilimų valymą, ypač didelį plotą,gerai išvalyti, tai utopija. Principas valymo veikia purvus ištaškant į šalis, tai tuos purvus didelė garo srovė nustuma tik tolyn, o jei kilimas didelis tai tas š... pasistuma keliais cm į šoną, ir tas skudurėli, į kurį turi susigerti purvas, turi labai atsargiai laikyti, nes kitaip labai rizikuoji nudegti rankas Sutinku, kad šviežiai išpiltą kavą, kaip ten rodė prezentacijoj, jei greitai užsikursi sistemą, gal tą plotelį ir išvalysi, bet seną, užnešiotą, plėmuotą kilimą kol išvalysi, pražilsi Tas pats ir su baldais
Gal tik pripažįstu, kad puikus pagalbininkas, kai reikia ką nors atšveisti, kampučius, kur sunku prieiti, kaip pvz. radiatorių vidus ar pan. Dar gerai kokius rūbus devėtus, kaldras, ar batus išgarinti, nes garas puikiai atšviežina, dezinfekuoja. Daugiau privalumų, apart lyginimo, ir tų, ką čia vardijau, deja, nematau
Visai neseniai savo švogerkos paprašiau, kad atsineštų savo plaunamą siurblį Thomas, na tai rezultatai iš ties skiriasi akivaizdžiai, nors irgi ant mano nedidelio kilimiuko paplušėt reikėjo atsakančiai Taip, kad 3 viename, gal labiau tiktų kavai, bet siurblys yra siurblys, lygintuvas yra lygintuvas, langams skirtos priemonės yra langams... Na, čia tik mano tokia patirtis, gal kiti kitaip tvarkosi ir turi geresnę patirtį, tačiau antrą kartą tokios sistemos iš Eastacon tikrai nepirkčiau, yra ir daugiau alternatyvų ir žymiai pigesnių
labai tau ačiū vėtre, kaip tik gavau į emailą dar vieną arsiliepimą apie šią produkcija: "jei dar nepirkot ,tai patarciau ,nepirkt ,kadangi kainos nevertas ,reklama grazi ,bet tai tik reklama ,del lyginimo ,taip ,labai gerai o visa kita ...pardaviau ,aisku nuostli patyriau" - taip parašė žmogus.
aš įnešiau tik 100lt ir manau tai nedideli pinigai prieš 2700lt, todėl mielu noru jų atsisakusiu ir nepirksiu. dar apie šią įmonę daug prisiskaičiau darbdaviai. skundai.lt patalynės savikaina eastconui kainuoja apie 90 eurų o parduoda už 3000lt, neblogą pelnelį turi
aš įnešiau tik 100lt ir manau tai nedideli pinigai prieš 2700lt, todėl mielu noru jų atsisakusiu ir nepirksiu. dar apie šią įmonę daug prisiskaičiau darbdaviai. skundai.lt patalynės savikaina eastconui kainuoja apie 90 eurų o parduoda už 3000lt, neblogą pelnelį turi
beje nežinau kaip kitoms turinčioms garų sistemą, bet man pvz. ilgiau palyginus paskui iš tos lyginimo lentos susikaupęs nuo garų vanduo laša, taigi po lyginimo turiu patiesti rankšluostį ant grindų
na lyginimą tai palengvina, pvz. aš dabar užuolaidas lyginu jau pakabintas, dėl valymo - tai irgi gerai, prieina į kampučius kur šiaip neišvalysi arba anksčiau valydavau su ausų ar dantų krapštukais (pvz. valan klozetą prie dangčio vyrių)
Tačiau sustinku su ta nuomone jog yra ir pigesnių priemonių
PVZ. valymui yra gera garų sistema parduodama Tomas Philips kainuoja apie 67 Lt. ir valymui jo tikrai pakanka (anksčiau tokį turėjau, tai paskui kai mama padovanojo man Eastcon sistemą, atidaviau mamai)
na lyginimą tai palengvina, pvz. aš dabar užuolaidas lyginu jau pakabintas, dėl valymo - tai irgi gerai, prieina į kampučius kur šiaip neišvalysi arba anksčiau valydavau su ausų ar dantų krapštukais (pvz. valan klozetą prie dangčio vyrių)
Tačiau sustinku su ta nuomone jog yra ir pigesnių priemonių
PVZ. valymui yra gera garų sistema parduodama Tomas Philips kainuoja apie 67 Lt. ir valymui jo tikrai pakanka (anksčiau tokį turėjau, tai paskui kai mama padovanojo man Eastcon sistemą, atidaviau mamai)
QUOTE(Jasmin @ 2008 10 03, 10:11)
ilgiau palyginus paskui iš tos lyginimo lentos susikaupęs nuo garų vanduo laša, taigi po lyginimo turiu patiesti rankšluostį ant grindų
Lyginant reikia karts nuo karto paspausti pedalą, įsijungia (nežinau kaip tiksliai ta funkcija vadinasi) kaip aušinimas. Dar ta funkcija naudojama, kai nori, kad rūbas neslidinėtų, pritraukia prie lentos, nenublizgina audinio. Tą aušinimą įjungiu reguliariai, kad drėgmė pragaruotų Ir pačią lentą, kai jau nebenaudoji, būtinai turi laikyti smaigaliu aukštyn sulankstytą, o ne ištiestą visą laiką