Mano mamyte turi Eastcon gaminiu bet ji yra labai patenkinta PVZ: perline vonia yra labai geras dalykelis,taip pat nusipirko puodus visus is ju tas dangtis yra pasakiskas dalykas neisbega verdant sriuba niekas ir t.t paskui troskintuve irgi labai faina sudedat darzoves ir mesyte ir paliekat troskintis viska savo sultyse sutaupote ir aliejaus ir labai gerai sveikatai, tik tos keptuves labai sunkios nieko blogo apie jas negaliu pasakyti bet ir girti negaliu.O ta didele kur elektrine kaip orakaite puodas tai super dalykelis saslykus kepti,mesa,vista ir kt dalykus viskas savo sultyse ir t.t nereikia net is maximu visciuku pirkti dar skanesni gaunasi ,tik siems dalykams reikia vietos virtuvej kur padeti nes kekviena diena kiloti yra uzknisantis dalykas.
o kaip dėl siurblių, prašau parašykite kokie minusai aš jau užsisakiau bet dabar pradėjau labai abejoti.
dar galiu atsisakyti kol neatvežė.
QUOTE(nebijau @ 2007 02 07, 13:31)
Jei turit kokiu klausimu-galit klausti, kadangi nebedirbu, laisvai galiu sakyti ir gerus, ir blogus dalykus
nebijau ką galite pasakyti apie valymo sistemą, man šiuo metu labai aktualu, nes labai bijau išmesti 3000lt į vandenį
dar norėjau paklausti gal kas žinote, pas juos prekes galima ir grąžinti, bet kokios sąlygos?
Kas turite patalyne, gal galite pasidalinti patirtimi? Kaip ja valote??
QUOTE(donatele @ 2008 08 23, 21:17)
Kas turite patalyne, gal galite pasidalinti patirtimi? Kaip ja valote??
mes turime patalynę
o valom ją taip: apipurškiam lanolinu ir tada šukuojam šukuojam ir dar kartą šukuojam. visi nešvarūs pūkai išsišukuoja ir patalai pasidaro minkšti.
p.s. rankos kitą dieną nerealiai skauda
QUOTE(Raseliuke @ 2008 08 23, 20:39)
mes turime patalynę
o valom ją taip: apipurškiam lanolinu ir tada šukuojam šukuojam ir dar kartą šukuojam. visi nešvarūs pūkai išsišukuoja ir patalai pasidaro minkšti.
Paaiskink man blondinei, kas tas lanolinas? ir su kuo sukuoji? kaip suprantu, i vandeni nekisi?
QUOTE(donatele @ 2008 08 23, 21:51)
Paaiskink man blondinei, kas tas lanolinas? ir su kuo sukuoji? kaip suprantu, i vandeni nekisi?
vieną kartą kišom į vandenį, bet lb sunku. pas mus netelpa į skalbimo mašiną, tai vonioj plovėm, sušlapus kaldra labai sunki ir ilgai džiuvo.
o lanolinas tai kiek pamenu aiškino, kad yra vilnos riebalai, kurie atgaivina vilną
o pirkom kartu su patalyne. šukuoju su senu "tarybiniu" plaukų šepečiu.
sveiki,
kalbant apie puodus, titano keramika prekiauja firma Hiteka. Geros keptuves ir kiti gaminiai
www.hiteko.lt
Galit pasizvalgyt
kalbant apie puodus, titano keramika prekiauja firma Hiteka. Geros keptuves ir kiti gaminiai
www.hiteko.lt
Galit pasizvalgyt
QUOTE(Raseliuke @ 2008 08 24, 13:08)
vieną kartą kišom į vandenį, bet lb sunku. pas mus netelpa į skalbimo mašiną, tai vonioj plovėm, sušlapus kaldra labai sunki ir ilgai džiuvo.
o lanolinas tai kiek pamenu aiškino, kad yra vilnos riebalai, kurie atgaivina vilną
As irgi keleta kartu kisau i vonia, tai tiesa sakant po to uzsiknisau dziovinti Aciu uz patarimus reikes pabandyti
mamytės nejaugi niekas nesinaudojate valymo sistema?
QUOTE(zlt @ 2008 08 22, 10:49)
o kaip dėl siurblių, prašau parašykite kokie minusai aš jau užsisakiau bet dabar pradėjau labai abejoti.
Toki pati siurbli su lygintuvu galit nusipirkti ir is Kercher firmos per Senukus Principas-valymas auksto slegio garais, lyginimas auksto slegio garais. Siaip dalykas tai superinis Eascono neturiu, bet maciau prezentacija, tai, kaip supratau, principas panasus, nes su savo garinuku taaaaip issivalau grindis, langus, veidrodzius, kad blizga
Lyginti as irgi nemegstu Ypac patalynes Tai irgi lygintuva prijungiu prie to siurblio, sulankstau patalyne i kelias dalis ir garais bei aukstu slegiu taip duodu, jog patalyne buna islyginta kaip is po skalbyklos. Tik mano Kercheris kainavo apie 2000lt