Įkraunama...
Įkraunama...

Eastcon produkcija

Mano mamyte turi Eastcon gaminiu bet ji yra labai patenkinta PVZ: perline vonia yra labai geras dalykelis,taip pat nusipirko puodus visus is ju tas dangtis yra pasakiskas dalykas neisbega verdant sriuba niekas ir t.t paskui troskintuve irgi labai faina sudedat darzoves ir mesyte ir paliekat troskintis viska savo sultyse thumbup.gif sutaupote ir aliejaus ir labai gerai sveikatai, tik tos keptuves labai sunkios nieko blogo apie jas negaliu pasakyti bet ir girti negaliu.O ta didele kur elektrine kaip orakaite puodas tai super dalykelis thumbup.gif saslykus kepti,mesa,vista ir kt dalykus viskas savo sultyse ir t.t nereikia net is maximu visciuku pirkti dar skanesni gaunasi thumbup.gif ,tik siems dalykams reikia vietos virtuvej kur padeti nes kekviena diena kiloti yra uzknisantis dalykas. thumbup.gif
Atsakyti
o kaip dėl siurblių, prašau parašykite kokie minusai aš jau užsisakiau bet dabar pradėjau labai abejoti.
dar galiu atsisakyti kol neatvežė.
Atsakyti
QUOTE(nebijau @ 2007 02 07, 13:31)

Jei turit kokiu klausimu-galit klausti, kadangi nebedirbu, laisvai galiu sakyti ir gerus, ir blogus dalykus 4u.gif

nebijau ką galite pasakyti apie valymo sistemą, man šiuo metu labai aktualu, nes labai bijau išmesti 3000lt į vandenį
Atsakyti
dar norėjau paklausti gal kas žinote, pas juos prekes galima ir grąžinti, bet kokios sąlygos?
Atsakyti
Kas turite patalyne, gal galite pasidalinti patirtimi? blush2.gif Kaip ja valote?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(donatele @ 2008 08 23, 21:17)
Kas turite patalyne, gal galite pasidalinti patirtimi? blush2.gif  Kaip ja valote?? g.gif

mes turime patalynę smile.gif
o valom ją taip: apipurškiam lanolinu ir tada šukuojam šukuojam ir dar kartą šukuojam. visi nešvarūs pūkai išsišukuoja ir patalai pasidaro minkšti.

p.s. rankos kitą dieną nerealiai skauda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2008 08 23, 20:39)
mes turime patalynę  smile.gif
o valom ją taip: apipurškiam lanolinu ir tada šukuojam šukuojam ir dar kartą šukuojam. visi nešvarūs pūkai išsišukuoja ir patalai pasidaro minkšti.
p.s. rankos kitą dieną nerealiai skauda  doh.gif

Paaiskink man blondinei, kas tas lanolinas? doh.gif ir su kuo sukuoji? kaip suprantu, i vandeni nekisi?
Atsakyti
QUOTE(donatele @ 2008 08 23, 21:51)
Paaiskink man blondinei, kas tas lanolinas?  doh.gif ir su kuo sukuoji? kaip suprantu,  i vandeni nekisi?

vieną kartą kišom į vandenį, bet lb sunku. pas mus netelpa į skalbimo mašiną, tai vonioj plovėm, sušlapus kaldra labai sunki ir ilgai džiuvo.

o lanolinas tai kiek pamenu aiškino, kad yra vilnos riebalai, kurie atgaivina vilną blush2.gif
o pirkom kartu su patalyne. šukuoju su senu "tarybiniu" plaukų šepečiu.
Atsakyti
sveiki,

kalbant apie puodus, titano keramika prekiauja firma Hiteka. Geros keptuves ir kiti gaminiai thumbup.gif

www.hiteko.lt

Galit pasizvalgyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2008 08 24, 13:08)
vieną kartą kišom į vandenį, bet lb sunku. pas mus netelpa į skalbimo mašiną, tai vonioj plovėm, sušlapus kaldra labai sunki ir ilgai džiuvo.

o lanolinas tai kiek pamenu aiškino, kad yra vilnos riebalai, kurie atgaivina vilną  blush2.gif
o pirkom kartu su patalyne. šukuoju su senu "tarybiniu" plaukų šepečiu.

As irgi keleta kartu kisau i vonia, tai tiesa sakant po to uzsiknisau dziovinti doh.gif Aciu uz patarimus 4u.gif reikes pabandyti thumbup.gif
Atsakyti
mamytės nejaugi niekas nesinaudojate valymo sistema?
Atsakyti
QUOTE(zlt @ 2008 08 22, 10:49)
o kaip dėl siurblių, prašau parašykite kokie minusai aš jau užsisakiau bet dabar pradėjau labai abejoti.
dar galiu atsisakyti kol neatvežė.

Toki pati siurbli su lygintuvu galit nusipirkti ir is Kercher firmos per Senukus mirksiukas.gif Principas-valymas auksto slegio garais, lyginimas auksto slegio garais. Siaip dalykas tai superinis thumbup.gif Eascono neturiu, bet maciau prezentacija, tai, kaip supratau, principas panasus, nes su savo garinuku taaaaip issivalau grindis, langus, veidrodzius, kad blizga thumbup.gif
Lyginti as irgi nemegstu blush2.gif Ypac patalynes doh.gif Tai irgi lygintuva prijungiu prie to siurblio, sulankstau patalyne i kelias dalis ir garais bei aukstu slegiu taip duodu, jog patalyne buna islyginta kaip is po skalbyklos. Tik mano Kercheris kainavo apie 2000lt ax.gif
Atsakyti