QUOTE(ruzilona @ 2007 11 26, 10:58)
Sveikos.
Turim ir mes konvekcine krosnele. Pries pusantru metu mokejom 700lt. Esu labai patenkinta nors, tiesa sakant, pradzioje tai mazai kas gavosi bet kai persikraustem gyventi i soda kur nebuvo jokios ugnies - nepakeiciamas dalykas. kepam ir vistas, ir sparnelius, ir slauneles. Ir mesyte LABAI GERAI iskepam. Zuvis - nepakeiciama. O ir pyraga kepu joje.
Tik va, bulves ir morkos man nelabai iskepa bet neseniai buvom perlines irangos pristatyme, tai minejo kad reikia auksciau pakelti su aukstesnemis grotelemis ir graziai iskepa. Dar nebandem.
Siaip tikrai geras daiktas.
Turim ir mes konvekcine krosnele. Pries pusantru metu mokejom 700lt. Esu labai patenkinta nors, tiesa sakant, pradzioje tai mazai kas gavosi bet kai persikraustem gyventi i soda kur nebuvo jokios ugnies - nepakeiciamas dalykas. kepam ir vistas, ir sparnelius, ir slauneles. Ir mesyte LABAI GERAI iskepam. Zuvis - nepakeiciama. O ir pyraga kepu joje.
Tik va, bulves ir morkos man nelabai iskepa bet neseniai buvom perlines irangos pristatyme, tai minejo kad reikia auksciau pakelti su aukstesnemis grotelemis ir graziai iskepa. Dar nebandem.
Siaip tikrai geras daiktas.
per prezentacija kepe apacioje
QUOTE(Gabe @ 2008 03 13, 20:46)
nusityse mus i ju pristatyma.. Na, lyginimo sistema tikrai gera, bet pinigai irgi o siaip idomiai ten pas juos.. "Dabar perki - gauni nuolaidas ir t.t., jeigu nori pagalvot - nebus nuolaidu, kreipkis i Vilniaus atstovybe". Kazkoks idomus marketingas na nors duotu kontaktus platintojas.. o cia kazkaip idomiai pas juos. Aisku, zmogus tikrai stengesi pademonstruot, isaiskint, bet butent valdzios politikos nesuprantu Nemanau, kad daug parduoda, nes ne pas kiekviena kiseneje guli 4000Lt ir va taip sau gali dabar isleist, juk reikia pamastyt apie siuloma preke rimtai, o cia "Dabar arba nieko, kitur negausi" Su pristatinetoju buvusi panele tai truputi perlenke lazda mandrai atsaudama kai paklausem del bakteriju tiksliau - tikrai mums idomu buvo, tiesiog tokia isizeidus buvo, kad mes turim klausimu.. na buvo ta loterija, netiketai krepseli laimejau, bet nesmagu man buvo ir valgyt, ir ta krepsi imt, nes vaikinukas matosi startuoja tokiam darbe, stengiasi, o pagrinde atejo zmones pavalgyti (vaikus atvede pamaitint), bet visai neidomu jiems buvo, krizeno pastoviai.. tai gavosi, kad as su MB vieninteliai, kurie normaliai isklause.. zodziu lyginimo lenta ispudi tikrai paliko, bet tokiu pinigu leist nenoriu
nelipo ir man tas, kad jei rytoj perki pasol atsiuda dabar arba niekada, pinigai nemazi