Įkraunama...
Įkraunama...

Eastcon produkcija

QUOTE(ruzilona @ 2007 11 26, 10:58)
Sveikos.
Turim ir mes konvekcine krosnele. Pries pusantru metu mokejom 700lt. Esu labai patenkinta nors, tiesa sakant, pradzioje tai mazai kas gavosi bet kai persikraustem gyventi i soda kur nebuvo jokios ugnies - nepakeiciamas dalykas. kepam ir vistas, ir sparnelius, ir slauneles. Ir mesyte LABAI GERAI iskepam. Zuvis - nepakeiciama.  O ir pyraga kepu joje.
Tik va, bulves ir morkos man nelabai iskepa bet neseniai buvom perlines irangos pristatyme, tai minejo kad reikia auksciau pakelti su aukstesnemis grotelemis ir graziai iskepa. Dar nebandem.
Siaip tikrai geras daiktas.

per prezentacija kepe apacioje g.gif

QUOTE(Gabe @ 2008 03 13, 20:46)
nusityse mus i ju pristatyma.. Na, lyginimo sistema tikrai gera, bet pinigai irgi  blink.gif  o siaip idomiai ten pas juos.. "Dabar perki - gauni nuolaidas ir t.t., jeigu nori pagalvot - nebus nuolaidu, kreipkis i Vilniaus atstovybe". Kazkoks idomus marketingas  g.gif  na nors duotu kontaktus platintojas.. o cia kazkaip idomiai pas juos. Aisku, zmogus tikrai stengesi pademonstruot, isaiskint, bet butent valdzios politikos nesuprantu  schmoll.gif Nemanau, kad daug parduoda, nes ne pas kiekviena kiseneje guli 4000Lt ir va taip sau gali dabar isleist, juk reikia pamastyt apie siuloma preke rimtai, o cia "Dabar arba nieko, kitur negausi"  blink.gif Su pristatinetoju buvusi panele tai truputi perlenke lazda mandrai atsaudama kai paklausem del bakteriju tiksliau - tikrai mums idomu buvo, tiesiog tokia isizeidus buvo, kad mes turim klausimu..  blink.gif  na buvo ta loterija, netiketai krepseli laimejau, bet nesmagu man buvo ir valgyt, ir ta krepsi imt, nes vaikinukas matosi startuoja tokiam darbe, stengiasi, o pagrinde atejo zmones pavalgyti (vaikus atvede pamaitint), bet visai neidomu jiems buvo, krizeno pastoviai.. tai gavosi, kad as su MB vieninteliai, kurie normaliai isklause..  ax.gif  zodziu lyginimo lenta ispudi tikrai paliko, bet tokiu pinigu leist nenoriu  schmoll.gif

nelipo ir man tas, kad jei rytoj perki pasol atsiuda dabar arba niekada, pinigai nemazi
Atsakyti
sveikutės, ir aš noriu įkišti savo trigrašį biggrin.gif Turiu aš Eastcon lyginimo sistemą, na lyginti tai tikrai lengviau , tuo labiau kad yra mažas vaikas tai skalbimo ir lyginimo pakanka doh.gif Bet ir turi minusą - vietos tikrai daugiau užima ne įprasta lyginimo lenta blink.gif
Bet turiu klausimą toms kurios turi "nuostabiuosius" puodus. Vakar buvau kaip tik prezentacijoje ir mus užtikrino kad tuos puodus galiuma naudoti tiek ant elektrinės , tiek ant dujinės viryklės

Atsakyti
mes eriuko patalyne visa pirkom.Kaina neatitinka kokybes.Nebemiegam jau seniai jose.Pagalves sukrito,kai salta-salta,kai karsta-karsta
Atsakyti
mano tai bobutė gavo paštu kvietimą, tai nusitysė ir mano mamą.. galvojau kaip ir sveiko proto dar.. žodžiu grįžo su kažkokiu dangčiui ir ta krosnele.. nu nežinau, aš tai apibariau baisiai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2008 05 27, 11:28)
mes eriuko patalyne visa pirkom.Kaina neatitinka kokybes.Nebemiegam jau seniai jose.Pagalves sukrito,kai salta-salta,kai karsta-karsta

Kaina neatitinka kokybės g.gif
Atsakyti
Mano teta nupirko toki kaip siurblys, tik valo garais, dar lygintuvą prie jo prijungi. Tai nepraėjo ir 4mėnesiu jis sugedo, sutaisę, nes dar buvo garantinis(beje už TOKIUS pinigus tik metai garantija). Iškart, kai naujas, tai dar naudodavo, o dabar taip ir stovi spintoj. doh.gif O va puodą labai giria, sako kad maistas labai greit parošiamas ir aliejaus beveik nereikia smile.gif Bet pagal mane, KAINA NEATITINKA KOKYBĖ
Atsakyti
Mamytes gal kuri zinote kur galima nusipirkti perline vonios iranga nebrangia,ar Vokietijoje kuri pirkote gal galite nurodyti adresa ir t.t. Aciu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2008 05 27, 11:28)

viena giminaitė dirbo kompanijoje prezentatore, tai sakė, kad broko baisiai daug tose patalynėse ( o brokas pvz, per retas suaudimas - šito nepatyres net nepastebės), tai tokiu atveju tikrai kaina neatitinka kokybės ( bet kita vertus - jei kas nutinka manau visada galima kreiptis į atstovybę) .
Aš pati turiu ir labai patenkinta, šešis metus jau miegam kupranugario vilnos patalyne užsikloję smile.gif brangu, bet man taip sakant žiauriai patinka, nes mėgstu miegoti šaltame kambaryje su nuolat pravertu langu ( žiemą), tai šilumą thumbup.gif laiko. Tik va vasarą tai karšta, tad šitam sezonui (kol neatsirado man alergija) naudojom lamos vilnos tokį ploną adijaliuką ( tik vat jau neprisimenu, kur jis pirktas)
Atsakyti
na man po beveik metų naudojimo sugedo lyginimo lentos kaitinimas, t.y. ventiliatorius veikia, bet pati lenta nešyla doh.gif tai dar gerai kad garantinis
Atsakyti
QUOTE(zalia_22 @ 2008 05 04, 16:11)
Sveiki, as irgi perline iranga isigyciau is vokietijos, gal kas zino kur, ar sau perkasi. Sumokeciau uz atvezima.. 4u.gif

Kaune'Amonitoj'yra masaziniu vonios kilimeliu vokisku kaina 499lt.paziurek www.amonita.lt taip pat domus galerijoje,Vilniui
Atsakyti
sveikutes, gal kuri neseniai pirkote patalynę, ar šiaip prezentacijoje dalyvavote, gal atsimenate kiek kainavo patalynės komplektas viengulis ir dvigulis, beje o kas turite patalynę ar nesunki (ta prasme na nepamenu kiek ten tos vilnos įausta) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2008 05 04, 18:30)
Teko dirbti man sioje kompanijoje, jei ijungi nieko nematyma, esi stipreiu nervu ir t.t. tai ilgai isdirbsi, seip zmones kurie ira LABAI saziningi nepatarciau su jais susideti  smile.gif

o ką platinai ax.gif man reikėtų info apie patalynę blush2.gif (per až) 4u.gif
Atsakyti