Įkraunama...
Įkraunama...

Eastcon produkcija

QUOTE(juratike13 @ 2007 05 13, 20:09)
Laba,pas mus elektrine plyta,ir uzdejus nauja keptuve ji mums subraize pavirsiu ir pats keptuves dugnas kazkaip sugebejo susibraizyt...pakeite,parveze kita vyras,ir ka jus manot,vel tas pats... doh.gif kazkokia nesamone,jau nervina,ir pavirsiu braizo  mums...ryt skambinsim,sakysim kad keistu,ar jums taip ner buve???

na ne, niekas nesusibraize
Atsakyti
Kaip as negeriau sampano...

Is pradziu viskas ejo pakankmai sklandziai, atstove savo "kalba" ismokus gerai, viska pristatinejo pakankamai idomiai, jei neminesime, kad indus bei rankas teko valyto tualetiniu popieriumi . schmoll.gif Taciau "nepatogus" klausimai (pvz. "Kur dingsta druska, jei sakote, kad ruosiant kitaip patiekalai bus maziau/daugiau surus?", arba "O tai kituose induose taip pat islieko skaonio savybes?") ismuse ja is "veziu", ir ji pasijuto labai izeista (taip ir pasake visiems girdint), be to ji paaiskino, kad "neturinti jaustis kaip koks skuduras pries zmones, ir kam cia nepatinka, tegu iseina". Po antro pasiulymo iseiti, as neislaikiau, pakilau ir isejau. Paskui mane pakilo ir draugai. Jiems skirtos dovanos, ar loterijos, ar kazkas jau vyko be musu. Tikiuosi, kad likusiems tas vakaras nebuvo toks, kaip mums.

Manyciau, kad organizuojant rengini reikia galvoti, kad ateis ne tik "pilka mase" nemokamai pavalgyti (pristatyme kalbama apie sveika maista, o vakarienei gavome riebaluose imirkusius kepsnius), bet ir paklausyti profesionalaus paasiskinimo (o ne ismoktos klabos papugisko kartojimo). Zinoma, visi mes zmones, galim pavargti, galim kazko nezinoti arba ateje zmones gali zinoti daugiau uz prezetatoriu. Bet tai reikia paaiskinti mandagiai, o ne aiskinant, kad klausytojai ji izeide, kad klausytojai gali iseiti. Nes przentatoriu as jau tapatinsiu su imone ir jos vardu. Esu dalyvavus ne vienam pristatyme (ir ne vienos imones), taciau taip elgiantis dar matyti neteko.....Kazkaip arba nam tik nepasiseke si karta su EASTCON, arba as kazko nebesuprantu... verysad.gif
Atsakyti
O mūsų "superilgaamžių" puodų ir keptuvių iš Eastcon dugnai jau burbulais nuėjo, nors pirkom juos ne taip jau ir seniai - prieš porą metų mad.gif
Atsakyti
QUOTE(aastuliukas @ 2007 05 08, 20:42)
prieš mėn nusipirkom pristatyme perlinių vonių įrangą, aš dabar  nestuke.gif , tai tik kojas burbuliuot bandžiau, tai iš tikro pailsėjo kojos, atsigavo nuo nėštukiško tampymo, o maniškiui tai po darbų ir gi padėjo, nugaros ir kojų neskaudėjo. na bet jau labai greitai galėsiu pabandyti vieną iš šios įrangos programų, tai celiulito" išburbiuliavimas". įdomu, kaip ten išmasažuos  ax.gif

šiaip daiktas tikrai palyginus brangus, bet man atrodo geriau ši įranga, nei masažuojančios vonios, nes ši įranga atlieka ir masažavimo ir gydymo funkcijas.
parašysiu vėliau, kai išbandysiu visu kūnu  mirksiukas.gif

Brangoka ta vonios įranga, bet kai buvau prezentacijoje man irgi patiko. Jeigu gyvenčiau didesniam bute su didesnia vonia - įsigyčiau.
Atsakyti
QUOTE(aastuliukas @ 2007 05 08, 20:42)
prieš mėn nusipirkom pristatyme perlinių vonių įrangą, aš dabar  nestuke.gif , tai tik kojas burbuliuot bandžiau, tai iš tikro pailsėjo kojos, atsigavo nuo nėštukiško tampymo, o maniškiui tai po darbų ir gi padėjo, nugaros ir kojų neskaudėjo. na bet jau labai greitai galėsiu pabandyti vieną iš šios įrangos programų, tai celiulito" išburbiuliavimas". įdomu, kaip ten išmasažuos  ax.gif

šiaip daiktas tikrai palyginus brangus, bet man atrodo geriau ši įranga, nei masažuojančios vonios, nes ši įranga atlieka ir masažavimo ir gydymo funkcijas.
parašysiu vėliau, kai išbandysiu visu kūnu  mirksiukas.gif

ar dar vis pasiteisina?
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 03 07, 21:35)
aš krosnelę naudoju tada, kai kepu nedideliais kiekiais, kai kepti el.orkaitėje neapsimoka bigsmile.gif

Labukas,
Nu va, ir aš papuoliau tarp tų "aukų" - vakar įsigijau 3 puodus dėl to kad gaučiau dovanų konvekcinį puodą ir tą stebuklingą superdangtį doh.gif lotuliukas.gif

dabar jūs man tundrai pasakykit, aš tas konvekcinis puodas ir cikloninė krosnelė ne vienas ir tas pats? Nes skaičiau čia viena apie tą rašo, kita apie tą...
Atsakyti
Šiandien buvau prezentacijoje, susidomėjau krosnele, bet atskirai perkant labai didele kaina blink.gif Gal kas turite tokią krosnelę ir nenaudojate, ji namie dulka, nupirkčiau panaudotą pigiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nebijau @ 2007 02 08, 10:32)
1. Gal yra kazkokios specializuotos parduotuves, galvoju? g.gif Nes matydavom, kaip uzsakineja prekes ir furos jas atveza. Buvo atvyke savininkai, tai jie aiskina, kad siaip bent jau Lietuvoje neapsimoka parduotuviu atidarineti, o su prekemis eiti i didmeninkus-neapsimoka, mazas antkainis tada. Musiskiai bedradarbiai parsiveze perline iranga is Vokietijos uz 800lt,(Lietuvoje per Eastcona ji kainuoja 3500lt) vadinasi, rado jie ta parduotuve. thumbup.gif
2. Galiu gincytis toj vietoj, kadangi pati esu gamintoja, parsidavusi Maximai(t.y. ant mano gaminamos prekes Maximos prekinis zenklas), nevisada jie ima tik pigias prekes, ima ir originalias prekes, kuriu analogisku nera Lietuvoje. Va tik kaina jie uz ta parsidavima tai mazina verysad.gif Bet ima uz tai dideliais kiekiais thumbup.gif Galvoju apie Eastcona-matyt, ir jie ima originalesnes ar pigesnes prekes, kuriu analogisku nera Lietuvoje, deda prekini zenkla ir pardavineja.
3. Visos nuorodos, kaip matau, ne lietuviskos, vadinasi, Lietuvoje analogisku tikrai nera. Nuejus i Senukus ar koki Topo centra nei perliniu irangos, nei masaziniu kreslu, nei jonizatoriaus nenusipirksi. Apie ka as ir sneku-monopolis Lietuvoje. 4u.gif Del puodu, keptuviu, patalu-jau yra ir Zepteris, ir Baueris, zodziu sioj vietoj sunkiau.
Del keptuves negaliu nieko pasakyti, nes as drbau su jonizatoriais(daugiafunkcine sistema, kuri ir jonizuoja, drekina, sildo, vesina ora), apie juos galit klausti, mintinai zinau, kur net laidelis koks yra biggrin.gif Manau, kad moketi uz keptuve 700lt(jei tokia kaina yra) neverta. Vis tiek jokio stebuklo ji nepadarys, is kirvio koses neisvirs biggrin.gif Pati nusipirkusi teflonine uz 100lt Maximoj-man jos pakanka thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(nebijau @ 2007 02 08, 10:32)
1. Gal yra kazkokios specializuotos parduotuves, galvoju? g.gif Nes matydavom, kaip uzsakineja prekes ir furos jas atveza. Buvo atvyke savininkai, tai jie aiskina, kad siaip bent jau Lietuvoje neapsimoka parduotuviu atidarineti, o su prekemis eiti i didmeninkus-neapsimoka, mazas antkainis tada. Musiskiai bedradarbiai parsiveze perline iranga is Vokietijos uz 800lt,(Lietuvoje per Eastcona ji kainuoja 3500lt) vadinasi, rado jie ta parduotuve. thumbup.gif
2. Galiu gincytis toj vietoj, kadangi pati esu gamintoja, parsidavusi Maximai(t.y. ant mano gaminamos prekes Maximos prekinis zenklas), nevisada jie ima tik pigias prekes, ima ir originalias prekes, kuriu analogisku nera Lietuvoje. Va tik kaina jie uz ta parsidavima tai mazina verysad.gif Bet ima uz tai dideliais kiekiais thumbup.gif Galvoju apie Eastcona-matyt, ir jie ima originalesnes ar pigesnes prekes, kuriu analogisku nera Lietuvoje, deda prekini zenkla ir pardavineja.
3. Visos nuorodos, kaip matau, ne lietuviskos, vadinasi, Lietuvoje analogisku tikrai nera. Nuejus i Senukus ar koki Topo centra nei perliniu irangos, nei masaziniu kreslu, nei jonizatoriaus nenusipirksi. Apie ka as ir sneku-monopolis Lietuvoje. 4u.gif Del puodu, keptuviu, patalu-jau yra ir Zepteris, ir Baueris, zodziu sioj vietoj sunkiau.
Del keptuves negaliu nieko pasakyti, nes as drbau su jonizatoriais(daugiafunkcine sistema, kuri ir jonizuoja, drekina, sildo, vesina ora), apie juos galit klausti, mintinai zinau, kur net laidelis koks yra biggrin.gif Manau, kad moketi uz keptuve 700lt(jei tokia kaina yra) neverta. Vis tiek jokio stebuklo ji nepadarys, is kirvio koses neisvirs biggrin.gif Pati nusipirkusi teflonine uz 100lt Maximoj-man jos pakanka thumbup.gif

Gal zinai kur tavo bendradarbiai vokietijoje pirko ta masazine iranga? dekoju
Atsakyti

man tiek pripudrino smegenis, kad isigijau ta ciklonine krosnele uz 800lt, tipo ji veikia garu pagrindu ir nekenkia kaip mikrobange, bet kad ja beveik nesinaudoju, kartais sildau sumustekus ar zuvi folijoj kepu.. bet seip kaip ir nereikalinga ji man g.gif bandzioau bulves ar mesa kept, tai ilgaiiiiii labai jau..
uztai firmos produktu platintojai uz pudrinima duociau tikrai daugiau nei 10balu! ka ten jau visas pudrinimo menas, bet turbut ir uzdirba neblogai is to thumbup.gif
ten kaip i sekta kokia pataikai, iseini is paskaitos jau nepastebejes kaip isigyjai daikta, kuris stovi kaip puosmena virtuves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brashkiu @ 2007 10 18, 13:50)
man tiek pripudrino smegenis, kad isigijau ta ciklonine krosnele uz 800lt, tipo ji veikia garu pagrindu ir nekenkia kaip mikrobange, bet kad ja beveik nesinaudoju, kartais sildau sumustekus ar zuvi folijoj kepu.. bet seip kaip ir nereikalinga ji man  g.gif bandzioau bulves ar mesa kept, tai ilgaiiiiii labai jau..
uztai firmos produktu platintojai uz pudrinima duociau tikrai daugiau nei 10balu! ka ten jau visas pudrinimo menas, bet turbut ir uzdirba neblogai is to  thumbup.gif
ten kaip i sekta kokia pataikai, iseini is paskaitos jau nepastebejes kaip isigyjai daikta, kuris stovi kaip puosmena virtuves biggrin.gif

na o tu pabandyk vista issikepti tenai ar kokiu sparneliu, kalakutiena folijoj kepsnius taip pat folijoj, zuvi tikrai labai skaniai gaunasi viskas savo sultyse, mano mama turi tai ji labai patenkinta, nes pas ja buvo didelis cholesterolio kiekis kraujyje, tai maista tik ten gamina ir zymiai sumazejo. smile.gif
Atsakyti
Gal galit parašyti, kur valo EASTCON kailinę patalynę???? Nerandu dokumentų kur nukišau su visais adresais doh.gif doh.gif
Atsakyti
pirkom puodus pries du metus-pakankamai geri, bet dabar yrA 4 KART PIGESNIU TO PATIES TIPO PUODU-Thomas philipse ir net Bohemia prduotuvese, tai skubeti permoketi everta. Ciklonine krosnele tikrai neapkeiciama kai reikia greitai ant groteliu k nors iskepti ar pyraga sumastyti-megstam ir naudojam daznai, bet to paties tipo krosneles Elektromarkt-e apie 300 pigiau teko matyti, taI VEL,,,,,,,BRANGOKA ten viskas pas juos ax.gif
Atsakyti