Įkraunama...
Įkraunama...

Paleistuvė

4u.gif Ir pas mus yra paleistuvė, kam reikia galiu duoti.Mums ji labai naudinga.Kartais dukrytė net nakti prabunda, kai nosis užsikimšusi, tai prašo gėlės nuo slogos. ax.gif
Atsakyti
O taip, nuostabus prisiminimai is vaikystes lotuliukas.gif Man pastoviai budavo sinusitas, o kaip paaiskejo, reikejo tik polipus isoperuoti, tai si gelyte b uvo mano nuolatine drauge, ciaudedavau, net apsiasarojusi doh.gif Bet nosi tikrai labai gerai isvalydavo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
O gal zinote ar nesciai moteriai galima ja naudoti? Jau savaite sloguoju, tai snd pradejau tos paleistuves lasintis, bet suabejojau, ar ji nepakenks pilvukui?
Atsakyti
Bliamba... Galvojau naudingos informacijos temoje rasiu - adresai, telefonai, o čia kažkokios nesamonės... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 01 28, 14:31)
Bliamba... Galvojau naudingos informacijos temoje rasiu - adresai, telefonai, o čia kažkokios nesamonės...  verysad.gif

Na ir žodžiai, pirmiausia žodyna reiktų pralavinti doh.gif
Čia ir temos pavadinimas ne apie tai, kur tų paleistuvių gauti, o tai, kam ir kaip naudojama ji.

P.S. kokių tel nori? Ar paleistuvių? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo megule: 20 kovo 2008 - 10:56
drinks_cheers.gif thumbup.gif pasakyta 4u.gif ! Auginu pora tokiu augaliuku, jei kam reiketu tokios galbos prasome kreiptis. Mes randames Kaune bigsmile.gif !
Atsakyti
o tai tos paleistuves laukiniai augalai ar galim air namuose auginti? rolleyes.gif
Atsakyti
Auga kambaryje, labai greit dauginasi, pirmas vaistas nuo prasidėjusios slogos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringulka @ 2008 04 24, 13:46)
Auga kambaryje, labai greit dauginasi, pirmas vaistas nuo prasidėjusios slogos thumbup.gif

Sakykit mamytes kaip jus ja gydote, girdejau jog reikia vandeniu skiesti tas paleistuves sultis g.gif Mano mazei dar 2 metuku nera ,kiek lasiuku per diena lasinti?
Atsakyti
O kaip sultis geriausiai išspaust ,nes juk tiek daug kokiam marliuky pasilieka ,gal kas atradot gerą būdą?
aš pati paleistuvės neturiu ,tačiau būtinai reiktų įsigyt ,kartą mažiukui buvo sloga ,kaimynė davė vieną lapelį paleistuvės ,iš pradžių matyt per stipriai atskiedžiau ,tai išvis nesučiaudėjo ax.gif O paskui įlašinau tik vos skiestą ,tai kai davė snargliukas iki lūpos ,nors šiaip tai nė lašas neištekėdavo ,maniau kokia čia sloga jei snarglių nėra ? g.gif tik paleistuvė sugebėjo parodyti man ,kad tikrai giliai tūno tie bėgėdžiai .Visi vaistai tikras niekalas prieš paleistuvę ,na gal dar Protorgoli padeda ,bet jo negalima ilgai lašint ,ir tiek tikrai snagliukų neišbėga kaip nuo paleistuvės rolleyes.gif
Reikia bėgti pas kaimynę plenciuko prašyti ,nes buvau pamiršus šį vaistą ,tai įsislogavom verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 05 10, 19:10)
O kaip sultis geriausiai išspaust ,nes juk tiek daug kokiam marliuky pasilieka ,gal kas atradot gerą būdą?

Aš sutrinu prieskonių grūstuvėje, manau, tas pats būtų dubenėly su šaukštu.
Atsakyti
As labai puikiai isspaudziu su spaustuve skirta cesnakams thumbup.gif . Tai labai daug issipaudzia is vieno lapo. O jei koks tirstis nukrenta i bendra skysti, tai per merliuka perkosiu, bet vistiek labai daug skyscio lieka. O tada tai "snargliai" neatsilaiko, taip ir duoda burbulais is nosies doh.gif . Sekmes visoms auginant si, jau sakyciau pamirsta, augaliuka wub.gif 4u.gif
Atsakyti