Įkraunama...
Įkraunama...

Paleistuvė

O gal kas žino kur šią gėlę gauti? Nes niekur nemačiau
Atsakyti
QUOTE(WhiteMagic @ 2007 03 09, 01:16)
O gal kas žino kur šią gėlę gauti? Nes niekur nemačiau

Turguje pas bobutes reiketu pasiklausti, koki flenceli gal gausi bigsmile.gif !
Atsakyti
Aš turiu sočiai šio gėrio biggrin.gif , nuėjau pasižiūrėti, kiek mažiukų yra, tai suskaičiavau viso 7 vnt., nes didžiąją išroviau ir vaikų į vazonėlį pribarsčiau mirksiukas.gif . Šešiais mielai pasidalinsiu. Nu jau ši gėlė gaji kaip triniti.gif - vaikai šaknis ant palangęs nukritę sau ilgiausias leidžia... Taip, kad prašom, kam reik ir gyvenamoji vieta netoli - Vilnius, Fabijoniškės mirksiukas.gif
Atsakyti
Na tikrai, ne taip jau ir toli, tik Vilniuje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
viena karta paleistuve mane stipriai isgelbejo:kai dukra buvo maza,mazdaug metu amziaus,i nosyte buvo isikisusi maza putos kamuoliuka,meginau visaip ji iskrapstyti,bet niekaip nesiseke.gerai,kad tuo metu turejau namie paleistuves,ilasinau po laseli ir po didziules ciauduliu serijos ji man ta zirniuka isciaudejo.kitaip butu reikeje vaziuoti i ligonine
Atsakyti
QUOTE(gitap @ 2007 03 11, 21:48)
Aš turiu sočiai šio gėrio biggrin.gif , nuėjau pasižiūrėti, kiek mažiukų yra, tai suskaičiavau viso 7 vnt., nes didžiąją išroviau ir vaikų į vazonėlį pribarsčiau mirksiukas.gif . Šešiais mielai pasidalinsiu. Nu jau ši gėlė gaji kaip triniti.gif  - vaikai šaknis ant palangęs nukritę sau ilgiausias leidžia... Taip, kad prašom, kam reik ir gyvenamoji vieta netoli - Vilnius, Fabijoniškės mirksiukas.gif

Sveikos .Mums 3 men ,jau visa menesi nepraeina sloga . Nebezinau ka ir daryti . g.gif Lasinom ir Euforbium ir Vibrocili ir gaminom vaistineje vaistukus adrenalinas +furacilinas ..-nieko nepadeda . schmoll.gif Mazyle tesiog dusta-neturi kuom kviepuoti ir springsta snargliukais ,nes negali atsikositi.
Valom vos ne kas 3 valandas juros vanduo + issiurbiam Rhinomeriu..
Gydytoja sake paleistuve gauti kur nors ir ilasynti ..
Kur ta paleistuve gauti ,ar dar turit? Reikia dar sodinti?Ar jau turit uzauginta?
Atsakyti
QUOTE(Brudi @ 2007 03 12, 19:43)
Na tikrai, ne taip jau ir toli, tik Vilniuje lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

A, ko juokiatės blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ? Parašiau gi KAM reikia ir KIENO (turėjau omeny mirksiukas.gif ) gyvenamoji vieta netoli manosios tongue.gif .
Papildyta:
Beje, dar noriu į temą pasisakyti: saviškiui lašinau nuo pat mažens - jei nesuvarai į nositę viso lapo sulčių, o tik kelis lašiukus - niekas nieko neišdegina mirksiukas.gif . O, jei matai, kad nečiaudėja, dar lašelį įlašini rolleyes.gif ir vyro sesuo iš manęs paleistuvę pasiėmė ir savo mergaitę gydo nuo mažens - visai dar mažulytė buvo, kai pradėjo ir nepakeičiamos šitos sultys, kai vaikiukas nepučia snargliukų pats drinks_cheers.gif ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitap: 06 birželio 2007 - 20:07
Ir dar..
Galvoju gal alergine sloga ,bet LOR sako ,kad tokiems maziem dar nebuna alergine . g.gif
Kraujas geras ,plauciai svarus ,snargliukai ne zali (nera pulingi).Be reikalo antibiotiku nenori skirti .O kraujuje eozinofilai ,ar kas ten tokie -normoje ,o reiskia alerginos nerodo. O kaip ten is tikruju -NEZINAU.
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2007 06 06, 21:01)
Ir dar..
Galvoju gal alergine sloga ,bet LOR sako ,kad tokiems maziem dar nebuna alergine . g.gif
Kraujas geras ,plauciai svarus ,snargliukai ne zali (nera pulingi).Be reikalo antibiotiku nenori skirti .O kraujuje eozinofilai ,ar kas ten tokie -normoje ,o reiskia alerginos nerodo. O kaip ten is tikruju -NEZINAU.

Na, manau, kad jei jau ir gydytoja patarė išbandyti šį augalą, tai - pirmyn. MANO asmeninė nuomonė - šis augalas nepadarys daugiau žalos nei kai kurie naudojami vaistai doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(gitap @ 2007 06 06, 21:04)
Na, manau, kad jei jau ir gydytoja patarė išbandyti šį augalą, tai - pirmyn. MANO asmeninė nuomonė - šis augalas nepadarys daugiau žalos nei kai kurie naudojami vaistai doh.gif .

ACIU uz viska. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2007 06 06, 21:08)
ACIU  uz viska.  4u.gif

Į sveikatą, kad tik pagelbėtų drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Sveikutes, isiveisiau Paleistuve, turiu kelis atliekamus, truputi ugelejusius, augaliukus. Jei kam reikia, mielai prasom, galiu padovanoti 4u.gif Veiksmas Kaune cool.gif
Atsakyti