O gal kas žino kur šią gėlę gauti? Nes niekur nemačiau
QUOTE(WhiteMagic @ 2007 03 09, 01:16)
O gal kas žino kur šią gėlę gauti? Nes niekur nemačiau
Turguje pas bobutes reiketu pasiklausti, koki flenceli gal gausi

Aš turiu sočiai šio gėrio
, nuėjau pasižiūrėti, kiek mažiukų yra, tai suskaičiavau viso 7 vnt., nes didžiąją išroviau ir vaikų į vazonėlį pribarsčiau
. Šešiais mielai pasidalinsiu. Nu jau ši gėlė gaji kaip
- vaikai šaknis ant palangęs nukritę sau ilgiausias leidžia... Taip, kad prašom, kam reik ir gyvenamoji vieta netoli - Vilnius, Fabijoniškės

Na tikrai, ne taip jau ir toli, tik Vilniuje

viena karta paleistuve mane stipriai isgelbejo:kai dukra buvo maza,mazdaug metu amziaus,i nosyte buvo isikisusi maza putos kamuoliuka,meginau visaip ji iskrapstyti,bet niekaip nesiseke.gerai,kad tuo metu turejau namie paleistuves,ilasinau po laseli ir po didziules ciauduliu serijos ji man ta zirniuka isciaudejo.kitaip butu reikeje vaziuoti i ligonine
QUOTE(gitap @ 2007 03 11, 21:48)
Aš turiu sočiai šio gėrio
, nuėjau pasižiūrėti, kiek mažiukų yra, tai suskaičiavau viso 7 vnt., nes didžiąją išroviau ir vaikų į vazonėlį pribarsčiau
. Šešiais mielai pasidalinsiu. Nu jau ši gėlė gaji kaip
- vaikai šaknis ant palangęs nukritę sau ilgiausias leidžia... Taip, kad prašom, kam reik ir gyvenamoji vieta netoli - Vilnius, Fabijoniškės 

Sveikos .Mums 3 men ,jau visa menesi nepraeina sloga . Nebezinau ka ir daryti .

Valom vos ne kas 3 valandas juros vanduo + issiurbiam Rhinomeriu..
Gydytoja sake paleistuve gauti kur nors ir ilasynti ..
Kur ta paleistuve gauti ,ar dar turit? Reikia dar sodinti?Ar jau turit uzauginta?
QUOTE(Brudi @ 2007 03 12, 19:43)
A, ko juokiatės

Papildyta:
Beje, dar noriu į temą pasisakyti: saviškiui lašinau nuo pat mažens - jei nesuvarai į nositę viso lapo sulčių, o tik kelis lašiukus - niekas nieko neišdegina

Ir dar..
Galvoju gal alergine sloga ,bet LOR sako ,kad tokiems maziem dar nebuna alergine .
Kraujas geras ,plauciai svarus ,snargliukai ne zali (nera pulingi).Be reikalo antibiotiku nenori skirti .O kraujuje eozinofilai ,ar kas ten tokie -normoje ,o reiskia alerginos nerodo. O kaip ten is tikruju -NEZINAU.
Galvoju gal alergine sloga ,bet LOR sako ,kad tokiems maziem dar nebuna alergine .

Kraujas geras ,plauciai svarus ,snargliukai ne zali (nera pulingi).Be reikalo antibiotiku nenori skirti .O kraujuje eozinofilai ,ar kas ten tokie -normoje ,o reiskia alerginos nerodo. O kaip ten is tikruju -NEZINAU.
QUOTE(erika.gut @ 2007 06 06, 21:01)
Ir dar..

Na, manau, kad jei jau ir gydytoja patarė išbandyti šį augalą, tai - pirmyn. MANO asmeninė nuomonė - šis augalas nepadarys daugiau žalos nei kai kurie naudojami vaistai

QUOTE(gitap @ 2007 06 06, 21:04)
Na, manau, kad jei jau ir gydytoja patarė išbandyti šį augalą, tai - pirmyn. MANO asmeninė nuomonė - šis augalas nepadarys daugiau žalos nei kai kurie naudojami vaistai
.

ACIU uz viska.

QUOTE(erika.gut @ 2007 06 06, 21:08)
Į sveikatą, kad tik pagelbėtų

Sveikutes, isiveisiau Paleistuve, turiu kelis atliekamus, truputi ugelejusius, augaliukus. Jei kam reikia, mielai prasom, galiu padovanoti
Veiksmas Kaune