Neriu tokia bliuskute is motyvu.Stai kaip gaunasi.Tik sio topuko seimininke bus pilnesne uz si modeli:
Iš i-neto tyrų
My Webpage
My Webpage
Misty, greitai marš prie darbo kaip tokiam grožiui gali pritrūkt įkvėpimo ??? viens du ir baigsi vasara artėja - reiks gražių nėrinių
QUOTE(Peperoni @ 2007 05 11, 08:50)
Misty, greitai marš prie darbo kaip tokiam grožiui gali pritrūkt įkvėpimo ??? viens du ir baigsi vasara artėja - reiks gražių nėrinių
aciu, kartais tikrai reikia ne ikvepimo, o kad kas nors i uzpakali ispirtu
QUOTE(Misty @ 2007 05 11, 09:25)
aciu, kartais tikrai reikia ne ikvepimo, o kad kas nors i uzpakali ispirtu
aga, tikrai kartais reik iš savo patirties žinau...
tikiuos padės , ir greit parodysi gatavą grožį
QUOTE(Peperoni @ 2007 05 11, 09:29)
aga, tikrai kartais reik iš savo patirties žinau...
Stengsiuosi
Labas, aagnyte, ar gali man atsiųsti į email tos servetėles schemą? rasadaugin@one.lt
Laba diena Liepa, bus nuostabi palaidinukė. Gal galite parašyti, iš kokių siūlų neriate?
Aš kaip tik pabaigiau darbelį ir norėčiau nusinerti iš įvairių motyvų, tik kitokių. Originalas vadinasi BLUSA BRANCA, mano siūlai Violet, arba Daphne iš Tricot (395m/50g), club.osnka.ruMy Webpage
Aš kaip tik pabaigiau darbelį ir norėčiau nusinerti iš įvairių motyvų, tik kitokių. Originalas vadinasi BLUSA BRANCA, mano siūlai Violet, arba Daphne iš Tricot (395m/50g), club.osnka.ruMy Webpage
Šiap jau tai apsižiūrėjau,kad aprašiau ne į temą, atsiprašau. Šis modeliukas pasirodo buvo jau aptartas ,,moteriškuose modeliuose" 5 dalyje. Iš tikrųjų originalas: club.osik. ru
QUOTE(tetulė @ 2007 05 12, 12:27)
Laba diena Liepa, bus nuostabi palaidinukė. Gal galite parašyti, iš kokių siūlų neriate?
Labai jau grazia biuskute ruosies nert.As neriu is MAXI siuliuku. O is kokiu tu nersi?
QUOTE(tetulė @ 2007 05 13, 17:31)
Aš manau iš Violet, bijau, kad Daphne bus per ploni, kaip manai? Dar kartą turiu atsiprašyti, nes su klaidom išsiunčiau nuorodą, esu naujokė ir pirmą kartą pabandžiau siųsti paveikslėlius. Linkiu sėkmės mezgant.
Tetule, as pati esu is rajono, tai tokiu siulu kaip Daphne net nezinau.