Įkraunama...
Įkraunama...

Airiškas nėrimas

Rife, nerealuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu................ wub.gif
Atsakyti
sijonukasRifės labai gražus, tik va aš airišku nėrimu visa dar nesiryžtu nerti.
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2007 04 19, 15:24)
sijonukasRifės labai gražus, tik va aš airišku nėrimu visa dar nesiryžtu nerti.

Reikia tik pradėti
Atsakyti
Labai grazu, tik ne mano kantrybei...kiek pradedu niekad neuzbaigiu...kas liecia nerima...ech.. doh.gif
Atsakyti

Rife, sijonas nuostabus bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sawo senuose wokiskuose zurnaluose radau tokia serwetele, man panasu i airiska nerima:
kuri noresite, atsiusiu schema, gal kur pritaikysite

user posted image
Atsakyti
Rife, sijonui išgirti trūksta žodžių !!!!!!!! Superinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=aagnyte,2007 04 19, 19:12]
Sawo senuose wokiskuose zurnaluose radau tokia serwetele, man panasu i airiska nerima:

aagnyte, atsiųsk, prašom, į admin@inkompas.lt. Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, noriu nunerti savo mazytei suknyte šiuo airisku nerimu, gal kas galit padeti su schemutemis, gal turit gelyciu, lapeliu ir kitokiu elementu schemu, buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2007 04 20, 16:33)
Sveikutes, noriu nunerti savo mazytei suknyte šiuo airisku nerimu, gal kas galit padeti su schemutemis, gal turit gelyciu, lapeliu ir kitokiu elementu schemu, buciau labai dekinga 4u.gif

Pažiūrėkit šios temos pirmuosius puslapius yra daug nuorodų airiško nėrimo
Atsakyti
Sveikos auksarankes 4u.gif

Nu darbai visu verciantys is koto,tikrai nuostabus thumbup.gif Esu ir as uzsikretus airisku nerimu,man taip viskas grazu.Tik gaila kad kantrybes trukumas doh.gif Bandau viena palaidinuke nert. Perskaiciau foruma skersai ir isilgai,bet tokios bliuskos neradau blush2.gif Tai gal kam nors is jusu irgi patiks, blush2.gif .Tik nerandu tu lapeliu,kur palei apacia susiuti,schemos. Gal kas turit? O va cia ta bliuska
Atsakyti
[quote=RenataA,2007 04 20, 08:11]
[quote=aagnyte,2007 04 19, 19:12]

aagnyte, atsiųsk, prašom, į admin@inkompas.lt. Labai ačiū 4u.gif
[/quote]

jei nesupyksite - idesiu schemas i foruma, nes jau antra diena bandau siusti ir kazkodel gmail'as neideda.... g.gif
Atsakyti