Sveikutes.Koks grozis!
Ten pat yra ir šio nerinio scema:
http://show.7ya.ru/p...?...158870&ob=0
http://show.7ya.ru/p...?...158870&ob=0
Gal ką gero rasit šiame puslapyje (atsiprasau, jei ši nuoroda jau buvo įdėta )
http://show.7ya.ru/p...px?RubrID=45002
http://show.7ya.ru/p...px?RubrID=45002
QUOTE(Sraunius @ 2007 03 29, 10:23)
jei nieko tinkamo nerasi, galiu nupiešti "žvaigždę" labai artimą tai, kuri yra baltame nertinyje ( nėriau iš akies ir gavos labai panašiai )
Vis dar labai reikia
QUOTE(Sraunius @ 2007 04 01, 10:33)
taigis atsiunčiau
I kur ...i email, lekiu ziuret. Aciu Ana diena ziurejau ,dar nebuvo
Papildyta:
QUOTE(pikolina @ 2007 04 01, 10:39)
I kur ...i email, lekiu ziuret. Aciu Ana diena ziurejau ,dar nebuvo
Labai aciu gavau
Sveikutės
fantastiškus darbelius čia darot, įsimylėjau ir aš šitą suknutę, svajoju nusinerti vasarai
dėl schemos nepanikuoju, raštelis lyg ir nesunkus pasirodė, su gėlėm improvizuoti irgi galima, bet va kur problema, be brėžinuko tai nieko nebus, o kai esu ne siuvėja ir nemoku jų braižyt, tai čia man bėda dideliausia
gal kuri galėtų man padėti su brėžinuku, užmokėčiau už vargą
nerodo man piešinuko, gal neįkėliau, tai dedu nuorodėlę į foto
fantastiškus darbelius čia darot, įsimylėjau ir aš šitą suknutę, svajoju nusinerti vasarai
dėl schemos nepanikuoju, raštelis lyg ir nesunkus pasirodė, su gėlėm improvizuoti irgi galima, bet va kur problema, be brėžinuko tai nieko nebus, o kai esu ne siuvėja ir nemoku jų braižyt, tai čia man bėda dideliausia
QUOTE(pikolina @ 2007 03 29, 11:07)
As bandysiu nert is lininiu siulu, kaip jus manot merginos ar ne per kietas siulas tokiam nertiniui?
Maxi servetėlėms gal ir nieko tas kietumas, bet drabužis per "kietas" mano skūrai. VCUP'e "GA" pirkau Doppio ritorto ( firma Adriafil ) medvilninius siūliukus - plonyčiai, 100 g, 700 m ir jau neriant jaučiasi minkštumas
QUOTE(Sraunius @ 2007 04 03, 17:45)
Maxi servetėlėms gal ir nieko tas kietumas, bet drabužis per "kietas" mano skūrai. VCUP'e "GA" pirkau Doppio ritorto ( firma Adriafil ) medvilninius siūliukus - plonyčiai, 100 g, 700 m ir jau neriant jaučiasi minkštumas
Nu tamstos oda labai jau jautri , man tai patinka maxsiniai, jie daugiau susukti,tai ne toks tysalas gaunasi, forma laiko. Kai isplauni lyg ir minksti, o gal pas mane krokodilo oda . As neriau is ivairiu spalvu, tai zalia, zydra, geltona nieko, o ciklomenine dazo baltus siulus, tai dabar balta pereinamu spalvu paliko . Na bet, kadangi gelytes tai nesimato.
QUOTE(Nijoliux @ 2007 04 02, 14:28)
Sveikutės
O gal kokios nors panašios bliuskytės brėžinuką netyčia turite? Be brėžinuko nemokėsiu gražiai išformuoti
QUOTE(Nijoliux @ 2007 04 05, 10:08)
O gal kokios nors panašios bliuskytės brėžinuką netyčia turite? Be brėžinuko nemokėsiu gražiai išformuoti
o ką čia reikia formuoti ? Papraščiausia suknutė su rankovėmis, kurios rankovės nuotraukoj tik nuleistos nuo pečių ir psio. Šioj ar "Nėrinių" temoj yra nemažai tų suknučių.
Sveikos mielos mezgėjėlės, rašau į forumą pirmą kartą. Noriu pasveikinti visas darbštuoles su artėjančiomis Velykomis ir palinkėti gražaus pavasario, laimės jūsų šeimoms ir būti gražioms, pasipuošusioms savo nunertais drabužėliais.
Apie airišką nėrimą atsitiktinai sužinojau prieš tris mėnesius, jūsų forume. Pati ir mezgu ir neriu, tačiau airiški nėriniai tiesiog užbūrė. Labai gražūs visų darbeliai. Sveikinu.