http://club.osinka.r...p?t=941&start=0
Papildyta:
http://club.osinka.r...t=22685&start=0
QUOTE(liepa50 @ 2007 03 14, 23:11)
dėkui už nuorodas, vis bijau pradėti nert, bet pabandyt verta
QUOTE(Misty @ 2007 03 14, 19:23)
Labai ačiū Bandysiu kažką išgauti, nors iš pirmosios schemos nelabai suprantu pradžios... Bet išsiaiškinsiu Dar kartą ačiū
QUOTE(Tortuga @ 2007 03 14, 20:48)
žinok,aš pati gerą valandą ją šifravau Šiaip ne taip pavyko...
QUOTE(Misty @ 2007 03 15, 08:07)
žinok,aš pati gerą valandą ją šifravau Šiaip ne taip pavyko...
Panašu, kad ir aš iššifravau pirmąją schemelę. Pradžia nelabai graži išeina, tai matyt dar kažką ne taip supratau, bet toliau neriasi labai paprastai ir gražiai. Dėkui dar kartą
QUOTE(syte @ 2007 03 15, 17:19)
Panašu, kad ir aš iššifravau pirmąją schemelę. Pradžia nelabai graži išeina, tai matyt dar kažką ne taip supratau, bet toliau neriasi labai paprastai ir gražiai. Dėkui dar kartą
Saunuole
O as vakar viska isardziau, bandysiu is naujo...
sveikos... As baigineju sarafana is Tokiu gelyciu Tik pamirsau savo fotika pas tevus, tai negaliu nufotkint...
QUOTE(Amade @ 2007 03 21, 10:56)
sveikos... As baigineju sarafana is Tokiu gelyciu Tik pamirsau savo fotika pas tevus, tai negaliu nufotkint...
oi kokios gražios gėlytės
Senai baigta liemenyte.
liepa, liemene Man kazkaip irgi labai patiko narpliotis su tom gelytem... Ypac kai nereikia ''derint'' sujungimo tvarkos
QUOTE(Amade @ 2007 03 21, 10:56)
Amade, kokia tu "produktyvi" Tik neseniai gyreisi, kad pradėjai savo sarafaną, o dabar jau baiginėji Labai įdomu rezultatą pamatyti
Liepa50, jau pas pagyrūnes gyriau, bet ir čia dar kartą noriu komplimentą liemenei pasakyti - labai graži
QUOTE(Misty @ 2007 03 21, 15:45)
Amade, kokia tu "produktyvi" Tik neseniai gyreisi, kad pradėjai savo sarafaną, o dabar jau baiginėji Labai įdomu rezultatą pamatyti
na, tas neseniai tai jau daugiau nei pries tris savaites... kaip tik biskuti uztrukau, nes kelias dienas isvis nieko nedariau, nes nebuvo ikvepimo Bet dabar jis su kaupu atejes...