Ohoho nu čia tai nerealiai
Vien pasiruošimas darbui ko vertas
Kaip suprantu daleles jungi paprasta pynute?
Labai labai gražu
Jaučiu užsimanysiu ir aš
QUOTE(Tortuga @ 2007 03 13, 21:04)
Ohoho nu čia tai nerealiai
Labai labai gražu
Jaučiu užsimanysiu ir aš
Labai labai gražu
Jaučiu užsimanysiu ir aš
kol kas dar toli iki tikru airisku grozybiu, kai koki penkta darba darysiu, gal...
detales jungiu pynute ir stulpeliais su uzmetimu
QUOTE(Misty @ 2007 03 13, 20:42)
Tikrai negaila ir joks cia didelis isradimas bet jau isbandziau, visai patogu
stai kas man gaunasi Nezinau, ar ilgam uzteks kantrybes
stai kas man gaunasi Nezinau, ar ilgam uzteks kantrybes
Nu super viskas gaunasi ir kaip greit .Lauksim galutinio varianto. Ar gerai iziuriu, kad iskarpos issiuvinetos .Jei taip tai is vis galiu tik pasakyt "is kur mergaitei tiek drasos ,tiek valios gelezines''
NESUPRANTU ,KAIP JUNGTI PYNUTE. NUSIMEZGI PYNUTĘ IR JĄ VISAIP TAITAI? TIKRAI NESUPRANTU
QUOTE(pikolina @ 2007 03 13, 22:10)
Nu super viskas gaunasi ir kaip greit .Lauksim galutinio varianto. Ar gerai iziuriu, kad iskarpos issiuvinetos .Jei taip tai is vis galiu tik pasakyt "is kur mergaitei tiek drasos ,tiek valios gelezines''
Issiuvinetos Tisiog pagalvojau, kad gal ne paskutini darbeli darau, o bazine iskarpa neturetu keistis, tai manau, kad bus ne vienam kartui
QUOTE(našlaitė @ 2007 03 13, 22:39)
NESUPRANTU ,KAIP JUNGTI PYNUTE. NUSIMEZGI PYNUTĘ IR JĄ VISAIP TAITAI? TIKRAI NESUPRANTU
Hmm, tikrai nesugebesiu paaiškinti, kaip tą pynutę jungti, kažkur pas rusaites buvo aprašyta su nuotraukom, kaip tai daryti...
[quote=Misty,2007 03 13, 20:42]
nu čia tai geras ,niekaip nebūčiau išmąsčius .Tiesa,o kaip darai,paneri ,prismeigi, paiūri... vėl neri,nes prismaigsčius nert tai nemanau,kad būtų patogu, va čia jungiant brydėmis,tai auksinis išradimas,vienu žodž jėga
nu čia tai geras ,niekaip nebūčiau išmąsčius .Tiesa,o kaip darai,paneri ,prismeigi, paiūri... vėl neri,nes prismaigsčius nert tai nemanau,kad būtų patogu, va čia jungiant brydėmis,tai auksinis išradimas,vienu žodž jėga
/
NAŠLAITE,ar tikrai nesupranti ar juokauji? Nes nežinau ką atsakyti
QUOTE(Misty @ 2007 03 04, 12:27)
Man labai įdomu, kaip ta graži virvutė neriama? Pynutė iš abiejų pusių vėžlio žingsneliu apneriama gal? Būčiau labai dėkinga už pagalbą, nes reikėtų kažkio panašaus elemento, bet kiek bandžiau nelabai man gražiai atrodo
gal bus aiskiau is situ nuotrauku ir schemu...
QUOTE(frederica @ 2007 03 14, 09:54)
taip ir darau, kaip rasei, paneriu, pridedu, pamatuoju ir vel paneriu... Vis tiek patogiau, nei matuoti ant kokio gatavo drabuzio ar popierines iskarpos...
QUOTE(Sraunius @ 2007 03 14, 09:55)
hmm, vaizdzelį norėtųsi pamatyt, tarkim didžioji gėlelė ir trys lapukai, kurių smailieji kraštai būtų nukreipti link gėlės.
as pati dar tik bandau, nesu labai patenkinta rezultatu, gal net isardysiu ir bandysiu is naujo
QUOTE(syte @ 2007 03 14, 17:49)
Man labai įdomu, kaip ta graži virvutė neriama? Pynutė iš abiejų pusių vėžlio žingsneliu apneriama gal? Būčiau labai dėkinga už pagalbą, nes reikėtų kažkio panašaus elemento, bet kiek bandžiau nelabai man gražiai atrodo
keli variantai dekoratyviniu pynuciu. manoji daryta pagal pirma schema...
Nu ta pirma šniūrelio schema
Kol kas aš čia nieko nesuprantu
Kol kas aš čia nieko nesuprantu
supratau, dėkui, o gal žinot tikslias nuorodas rusaičių forume, kur taip daroma