QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 03 08, 19:51)
Aš pradėjau nerti šį grožį. Kol kas nunėriau tuos atskirus elementus. Dabar reikės juos jungti. Kol esu , nelabai yra kaip išsimatuoti ir pasidaryti normalias iškarpas. Tad teks luktelti Mačiau keletą šio megztuko variantų ir nesu tikra kurį pasirinksiu... Bet kokiu ateju, visuose juose elementai sujungti voratikliu. Jei kas nors turite kokių idėjų arba nėrėte, patarkit, kaip lengviausia nunerti šį voratinklį, kad būtų gera forma ir būtų lengva tuos elementus sujungti į vieną gražų daiktą Ir dar - kaip nunėrus priekį, nugarą ir rankoves sujungti viską į vieną? Susiūti ar kažkaip irgi sujungti pynute? Būčiau dėkinga už patarimus
QUOTE(pikolina @ 2007 03 08, 23:17)
Va va ir man idomu kaip sita grozi nunert...
čia kažkada merginos diskutavo apie suknios sujungimą tai priėjo išvados kad gražiausiai būtų jeigu nerti iškarto apvaliai gal ir šitą grožį būtų įmanoma taip nerti šiaip tai ri aš jau seniai žiūriu į tuos du rūbus man jie beprotiškai fantastiškai grąžūs, bet nedrįstu pradėt nes galvoju kad neužteks kantrybės Elementus nusinerti tai lengva bet tas sujungimas tai man jau aukštasis pilotažas