Sveikos, sumasciau is tokiu gelyciu kazka panasaus i sarafana nusinarpliot... Kol kas labai uzsidegus, labai idomu ir grazu... tik laiko nemazai uzima...
Pvz:
Mano narpalione:
QUOTE(gyvate24 @ 2007 02 27, 09:24)
Amade labai gražios tos narplionės bet darbelio tai reikės
bet man labai patinka tas gelytes labai patinka narpliot, tik reikia stengtis ismodeliuot graziai... Net pati stebiuosi, kad kantrybes tokiems narpalams turiu...
aš irgi anksčiau galvojau, kad čia tik muziejaus prižiūrėtojų rūbai
Norėčiau ką pati [abandyti, bet net nežinau nuo ko pradėti, nertų servetėlių nemėgstu.
Amade, bandziau ir as sita sijona narpliot
nulekiau siulu nusipirkau
prinarpliojau gelyciu...
ir s.. gavos
nutrenkiau ir ziuret i ta puse negaliu
tikiuosi tau pavyks
sekmes
nulekiau siulu nusipirkau
prinarpliojau gelyciu...
ir s.. gavos
nutrenkiau ir ziuret i ta puse negaliu
tikiuosi tau pavyks
sekmes
QUOTE(Misty @ 2007 02 26, 20:11)
Oi merginos, tik siandien atradau sita tema Jau kiek grozybiu prisiziurejau, rankos niezti..
Buciau turejusi pas ka pasiklausti patarimo... As ta pilkaji megztuka irgi buvau nusiziurejusi, tai jo inspiruota mazajai nuneriau drabuzeli... Bet klausimu buvo milijonas
Va koks maniskis gavosi...
Buciau turejusi pas ka pasiklausti patarimo... As ta pilkaji megztuka irgi buvau nusiziurejusi, tai jo inspiruota mazajai nuneriau drabuzeli... Bet klausimu buvo milijonas
Va koks maniskis gavosi...
Nuostabaus grožio ir nertinukas,ir mažoji princesė, o nertinuko spalva kaip princesės akyčių,kaip neužmirštuolių,labai,labai gražu.O kaip padarytos sagutės? atrodo
QUOTE(frederica @ 2007 02 27, 13:47)
Nuostabaus grožio ir nertinukas,ir mažoji princesė, o nertinuko spalva kaip princesės akyčių,kaip neužmirštuolių,labai,labai gražu.O kaip padarytos sagutės? atrodo
aciu uz gera zodi Man tikrai gaila, kad sita tema atradau, kai megztukas jau buvo baigtas... Daug ka buciau dariusi kitaip, man skyles per dideles atrodo, buciau bandziusi jungti kitaip... Bet jau nebeardysiu, sekanti reiks pabandyti daryti kitaip As dvi dienas prasedejau Miroslavos temoje pas rusaites, supratau, kad tobulumui ribu nera, lenkiu galva pries toki kruopstuma ir grozi... Po tokiu darbu savi darbeliai ima atrodyti labai jau diletantiski Bet uztai dabar zinau, ko noriu siekti
O sagutes dariau labai paprastai - susiradau nedidelius paprasciausius karoliukus ir juos apneriau zemu stulpeliu...
QUOTE(Misty @ 2007 02 27, 13:55)
aciu uz gera zodi Man tikrai gaila, kad sita tema atradau, kai megztukas jau buvo baigtas... Daug ka buciau dariusi kitaip, man skyles per dideles atrodo, buciau bandziusi jungti kitaip... Bet jau nebeardysiu, sekanti reiks pabandyti daryti kitaip As dvi dienas prasedejau Miroslavos temoje pas rusaites, supratau, kad tobulumui ribu nera, lenkiu galva pries toki kruopstuma ir grozi... Po tokiu darbu savi darbeliai ima atrodyti labai jau diletantiski Bet uztai dabar zinau, ko noriu siekti
O sagutes dariau labai paprastai - susiradau nedidelius paprasciausius karoliukus ir juos apneriau zemu stulpeliu...
O NEGALI Į DĖTI NUORODĄ RUSAIČIŲ
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 02 27, 14:37)
O NEGALI Į DĖTI NUORODĄ RUSAIČIŲ
Sitam skyrelyje nuoroda ir radau Osinka
Amade, turetu graziai gautis