Ačiū už pagyrimus
Dešimt motyvų per dieną su siūlų galų paslėpimu ir motyvų sujungimu, mezgiau iš MAXI medvilninių siūlų
Rife, šaunuolė.
Likau pakerėta.
Likau pakerėta.
Sveikos, suzaveta esu ka galima nunerti pasidalinsiu turima schema, man rodos cia irgi airiskas nerimas http://public.fotki....seryte/nerimas/
kazkada is burdos buvau nunerus servetele, ir kaip dabad issiaiskinau, kad cia airiskas nerimas. O as vis ieskojau, kaip jis vadinasi. Kaip gerai, kad suradau sita temele! tiek visko grazaus galima pasigaminti, tik laiko truksta! teks laukti pensijos
kazkada is burdos buvau nunerus servetele, ir kaip dabad issiaiskinau, kad cia airiskas nerimas. O as vis ieskojau, kaip jis vadinasi. Kaip gerai, kad suradau sita temele! tiek visko grazaus galima pasigaminti, tik laiko truksta! teks laukti pensijos
QUOTE(~migla~ @ 2007 01 31, 15:25)
kas turi sito fantastisko svarkelio schemute???? Ajjjj kaip noriu
gal kas turi panašią schemą didelių ratilų ant šono, nes kiek radau ir bandžiau padaryti viskas tai riečiasi arba išvis neaiški schemą.
Papildyta:
QUOTE(niekada @ 2007 01 26, 13:28)
tai jau nebesuprantu kuriam, aš sizikes klausiau ar netyčia ne šitam ji ieško didelių blynų
gal kas turi didžiųjų ratilų ant šono schemas (arba ką panašaus), nes kiek radau ir bandžiau nerti, tai riesdavosi, tai schema neaiški būdavo.
QUOTE(siaubute @ 2007 02 07, 13:30)
Vazaza, atsiusk i Az savo el.pasto adresa atsiusiu ka surinkusi apie si megztuka.
Gal gali atsiųsti ir čia...
Rife sijonas superinis
gal galima man butu apie ta pilkaji megstuka? ewidenta@gmail.com
Siaubute, atsiusk ir man i deguciai@gmail.com .Aciu.