Bandau kažką daryti... procesas vyksta taip
Atsiprašau už nuotraukų kokybę, fotografuota mobiliuoju telefonu
QUOTE(Kenya @ 2007 01 16, 10:35)
Bandau kažką daryti... procesas vyksta taip
oooo, grozelis... Man dar reikia paprastai panerti, kad imciausi tokiu fokusu...
Kenya, tu sujungimus tarp gėlyčių,lapelių apneri du kartus? Labai daug darbo gaunasi... Bet preliminariai tai labai gražiai ir įdomiai atrodo Pasirodyk kai padarysi daugiau, beje, ką neri?
QUOTE(Arijietė @ 2007 01 16, 11:18)
Kenya, tu sujungimus tarp gėlyčių,lapelių apneri du kartus? Labai daug darbo gaunasi... Bet preliminariai tai labai gražiai ir įdomiai atrodo Pasirodyk kai padarysi daugiau, beje, ką neri?
Tai kad aš jų neapneriu, brydės gi su adata daromos o neriu tai maikutę tokią prigludusią, be rankovių... pirmam puslapy šios temos radau tokią, patiko ir bandau darytis
Tas baltas ant kurio prisegta, tai tokia pat maikutė, tik balta ir pirkta. Tai ant jos ir darausi
Kenya, labai grazu.
Pas mane jau lyg ir pabaiga.
QUOTE(liepa50 @ 2007 01 16, 14:48)
Pas mane jau lyg ir pabaiga.
Tai laukiam nuotraukytes
Fantastika jaučiu ir aš užsikrėsiu ir pradėsiu ką nors tokio daryt
Kai Liepa50 pabaigsi savo darbeli idek nuotraukyte! Noriu paziureti
Kenya, matosi, is kur emei pavyzdeliu As ta nuoroda irgi nulaiziau nuo pradzios iki galo, visus pavyzdelius issimezgiau sau, ir dabar issirinkau keleta, is ju kazka lipdysiu. Butinai pasigirsiu, kai ka nors panaaus turesiu
QUOTE(Zhuvycia @ 2007 01 16, 18:00)
Kenya, matosi, is kur emei pavyzdeliu As ta nuoroda irgi nulaiziau nuo pradzios iki galo, visus pavyzdelius issimezgiau sau, ir dabar issirinkau keleta, is ju kazka lipdysiu. Butinai pasigirsiu, kai ka nors panaaus turesiu
Tai kad geriau kol kas nieko neradau