Įkraunama...
Įkraunama...

Pūliuojančios, patinusios dantenos

QUOTE(motiejuke @ 2007 12 03, 20:01)
kaip jums viskas baigesi ?  unsure.gif

Na, tada, tai pagėrus savaitę antibiotikų praėjo.
Vakar buvau konsultacijoje pas periodontologą Žalgiryje [eilėje mėnesį laukiau g.gif ] tai reikia gydyti periodontitą.
Dabar sausio mėn. eisiu, tai valys giluminius akmenis, vėliau reiks vieną dantį šalinti verysad.gif , nes šaknis nupuvus, o paskui gydymas unsure.gif [gal kišenių tvarkymas....]
na, ilgas ir nepigus procesas... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
labas ,mamytės.
na ką,buvau stomatologijos kabinete,daktaras atrado dantenų uždegimą doh.gif ,sakė nestiprus bet vistiek man kažkaip neramu,išrašė lacalut pastą nuo uždegimo. gal kuri susidūrėt su šia problema?kaip gydetėe?kokia profilaktika kad vėl paskui neatsinaujintų ši problemėlė?
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2008 07 03, 17:08)
labas ,mamytės.
na ką,buvau stomatologijos kabinete,daktaras atrado dantenų uždegimą doh.gif ,sakė nestiprus bet vistiek man kažkaip neramu,išrašė lacalut pastą nuo uždegimo. gal kuri susidūrėt su šia problema?kaip gydetėe?kokia profilaktika kad vėl paskui neatsinaujintų ši problemėlė?

Man buvo lengvas dantenu uzdegimas, tai gydytoja patare naudoti dantu pasta ir skalavimo skysti Tantum Verde, vienos dantu pastos tubeles uzteko mazdaug 2savaitem, tai per ta laika man viskas praejo. O kad neatsinaujintu sake reikai geriau valyti dantis ir reguliariai lankytis pas burnos higienista ax.gif
Atsakyti
Man buvo visai prastai - net sutino.............. Skalavau druska, paskui purskiau purskalu Myramile su žolelėmis [šiaip tai jis nuo gerklės, bet man ir dantenom padėjo]
Atsakyti
Siaip dantenu uzdegimas(kai dantenos buna paraudusios, patinusios ir kraujuoja) buna del dantu akmenu. Reikia juos pasalinti (pas odontologa arba burnos higienista) ir tada dazniausiai gingivitas pats praeina.
beabejo padeda skalavimai druskos tirpalu, ramunelem, ar specialiais skysciais:)
bet jei kraujuoja dantenos, pirmiausia reiketu pasitikrinti pas odontologa del dantu akmenuku:) mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiesiog turi buti gera burnos higiena-valymas d. sepetuku,siulu,skalavimas gydomuoju tirpalu,kuri israse stomatologas,jei nepadeda,kreiptis vel pas gydytoja tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes turiu problemyte. man nuolatos puliuoja protinis dantukas. skanda patinsta verysad.gif . ir dabar dar po liezuviu iskylo nemazas pulinukas unsure.gif .stomotologe sake, kad nieko negali padeti tik pavalyti pulinius. verysad.gif cray.gif bet problema tame, kad man nesiliauja puliave bash.gif . PATARKIT KA DARYTI doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(pepevita @ 2010 03 02, 11:35)
Sveikutes turiu problemyte. man nuolatos puliuoja protinis dantukas. skanda patinsta verysad.gif . ir dabar dar po liezuviu iskylo nemazas pulinukas unsure.gif .stomotologe sake, kad nieko negali padeti tik pavalyti pulinius. verysad.gif  cray.gif bet problema tame, kad man nesiliauja puliave  bash.gif . PATARKIT KA DARYTI doctor.gif

tik rauti tą protinį dantį ir kuo greičiau,užjaučiu,bet geriau ilgiau nelaukti.
Atsakyti
Reikia kreiptis į odontologus kuo greičiau, jei dar to nepadarėte.
Atsakyti
kreipiausi, bet tik isvalo ir viskas blush2.gif . reikes dar karta kreiptis g.gif
Atsakyti
Reikia surasti ir pašalinti priežastį. Dabar tik gydomas simptomas (pūliavimas), bet neišaiškinama ir negydoma priežastis.
Atsakyti
Sveiki visi , gal galetumete patarti kaip nuimti patinima dantenu srityje ,
istino zandas , gal yra kokiu patarimu , domina visi !!!
Dekum thumbup.gif
Atsakyti