Įkraunama...
Įkraunama...

Pūliuojančios, patinusios dantenos

Sveikos
Gal kurioms taip buvo - jau 3 dienos patinusios mano dantenos, lyg guziukai yra ir labai skauda - valgyti, miegoti ramiai negaliu.
Skausmas trumpam praeina išgėrus nuskausminamųjų, turėjau ospamox, bet ir tas nepadeda, skalauju druska - vis tiek nieko gero....... gal kas gali patariti, ką daryti, kas man galėtų būti.
Ką tik nusipirkau Hexoral tirpalo - bandysiu - gal praeis.....
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2007 10 29, 14:28)
Sveikos
Gal kurioms taip buvo - jau 3 dienos patinusios mano dantenos, lyg guziukai yra ir labai skauda - valgyti, miegoti ramiai negaliu.
Skausmas trumpam praeina išgėrus nuskausminamųjų, turėjau ospamox, bet ir tas nepadeda, skalauju druska - vis tiek nieko gero....... gal kas gali patariti, ką daryti, kas man galėtų būti.
Ką tik nusipirkau Hexoral tirpalo - bandysiu - gal praeis.....

Ospamox antibiotikas, tai jo reik gert kokia savaite minimum, jei pora dienu tik isgerei tai nepades... Manau reiktu kuo greiciau pas stomatologa kad pasizetu.. ir paciai ramiau bus 4u.gif mes galim tik spelioti.. Hexoral turetu biskuti gal padeti, nes jis lyg nuo uzdegimu ir infekciju visokiu.. bet jei taip skauda, tai kuo skubiau pas gydytoja..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvaigzdute^: 29 spalio 2007 - 13:41
Man ir kažkas su dantenom...paraudusios,skauda.ir lyg kažkoks mažiukas guziukas yra...matyt pūliuoja dantenos ir pūlinukas tas guziukas doh.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Vakar vakare pastebejau ant dantenu mazycius balksvus spuogelius (gal tiksliau- kaip paberimas) ir vienoje vietoje tamsesnes spalvos vertikalus ruozas (na dantenos buna ruzavos, o tas ruozas i ruduma) Dantenu neskauda, tik gal kiek patine.... Gal yra kam taip buve ir galetu man patarti 4u.gif Ar nieko nelaukti ir tiesiai pas gydytoja zingsniuoti?
Atsakyti
Aš jau buvau pas stomatologą šiandien, tai greičiausiai parodontozės pas mane požymiai - ir dantis prižiūriu - valau su siūlu, geru šepetėliu ir pasta, akmenis nuiminėju - ir še tau - parodontozė.
Mano tėtis tik nuo 50 metų dantis pradėjo prižiūrėti ir nieko - jokios parodontozės.
Taigi, pirmadienį eisiu, kad apvalytų, jei kas negerai ir su siuntimu - į Žalgirio klinikas.
Dabar nuo šeštadienio skauda patinusias su guziukais dantenas - ir valgyti sunku, ir valantis skauda, net tinti iš išorės pradėjo. Gydytoja pasiūlė tą patį, ką jau naudoju - Hexoral tirpalą burnai skalauti - skalauju, truputį geriau.......
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2007 10 31, 17:53)
Aš jau buvau pas stomatologą šiandien, tai greičiausiai parodontozės pas mane požymiai - ir dantis prižiūriu - valau su siūlu, geru šepetėliu ir pasta, akmenis nuiminėju - ir še tau - parodontozė.
Mano tėtis tik nuo 50 metų dantis pradėjo prižiūrėti ir nieko - jokios parodontozės.
Taigi, pirmadienį eisiu, kad apvalytų, jei kas negerai ir su siuntimu - į Žalgirio klinikas.
Dabar nuo šeštadienio skauda patinusias su guziukais dantenas - ir valgyti sunku, ir valantis skauda, net tinti iš išorės pradėjo. Gydytoja pasiūlė tą patį, ką jau naudoju - Hexoral tirpalą burnai skalauti - skalauju, truputį geriau.......

o ar zinote kaip gydyti dantenas ir del ko mum jas skauda ir uzpuola uzdegimai ogi jum visom cia esanciom truksta laaaabaiiii qufermento Q10 , taip kad gerkite ir pasveiksite thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siaip tai tokiu atveju patarciau keliauti tiesiai pas odontologa apnasu valyma pasidaryt. Bet pvz man viska isvale, o keletoj vietoj vis tiek periodiskai patinsta, nors dantis kruopsciai valausi ir su gera pasta ir sepeteliu ir siulu g.gif
Atsakyti
Pas odontologą vakar buvau, tai užrašė pirmadieniui, nes dantenos per daug jautrios, liepė skalauti ir viskas.
Bet nežinau ką daryti šiandien - atsikėliau visa sutinsi - prie ausų iki gerklės, veidas į žmogaus nepanašus ir nežinau, ką daryti - visos nedarbo dienos. Namuose viena su vaiku likau........tik verkiu ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2007 11 01, 11:16)
Pas odontologą vakar buvau, tai užrašė pirmadieniui, nes dantenos per daug jautrios, liepė skalauti ir viskas.
Bet nežinau ką daryti šiandien - atsikėliau visa sutinsi - prie ausų iki gerklės, veidas į žmogaus nepanašus ir nežinau, ką daryti - visos nedarbo dienos. Namuose viena su vaiku likau........tik verkiu ir viskas...

Vargsiuke 4u.gif

O bandei kokiu priesuzdegiminiu vaistu isgert? Nimesilio, ibuprofeno ar panasiai? Jeigu niekas nepadeda ir esi vilniete pabandyk nuvaziuot i zalgiri - ten visada buna budintis gydytojas, gal kokiu vaistu suleis..? g.gif
Atsakyti
Buvau nulėkusi vakar į Žalgirį - tai padarė burnos nuotrauką - rado daug giliai esančių pūlinių, išrašė stiprių antibiotikų... doh.gif
Na, o po išeiginių rašytis pas periodontologą ir gali net prireikti operacijos, nes kitaip nieko gero nebus, nes pūliniai vis kaupiasi - ir šiandien dar du atsirado paviršiuje, skauda patinusius limfmazgius, labai bijau........pirmiausia netekti dantų, pasirodo, kad periodontitas įsisenėjęs ir aš jo nepastebėjau - bet anksčiau ir pas odontologą lankiausi, ir akmenis nuiminėjau ir burną prižiūrėjau - ir še tau.....sako, kad genetiškai paveldimumas yra ir nieko čia nepadarysi - dabar reikia stipriai gydyti........ g.gif
net pasaulis nebemielas, nervinė pasidariau nuo to skausmo ir viso šito.... verysad.gif O dar eilės tenai....... nežinau kiek dar reiks kankintis....... verysad.gif
Atsakyti
Man išvis su dantenom buvo blogai, ištinusios buvo, kraujavo tai ką padariau pirmiausia išsivaliau akmenis ir visą laiką skalavau su vandeniu ir druska, dabar džiaugiuosi gražiom dantenom. Žinokit tikrai padeda,mano tėvui dėl dantenų klibėjo visi dantys,po mėnesio skalavimų viskas praėjo.
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2007 11 02, 11:28)

kaip jums viskas baigesi ? unsure.gif
Atsakyti