teko matyti kad bobutes turguj prekiauja saltalankio aliejum,jei zinai vietu galima ir paciam prisirinkti ir issispausti,mano mama taip darydavo ir tepdavo suskirdusias rankas,kulnus
! | Skebimų žinutės ištrintos. Forume draudžiama pirkti/parduoti/platinti vaistus, maisto papildus, kontraceptikus ir pan. |
o gal kazkas zinote ar saltalankiu alieju galima gerti jai pati maitini leliuka? Girdejau ,kad jis labai sveika na nusipirkau ir susimasciau ar galima gerti man ji?
Papildyta:
ups cia vaiku sveikata ne ta tema ,bet gal mamytes labai neuzpyks ,kad cia parasiau
Papildyta:
ups cia vaiku sveikata ne ta tema ,bet gal mamytes labai neuzpyks ,kad cia parasiau
QUOTE(br@ske @ 2012 04 01, 23:24)
o gal kazkas zinote ar saltalankiu alieju galima gerti jai pati maitini leliuka? Girdejau ,kad jis labai sveika na nusipirkau ir susimasciau ar galima gerti man ji?
Papildyta:
Papildyta:
galima jeigu lialiukas nealergiškas jį netgi labai sveika gerti-gydo gastritą,vidines žaizdeles, šiek tiek skatina apetitą turi daug vitamino A , karotinų Aš jo kai turiu rudenį patipasigaminu maišau su alyvugių aliejum ir į salotas-skanuuu
šaltalankis tinka žaizdų gydymui-mano vaikas ir vienas ir kt buvo nusiplikę arbata-pradžioje aišku šaldžiau vėsinau, o vėliau kopūsto lapas plius šaltalankis-jokių randų jokių kitų tepalų nenaudojom..
naudojom stomatito gydymui
Prisiskaiciau receptu apie saltalankiu aliejaus isgavima kai isspaudi sultis ir palieki kad nusistovetu aliejus ir dabar nesuprantu. Tai aliejus tas oranzinis virsuje ar gelsvas apacioje? Man vis aiskina kad nieko vertas toks aliejus (norejau sunaudot plaukams) tai dabar ir suabejojau kazkaip ar cia skaitosi aliejus tas byzalas..
Naudojam. Tik perka ne gryną, o kartu su medetka. Yra toks purškalas Faringosray. Mums kaip ir jurguze30 - labai padėjo stomatitui O ir šiaip kai gerklę skauda tiek aš tiek, vaikui papurškalioju...
QUOTE(ladybird4 @ 2011 11 28, 20:12)
Naudojam ir mes savo paciu gamybos saltalankiu alieju - zaizdu, randu gydymui...
Stai cia radau receptuka
Stai cia radau receptuka
o as gydziau dermatita vaikeliui su salatalankiu aliejumi,tai pasakysiu kad tikrai labai greit uzgyja randai.