Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltalankių aliejus

teko matyti kad bobutes turguj prekiauja saltalankio aliejum,jei zinai vietu galima ir paciam prisirinkti ir issispausti,mano mama taip darydavo ir tepdavo suskirdusias rankas,kulnus
Atsakyti
Naudojam ir mes savo paciu gamybos saltalankiu alieju - zaizdu, randu gydymui... thumbup.gif thumbup.gif

Stai cia radau receptuka 4u.gif
Atsakyti
Užsisakiau iš -ekologiški produktai- mėnesį pralaukiau, jokios žinios, į emailus neatsako, mob. nejungia net...tik tiek, kad ten apmokėt atsiimant.
O šiaip kainos už 100ml apie 20 Lt
Atsakyti

! 
Skebimų žinutės ištrintos.
Forume draudžiama pirkti/parduoti/platinti vaistus, maisto papildus, kontraceptikus ir pan.
Atsakyti
o gal kazkas zinote ar saltalankiu alieju galima gerti jai pati maitini leliuka? Girdejau ,kad jis labai sveika na nusipirkau ir susimasciau ar galima gerti man ji? g.gif
Papildyta:
ups cia vaiku sveikata blush2.gif ne ta tema ,bet gal mamytes labai neuzpyks ,kad cia parasiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(br@ske @ 2012 04 01, 23:24)
o gal kazkas zinote ar saltalankiu alieju galima gerti jai pati maitini leliuka? Girdejau ,kad jis labai sveika na nusipirkau ir susimasciau ar galima gerti man ji? g.gif
Papildyta:
ups cia vaiku sveikata blush2.gif ne ta  tema ,bet gal mamytes labai neuzpyks ,kad cia parasiau blush2.gif

galima jeigu lialiukas nealergiškas 4u.gif jį netgi labai sveika gerti-gydo gastritą,vidines žaizdeles, šiek tiek skatina apetitą 4u.gif turi daug vitamino A , karotinų 4u.gif Aš jo kai turiu rudenį patipasigaminu maišau su alyvugių aliejum ir į salotas-skanuuu 4u.gif
šaltalankis tinka žaizdų gydymui-mano vaikas ir vienas ir kt buvo nusiplikę arbata-pradžioje aišku šaldžiau vėsinau, o vėliau kopūsto lapas plius šaltalankis-jokių randų 4u.gif jokių kitų tepalų nenaudojom..
Atsakyti
Naudojom tepimui, bet jokių stebuklų jis nepadarė.
Atsakyti
naudojom stomatito gydymui smile.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau receptu apie saltalankiu aliejaus isgavima kai isspaudi sultis ir palieki kad nusistovetu aliejus ir dabar nesuprantu. Tai aliejus tas oranzinis virsuje ar gelsvas apacioje? Man vis aiskina kad nieko vertas toks aliejus smile.gif (norejau sunaudot plaukams) tai dabar ir suabejojau kazkaip ar cia skaitosi aliejus tas byzalas..
Atsakyti
mes tai naudojame saltalankiu arbata, labai skanu ir sveika smile.gif aliejaus nebandeme.
Atsakyti
Naudojam. Tik perka ne gryną, o kartu su medetka. Yra toks purškalas Faringosray. Mums kaip ir jurguze30 - labai padėjo stomatitui thumbup.gif O ir šiaip kai gerklę skauda tiek aš tiek, vaikui papurškalioju...
Atsakyti
QUOTE(ladybird4 @ 2011 11 28, 20:12)
Naudojam ir mes savo paciu gamybos saltalankiu alieju - zaizdu, randu gydymui...  thumbup.gif  thumbup.gif

Stai cia radau receptuka  4u.gif

o as gydziau dermatita vaikeliui su salatalankiu aliejumi,tai pasakysiu kad tikrai labai greit uzgyja randai.
Atsakyti