QUOTE(Milux @ 2011 01 26, 18:32)
Grynas saltalankiu aliejus buvo parduodamas vaistinese, bet pries gerus metus jo nebera.jis ir buvo tas geltonas, o nuo odos kas is to , jis lengvai kaip riebalas nusiplauna ir nematau jokios problemos naudoti.
Beje saltalankiu aliejus puiki priemone gydyti skrandzio ligas
Ne geltonas, o tamsiai oranzinis, netgi i ruduma
Vaistinese jo niekada nebuvo
Papildyta:
Taip, skrandzio ar dvylikapirstes opalige, stomatita ir kt. pobudzio zaizdas, zaizdeles gydo jis puikiai. daug jam liaupsiu galeciau parasyti
Gal svarbiausia butu C vit kiekis ir Omega riebiosios rugstys. Kaitaliojant su kitais aliejais, pats geriausias Omega 3 saltinis, tiek suaugusiam, tiek mazam vaikuciui.
Papildyta:
QUOTE(Merlote @ 2010 01 16, 21:27)
Sveikos,
Aš naudoju šaltalankio aliejų veido odai. Esu nusipirkusi toki mišinį su sviestmedžiu, kitokiais aliejais, tad jis toks ne skystas o standus. Dabar ieskau kur nusipirkti gero šaltalankio aliejaus kad paciai pasidaryti krema. Šiaip dažnai kremukus darau pati, bet su šaltalankiu dar nemeginau. Darysiu mazdaug toki: Sviestmedzio aliejus, kokoso aliejus, avokado, mango, abrikosu sviestas, na ir šaltalankis. Dėsiu tiek jo, kad stipriai nedažytu odos. Kai šio aliejaus saikingai, tai naudojant tokį kremą veido oda tampa kaip šiektiek įdegusi. Man patinka