Vilniuje galiu patarti kreiptis i Turto mene, kontaktus galima rasti per google, nes as jau pamirsau , o siaip agentura tikrai gera, kas liecia busto pirkima ar pardavima , pati issigijau nama per ja, nesigailiu.
aš tai pirkau 2 kambarių butą labai buvau patenkinta agentūrą, sutvarkė visus dokumentukus, dar viską dėl busto paskolos taip pat suderino, manau pačiai būtų tikrai daug nervų kainavę viską susitvarkyti.
O mums irgi nekilnojamojo turto agentas labai padeda susitvarkyt visus dokumentus. Paaiškina kas kaip, kokios procedūros, ką toliau su popieriais daryt. Mes gi pirmą kartą perkam butą, o dar su paskola... Ir ne tiek jau daug už tą paslaugą mes jam sumokėjom... Beje, kadangi mes be mašinos, tai visur vežioja su savąja... Kad tik greičiau į savo butuką....
O mums irgi nekilnojamojo turto agentas labai padeda susitvarkyt visus dokumentus. Paaiškina kas kaip, kokios procedūros, ką toliau su popieriais daryt. Mes gi pirmą kartą perkam butą, o dar su paskola... Ir ne tiek jau daug už tą paslaugą mes jam sumokėjom... Beje, kadangi mes be mašinos, tai visur vežioja su savąja... Kad tik greičiau į savo butuką....
nematau prasmes moketi kelis tukstancius agentui uz taip vadinamaji "dokumentu tvarkyma" Nera ten ka tvarkyt O kas kaip kur ir ka toliau daryt paaiskina banke
nematau prasmes moketi kelis tukstancius agentui uz taip vadinamaji "dokumentu tvarkyma" Nera ten ka tvarkyt O kas kaip kur ir ka toliau daryt paaiskina banke
O kaip manot, ar verta prasidėt su agentūrom, ieškant buto nuomai? Įtariu, kad jos tuo nelabai užsiima, o jei ir užsiima tai tik tokiais, kur paros kaina 100lt, arba mėnesio kaina tūkst...
O kaip manot, ar verta prasidėt su agentūrom, ieškant buto nuomai?
Įtariu, kad jos tuo nelabai užsiima, o jei ir užsiima tai tik tokiais, kur paros kaina 100lt, arba mėnesio kaina tūkst...
kiek esu girdėjusi iš pažįstamu tai labai neapsimoka, tu sumoki pinigus o jie tau duoda ja seniai išnuomoto buto numerį. Taip pa jie tuos butus ima iš laikraščių ir po to siūlo. Tai geriau būtų tuos pinigėlius išleisi ant laikraščių ir manau tikrai ką nors rastum, jei klaipėdoj gyventum pasiūlyčiua kokie geriausi lakraščiai tam
Įtariu, kad jos tuo nelabai užsiima, o jei ir užsiima tai tik tokiais, kur paros kaina 100lt, arba mėnesio kaina tūkst...
Tikrai neverta, siūlo senienas, čia panašiai kaip ir su įdarbinimo agentūrom, moki jiems pinigus, o jie diktuoja skelbimus, kur po senovei darbuotojų nebereikia ir jau dirba kiti. Kiek žinau iš praktikos, tai vien nusiskundimai
Manau, kad verta. Paprastai į agentūras kreipiesi ne tik tie, kurie nori išnuomoti super brangius butus
QUOTE(Reniss @ 2005 07 08, 13:54)
kiek esu girdėjusi iš pažįstamu tai labai neapsimoka, tu sumoki pinigus o jie tau duoda ja seniai išnuomoto buto numerį. Taip pa jie tuos butus ima iš laikraščių ir po to siūlo. Tai geriau būtų tuos pinigėlius išleisi ant laikraščių ir manau tikrai ką nors rastum, jei klaipėdoj gyventum pasiūlyčiua kokie geriausi lakraščiai tam
Tikrai neverta, siūlo senienas, čia panašiai kaip ir su įdarbinimo agentūrom, moki jiems pinigus, o jie diktuoja skelbimus, kur po senovei darbuotojų nebereikia ir jau dirba kiti. Kiek žinau iš praktikos, tai vien nusiskundimai
Į tokiu būdu dirbančias agentūras tikrai neverta kreiptis Normalios, save gerbiančios agentūros ima atlygį TIK TADA, kai išsinuomoji jų pasiūlytą butą Prišingu atveju nematau už ką mokėti, nes nėra įdėta darbo
Perskaiciau keleta Kostes ir Elinos zinuciu. Tad isiterpsiu ir as. Pirma mano uosvis dirba nekilnojamo turto agenturoje agentu, firma Kaune, bet jis atstovauja kita miesta. Tad anot jo, kad firmoje istisas bylu maratonas, nes zmones vis mano, kad gali lengvai apeiti firmas, nors jie pasirase sutartis ir susitike su parduodamo busto savininku paslapcia apsikeicia telefono numeriais, jie i tai nekreipia demesio visikai, nes juk sutarti pasiraso pardavejas o ne pirkejas, tad pardavejui ir gresia atsakomybe uz sutarties nevykdyma, o del ju tegul jis ( pardavejas) tariasi asmeniskai kiek tik nori, jie vadovaujasi tik sutartimi. Ir ju nevykdymas yra irasytas ju sutartyse. Lygiai taip pat kaip sake Koste, kad suejus sutarties pasibaigimo terminui, padrdavejas jei apsigalvoja turi is anksto pranesti apie sutarties nutraukima ( t.y kad jis nebezada daugiau jos pratesti), nes kitu atveju, pavelavus tik dienele sutartis pratesiama automatiskai.
Dabar truputi parasysiu is savo patirties. Tad mes intensyviai iekom busto, nesvarbu, butas ar namukas nedidelis, ir kagi, nusipekam laikrasti Noriu ir vazinejam, susiduriam su tokiom problemom, kad kas parasyta laikrasti, tikroveje visai kitaip, kalbu butent apie kaina, laikrasti raso, kad 160 tukt, nuvaziavus mums agentas jau pasako, kad seimininkas pakele kaina iki 182 tukst. Lygiai taip pat vakar apziurej 4 kambariu buta be jokiu agenturu, pardavineja seima, ir kagi, man tariantis del susitarimo, kaina buvo 142tukst, man pasnekove pareiskia, tipo ar mes dar domesimes tuo butu, nes kaina jau kalbant telefonu pakil 5 tukst, na apstulbau, bet pasakiau, kad snekesiu po to kai pamatysiu busta, na ir nuvaziuoju vakar apziuret busto, jis beje sargenuose, pro langus autostrada, ir ji pradeda sakyti sio butu pliusus, kad va statomas prekybos centras, darzelis, geri kaimynai, mokykla, dviejuose kambariuose padaryti remontai( tai pajuode jau tapetai, grindys siubuoja, na netinkamai sudetas plaukiojantis parketas). Po to prabyla, kad tipo jei mes per sia savaite nepirksim is ju, tai ji iskart pasiraso sutarti su agentura, nes tik jai davus skelbima jos jau skambino ir pasake, kad butas vos ne prestizineje vietoje ir kad jie turetu pakelt kaina, ir dar geriau, kad tipo buta jos siulosi pardavinet, ji gauna norima kaina ir is kart buto kaina jau pakyla 10 tukst. Mano vyras tikrai pakraupo, ir jai pasake, kad nejaugi juk butas prie didziausio prekybos centro skaitosi prestizine vieta, ir autostrada ir masinu uzesys cia didelis pliusas). Na vienu zodziu isvada tokia, kad kainas reguliuoja tik nekilnojamo turto agenturos, o ne pardavejas, tad neveltui jos tikraja ta zodzio prasme nerealios