Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų aliejukai

Prieš kelias dienas nusipirkau Kerastase aliejuka plaukams, niu labai patiko, plaukai minkštesni, gerai išsišukuoja galiukai thumbup.gif Rekomenduoju thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2007 02 03, 22:11)
o nebandei kokio eterinio aliejaus ilasinti kad kvepetu skaniau? gal pagelbetu del kvapo  g.gif

niu nebandziau as pilti tu eteriniu aliejuku,paskui bus ne7o 8zoleliu lotuliukas.gif kvepesiu kaip eterine lempa biggrin.gif niu bet kazin ar imanoma pakeisti ta kvapa,toks jau jis fui g.gif
Papildyta:
as tai pastebejau kad uzdejus aliejuka nesvarbu ar jis 5 ar 10 ar 100 lt kainuotu(cia priklauso nuo gamintoju)man rezultatai vienodi nepastebejau jokio skirtuma tik gal tas kad vieni lengviau issiplauna kiti sunkiau,bet efektas plaukams tokspat,esu airijoje isbandzius ivairiu firmu firmeliu aliejukus,kaukes,sampunus,balzamus,tiesa visi jie buvo chemines o ne zolines sudeties,niu tik skirtuma pastebejau tarp kaukiu labai jauciasi kur brangesne ir geresne uzdedi i kur pigia ir nelabai kokia,o tarp aliejuku skirtumo jokio nesu pastebejusi efektas toks pat ar jis pigus ar brangus,tad esu apsistojusi prie naturaliu aliejuku ir kaukiu,dar retkarciais palepinu plaukus kiausinio ir ricinos kauke,nu po to plaukai irgi kiausiniu smirda,bet pastebejau kad irgi veiksminga si kauke,niu rezultatai nuo tu visu teplioniu yra,manau visada ziauriai plaukai slinkdavo,nors as ju visiskai nedazydavau...kirpykloje sakydavo kad tai normalu bet man normalu neatrode,kai mano plaukai budavo ilgi ir ant visu rubu ju buvo galima rasti,jau nekalbu apie sepeti pilna.kai nusikirpau plaukus niekas nepasikeite.o dabar praejo nemazai metu as juos esu nusidazius,ir tikrai visi tie tepliojimai ir prieziura padejo labai,plaukai nustojo slinkti bet nezianu tiksliai kas jiems taip padejo.o kokia jusu nuomone apie pigius ir brangius aliejukus????ar pastebite skirtuma tarp brangaus ir pigaus?as tai atsirinkau naturaluma,nors jie ir dvokia bet man naturalios priemones labiau priimtinos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giorgia @ 2007 02 04, 13:45)
ar pastebite skirtuma tarp brangaus ir pigaus?as tai atsirinkau naturaluma,nors jie ir dvokia bet man naturalios priemones labiau priimtinos smile.gif

Ir aš nepastebiu.
Perku babuškos Agafjos aliejukus, augalinius aliejukus. Yra nebrangu ir veiksminga. thumbup.gif
Atsakyti
as avon aliejuka plauku galiukam naudoju, visai neblogas 4u.gif
Atsakyti
Kaip dažnai Jus naudojate aliejukus prieš plaukų plovimą?
Aš vieną kartą per savaitę tepu plaukus nakčiau jojoba aliejuku ir savaitagalį pasitepu Dzintars aliejuku. Gal dažniau būtų galima, o gal kas per daug tas nesveika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2007 02 04, 16:07)
Kaip dažnai Jus naudojate aliejukus prieš plaukų plovimą?
Aš vieną kartą per savaitę tepu plaukus nakčiau jojoba aliejuku ir savaitagalį pasitepu Dzintars aliejuku. Gal dažniau būtų galima, o gal kas per daug tas nesveika?  g.gif

as karta per savaite, bet dabar tepsiu gal po 2 g.gif nes del tam tikru priezasciu jie sauseja pas mane ...

o kaip tau jojobos aliejukas, gal is Barmunes rolleyes.gif
Atsakyti
niu as tepu pries kiekviena plovima,bet tik galiukus saknu ne,nes nuo ilgo tepimo mano saknys pasidaro riebios,tai as tepu tik galiukus,o kadangi kai jie sausoki tai jiems manau niekada per daug nebus.
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 02 04, 17:25)
o kaip tau jojobos aliejukas, gal is Barmunes  rolleyes.gif

Labai fainas aliejukas. Plaukai švelnus, blizgantis, neslenka. thumbup.gif Pirkau VCUP I aukšte. Dabar noriu dar koki nusipirkti. Kažkur forume skaičiau, kad levandų yra geras.
QUOTE(Giorgia @ 2007 02 04, 17:49)
niu as tepu pries kiekviena plovima,bet tik galiukus saknu ne,nes nuo ilgo tepimo mano saknys pasidaro riebios,tai as tepu tik galiukus,o kadangi kai jie sausoki tai jiems manau niekada per daug nebus.

Matai galvą plaunu kiekviną rytą. Ir tikrai neturiu laiko tepti prieš plovimą, juk reikia dar palaikyti 15 min. Aš net kaukių nenaudoju iš ryto tik savaitgaliais. Man yra paprasčiau ištepti plaukus prieš miegą, o ryte išplauti. Tai galvoju, jeigu tepti kas antrą dieną ar nebus per daug.

Atsakyti
Manau į savaitę vieną ar porą kartų užtenka patepti.
Atsakyti
QUOTE(yavanna @ 2007 02 04, 18:49)
Manau į savaitę vieną ar porą kartų užtenka patepti.

as irgi auginu, bet kadangi galiukai suskilineje, tai ejau patrumpinti, nu tai "patrumpino" schmoll.gif nu ka, auginsiu toliau. liepe galiukus aliejukais ir serumais ne kaip uzeina tept (as ne kasdien tepdavau ) o kasdien kaip "teve musu"...
cia ne as rasiau,bet perkopinau vienos paneles pasisakyma is skyrelio auginam plaukucius toliau,matai kai mano plaukai ilgi tai as galiu pries kiekviena plovima pasiterlioti,o kieno trumpi tai as suprantu kad sunku kiekviena ryta terliotis,bet as manau jei plaukai trumpi ir nuolat atnaujni trumpu plauku kirpima tai gal ir nereikia pries kiekviena plovima tu aliejuku tepti,,,nu bet kai as tepu kiekviena karta mano plaukau galai jau nera sausi thumbup.gif nu cia tai super kokia tu aliejuku galia. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Giorgia @ 2007 02 05, 00:05)
...paneles ,matai kai mano plaukai ilgi tai as galiu pries kiekviena plovima pasiterlioti,o kieno trumpi tai as suprantu kad sunku kiekviena ryta terliotis,bet as manau jei plaukai trumpi ir nuolat atnaujni trumpu plauku kirpima tai gal ir nereikia pries kiekviena plovima tu aliejuku tepti,,,nu bet kai as tepu kiekviena karta mano plaukau galai jau nera sausi thumbup.gif nu cia tai super kokia tu aliejuku galia. rolleyes.gif

Mano plaukai taip pat ilgi. Na ką tada teks truputėli anksčiau keltis. doh.gif Nes plaukų galiukai yra sausoki, o noriu ilgų gražių plaukų.
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2007 02 04, 21:11)
Mano plaukai taip pat ilgi. Na ką tada teks truputėli anksčiau keltis.  doh.gif Nes plaukų galiukai yra sausoki, o noriu ilgų gražių plaukų.

niu durna kalusima uzduosiu blush2.gif bet kodel jei tavo plaukai ilgi juos plauni kiekviena diena?gal dirbi kokioj viesoj istaigoj kur plaukai ir isvaizda turi atrodyti nepriekaistingai?
niu mano ilgi plaukai,bet as juos plaunu kas antra diena,nes po plovimo ant rytojaus jie atrodo labai graziai tai ir nematau reikalo kiekviena diena plauti.
Atsakyti