o man tie visokie aliejukai plaukams tai irgi super
labai patinka bet as tepu tik plauku galus saknu tai ne,jk labai retai saknys buna sausos nebent cheminiu budu pazeistos ar nuperoksidintos tai tada gerai aliejuku visa galva istrinti,bet kadangi mano tik plauku galai sausoki tai as juos ir maitinu as aliejukus keiciu turiu varnalesu tai jis man labai patinka,dar is sarmos kazkoki atseit sake is profesionalios linijos ten tai mokejau apie20 lt tai irgi jis toks nieko tik gal riebesnis nei varnalesu,dar turiu atstatomaji visu tipu babuski agafji aliejuka ji pasildai ir laikai pries galvos plovima tai jis man irgi labai patinka,o po to aliejuko as naudoju kaukes plaukam perplaunu kaip su kondicionierium,radau droge tokia avokadu tai ji man visai nieko,dar labai patinka ir rimi su zolelem ir kiausinio lecitinu,o kad plaukai butu labai purus naudoju ir kauke mil mil is eurokos dazytiem plaukam,aisku as ju visu is karto nededu jas keiciu bet cia mano pacios paciausios,dar kartais palepinu plaukus ampolese visokiais aliejukais,bet mano plaukai vidutinio ilgumai tai vienos jos neuztenka tai nelabai apsimoka man jas pirkti,isplovus plaukus turiu toki purskikli kur plauku saknis reikia itrinti ir skatina plauku augima,is7zoleliu bet kvapas siaubingas atrodo kad ten butu diklofosas nuo tarakonu o ne zoleliu skystis
bet man jis patinka nes rezultatai tai matosi tikrai.