Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų aliejukai

QUOTE(Qwertama @ 2007 06 18, 23:16)
o kur galima isigyti ir kiek kainuoja? 4u.gif

Buna kosmadoje zinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edvinute @ 2007 06 20, 11:40)
man tai asmeniskai tos hennos kapsulytes nepatiko  doh.gif  tolygiai issitept neimanoma, tepi tepi, o ziuri, kad jau neber  doh.gif  na o ir rezultatu jokiu nebuvo.. na bet cia tik man asmeniskai taip, kiekvienam zmogui juk vis kitaip.. tai va  smile.gif  ax.gif

pora ampulyciu galima ir pameginti nemeginusiem juk ne karve kainuoja.... o siaip turbut nedaug aliejuku turejot kad net issitepti neiseina (atsiprasau jeigu klystu ar izeidziau 4u.gif )
Atsakyti
gal kas turi koki likuti, pabandimui, nes bijau, kad man kantrybes pritruks zaist su galiukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2007 06 19, 20:44)
kaip supratau, turi omeny purškiamą alyvuogių aliejuką kūnui. Buvau užsisakius, man visai nieko, o va draugei nepatiko, nes jai per mažai riebumo pasirodė  biggrin.gif . Kas liečia kaukę plaukams su alyvuogių aliejum, tai man ji laaabai tinka ir patinka  thumbup.gif , kaip ir tas aliejukas plaukų galiukams  ax.gif

o tai ten kunui? g.gif tai kad kataloge parasyta plauku aliejus, cia turiu galvoj is spa serijos, is tos pacios kaip ir kauke su alyvuogiu aliejum. g.gif

advance techniques aliejuka as ir pati turiu , man ir jis neblogas. o kauke tai rimtai db jau susidomejau jaucisu reiks pirkt ,nes jau seniai gundaus.

o dar norejau paklausti apie ta naujaja barmune. buvau as tam centriniame paste, nuejau i gala ,paskui i kaire,bet nelabai supratau kur ten yra tu alieju. cia kur ezoterine prekyba?kur tokia moterele sedi prie prekystalio?su visokiom knygutem apie tikyba ,zvakem ir panasiai?prie tokio stalo?ar ten yra ar ten kazkur kitur reikia eiti?
Atsakyti
mano plaukai po kelerių metų šviesinimo ir džiovinimo fenu ir šiaip nelabai jų saugojimo, buvo patapę tikrai nekokios būklės blink.gif pradėjau naudoti persikų kauliukų ir migdolų aliejus pakaitom (issitepdavau vakare ir laikydavau per nakti) Tai plaukai net nemoku apsakyti kaip atsigavo net plaukų gumutė slenka lauk nes plaukučiai labai švelnūs ir slidūs wub.gif o ir kaina svarbiausia situ alieju juokinga bigsmile.gif beje prieš tai turėjau biotreatment aliejuką tai jis man nieko nedarė tik pasitepūs plaukai blizgėdavo labiau,o šiaip plaukui jis man tikrai nepadėjo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2007 06 21, 19:06)
o tai ten kunui?  g.gif tai kad kataloge parasyta plauku aliejus, cia turiu galvoj is spa serijos, is tos pacios kaip ir kauke su alyvuogiu aliejum. g.gif

advance techniques aliejuka as ir pati turiu , man ir jis neblogas. o kauke tai rimtai db jau susidomejau jaucisu reiks pirkt ,nes jau seniai gundaus.

o dar norejau paklausti apie ta naujaja barmune. buvau as tam centriniame paste, nuejau i gala ,paskui i kaire,bet nelabai supratau kur ten yra tu alieju. cia kur ezoterine prekyba?kur tokia moterele sedi prie prekystalio?su visokiom knygutem apie tikyba ,zvakem ir panasiai?prie tokio stalo?ar ten yra ar ten kazkur kitur reikia eiti?

Taip pas tą moterą su žvakėm reik kreiptis hihihi.gif Ta kaukė iš SPA man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arlelija @ 2007 06 21, 21:19)
mano plaukai po kelerių metų šviesinimo ir džiovinimo fenu ir šiaip nelabai jų saugojimo, buvo patapę tikrai nekokios būklės blink.gif  pradėjau naudoti persikų kauliukų ir migdolų aliejus pakaitom (issitepdavau vakare ir laikydavau per nakti) Tai plaukai net nemoku apsakyti kaip atsigavo net plaukų gumutė slenka lauk nes plaukučiai labai švelnūs ir slidūs wub.gif  o ir kaina svarbiausia situ alieju juokinga bigsmile.gif  beje prieš tai turėjau biotreatment aliejuką tai jis man nieko nedarė tik pasitepūs plaukai blizgėdavo labiau,o šiaip plaukui jis man tikrai nepadėjo schmoll.gif

O kur pirkai siuos aliejukus? blush2.gif
Atsakyti
specializuotoje aliejų parduotuvėje KLP "Aliejus ir..." dabar pirksiu kokosų aliejų ir tepliosiu pakaitom jau su trijų rušių aliejais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arlelija @ 2007 06 21, 22:00)
specializuotoje aliejų parduotuvėje KLP "Aliejus ir..."  dabar pirksiu kokosų aliejų ir tepliosiu pakaitom jau su trijų rušių aliejais smile.gif

Aa, gaila.. man Vilniuje reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vetuke @ 2007 06 21, 21:25)
Taip pas tą moterą su žvakėm reik kreiptis  hihihi.gif Ta kaukė iš SPA man labai patinka  thumbup.gif

vajezau ,tai tikrai pas ja, as ten iejau tai taip pasimeciau net nepatogu buvo klaust,galvojau dar durna isvadins hihihi.gif ,na zodziu reiks dar karta ten eiti.
aciu uz informacija.
Atsakyti
as ir buvau kazkada uzsukus ir neradau , nemaniau kad ten kur atvirutes biggrin.gif o kuri geriausia butu pirkt? ten idnuka reik koki nestis ar ten su indukais ?
Atsakyti
As tai arba labai neatidi, arba siaip ieskot nemoku.. nu nerandu as to Dzintars aliejuko niekur. g.gif Gal kuri zinot tiksliai kur kaune arba vilniuj pirkt jo? 4u.gif Nes labai noriu blush2.gif
Ai, gi buvau radus vienoj vietoj.. bet nezinau ar tas, nes kainavo ar tai 30 su virsum litu, tai suabejojau. g.gif
Atsakyti