apie 70 Lt
klausiu tu kurios orising aliejuka turi.... jo dozatorius kaip nors uzsifiksuoja? (nes nezinau kaip ji i kelione veztis kad neprisispaudytu labai nes paciai niekaip uzfiksuoti sukinejant neiseina...)
QUOTE(Bitute32 @ 2007 06 19, 14:11)
Joico aliejukų niekas man dar neprašoko kaip sakant
Rasai aliejuku - tai ju keliu rusiu yra? koki isbandei ? pasidalink patirtimi, nes neapsisprendziu koki pirkti ar tigi magic drops ar is joico pabandyti
na va siaip ne taip perskaicau visa sita placia tema. Ir uzsimaniau nusipirkti naturalu aliejuka ,toj naujoj barmunej.tik kiek skaiciau padariau isvada ,kad geriausi buvo vynuogiu kauliuku, sviestmedzio ir simsodiju.kaip manote koki geriau pirkti is situ isvardintu sausiems plaukams ,kurie sunkiai riebaluojasi? ir kuri butu galima pirkti odai? kurie tinkamiausi butu (oda irgi mano sausa)? ir ar butu galima naudoti alieju paakiams? nes su jais turiu daug bedu. kazin nepakenktu?
dar norejau paklausti maciau avon kataloge alyvuogiu alieju , is spa serijos, db kaip tik nuolaida, idomu gal kuri bandet? ir dar domina ta kauke su tuom alyvuogiu aliejum...
a , ir dar gal kas zinote ar kaune akropolyje ,parduotuvese, the body shop ir kosmada yra kokosu aliejaus arba kitokio kokio nors, nes kai vaksciojau tai nemaciau
dar norejau paklausti maciau avon kataloge alyvuogiu alieju , is spa serijos, db kaip tik nuolaida, idomu gal kuri bandet? ir dar domina ta kauke su tuom alyvuogiu aliejum...
a , ir dar gal kas zinote ar kaune akropolyje ,parduotuvese, the body shop ir kosmada yra kokosu aliejaus arba kitokio kokio nors, nes kai vaksciojau tai nemaciau
QUOTE(zuikiuseima @ 2007 06 17, 15:35)
neblogu plauku prieziuros priemoniu galima rasti netoli mindaugo maximos vilniuje, yra tokia parduotuve "viskas grozio salonui", as ten pirkau kauke ir aliejuka, tik neatsimenu kaip vadinas, nes jau pasibaige na, bet ten daug visko ir gan visokiu nebrangiu galima rast
ir ko gi ten galima rasti?
QUOTE(mexica @ 2007 06 19, 00:16)
A sudeti skaitet dzinars aliejuko? Gi ten parasyta kad yra alkoholio.
tik nelabai suprantu ko jus jo taip bijot? Jisai naudojamas kaip risamoji medziaga, nes aliejai, kurie vandenyje netirpus ir negali buti isisavinami i poodinius sluoksnius, daznai yra tirpinami alkoholyje, kuris lengva isigeria i oda. Ka as zinau, na pasitepkit kokiu alyvuogiu aliejum ir galit laukt nelauke kol jis susigers - jau greiciau isgaruoti spes. o istirpinkit ji ir susigers per neilga laika.
nepanikuokit. rimtai.
tik nelabai suprantu ko jus jo taip bijot? Jisai naudojamas kaip risamoji medziaga, nes aliejai, kurie vandenyje netirpus ir negali buti isisavinami i poodinius sluoksnius, daznai yra tirpinami alkoholyje, kuris lengva isigeria i oda. Ka as zinau, na pasitepkit kokiu alyvuogiu aliejum ir galit laukt nelauke kol jis susigers - jau greiciau isgaruoti spes. o istirpinkit ji ir susigers per neilga laika.
nepanikuokit. rimtai.
bet tai kai tepi ant plaukų ir tau nuima plaukų dažus, tai nieko gero tikrai aš jau geriau tada naudosiu atskirai ta ricinos alieju, ar dar ten kitokius, nei šitą
QUOTE(linuzielia @ 2007 06 19, 18:22)
qdar norejau paklausti maciau avon kataloge alyvuogiu alieju , is spa serijos, db kaip tik nuolaida, idomu gal kuri bandet? ir dar domina ta kauke su tuom alyvuogiu aliejum...
kaip supratau, turi omeny purškiamą alyvuogių aliejuką kūnui. Buvau užsisakius, man visai nieko, o va draugei nepatiko, nes jai per mažai riebumo pasirodė . Kas liečia kaukę plaukams su alyvuogių aliejum, tai man ji laaabai tinka ir patinka , kaip ir tas aliejukas plaukų galiukams
QUOTE(Katyte1977 @ 2007 06 19, 15:44)
Rasai aliejuku - tai ju keliu rusiu yra? koki isbandei ? pasidalink patirtimi, nes neapsisprendziu koki pirkti ar tigi magic drops ar is joico pabandyti
mane irgi domina joico aliejukai , kokios kainos, tūris, kokios rūšies ten jų yra? gavau mėginuką šiandien kažkokio joico aliejuko, tai reiks išmegint
Papildyta:
QUOTE(Bitute32 @ 2007 06 19, 14:42)
apie 70 Lt
o koks turis? papasakok daugiau, kokį naudoji, kodėl patinka?
Salon+ perki?
QUOTE(adrytės mama @ 2007 06 19, 20:44)
kaip supratau, turi omeny purškiamą alyvuogių aliejuką kūnui. Buvau užsisakius, man visai nieko, o va draugei nepatiko, nes jai per mažai riebumo pasirodė . Kas liečia kaukę plaukams su alyvuogių aliejum, tai man ji laaabai tinka ir patinka , kaip ir tas aliejukas plaukų galiukams
jaučiu, kad čia kalba eina apie planet spa plaukų aliejų
QUOTE(nancy @ 2007 06 19, 14:31)
hennos plius yra kapsulese (tai buna pirkti arba tokie meginukai kuriuose yra po tas dvi kapsules, arba didelis kur ~20 kapsuliu yra ) dar swarzkopf yra kapsulese ... o daugiau neisivaizduoju
prisiminiau kad dar keune kapsules yra
prisiminiau kad dar keune kapsules yra
man tai asmeniskai tos hennos kapsulytes nepatiko tolygiai issitept neimanoma, tepi tepi, o ziuri, kad jau neber na o ir rezultatu jokiu nebuvo.. na bet cia tik man asmeniskai taip, kiekvienam zmogui juk vis kitaip.. tai va