Aš maždaug prieš mėnesį nusipirkau Aliejuką plaukų galams iš La Biostetique va tokį
Tokie galai buvo pasišiaušę, o dabar atrodo atsigavo plaukų galiukai. Ir svarbiausia- jis neriebina plaukų. Na man tai
čia aprašymas
SVEIKI PLAUKŲ GALIUKAI
SPLISS REPAIR
Ši priemonė iš karto sulygina žvynuotą plauko sluoksnį ir suklijuoja pažeistą plauko galiuką. Atstatančios silikono makromolekulės įsiskverbia į pažeistą plauką ir iš karto suformuoja apsauginę plėvelę. Naudojimas: įtrinti į plaukų galiukus. Nenuplauti.
QUOTE(melana @ 2007 05 28, 18:14)
Aš maždaug prieš mėnesį nusipirkau Aliejuką plaukų galams iš La Biostetique va tokį
Tokie galai buvo pasišiaušę, o dabar atrodo atsigavo plaukų galiukai. Ir svarbiausia- jis neriebina plaukų. Na man tai
čia aprašymas
SVEIKI PLAUKŲ GALIUKAI
SPLISS REPAIR
Ši priemonė iš karto sulygina žvynuotą plauko sluoksnį ir suklijuoja pažeistą plauko galiuką. Atstatančios silikono makromolekulės įsiskverbia į pažeistą plauką ir iš karto suformuoja apsauginę plėvelę. Naudojimas: įtrinti į plaukų galiukus. Nenuplauti.
čia aprašymas
SVEIKI PLAUKŲ GALIUKAI
SPLISS REPAIR
sudominai kur galima nusipirkti?kokia kaina?kiekis?
nors ir ne manes klause, bet..buvau macius sarmoj visa linija siu priemoniu..kainos nemazos,bet tiksliai nepasakysiu
QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 05 28, 19:40)
O pas tave plaukai sausi ar linke riebaluotis?
Mano tai galiukai tik sausi, o prie saknu labai linke riebaluotis, tai man turbut netinka aliejukai, nors noretusi galiukus pamaitint. Turiu is Avon seruma galiukams, tai nors ir an galu uztepu, vistiek plaukai bematant susiriebaluoja
QUOTE(gyvačiuke @ 2007 05 29, 09:42)
Mano tai galiukai tik sausi, o prie saknu labai linke riebaluotis, tai man turbut netinka aliejukai, nors noretusi galiukus pamaitint. Turiu is Avon seruma galiukams, tai nors ir an galu uztepu, vistiek plaukai bematant susiriebaluoja
pabandyk wella lifetex (atrodo taip vadinasi). mano plaukai tokie pat kaip tavo,bet sitas tikrai neriebaluoja. Buna sarma style grozio salonuose ir siaip bet kur, kur pardavineja wella (as paprastai kuriame nors grozio salone [perku).
QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 05 28, 18:40)
Aš pirkau Sarmoj, mokėjau 56Lt, o vat kiekio nežinau kiek neatsimenu, bet šiaip normaliai ten jo yra, nes tik galam skirtas, tai manau tikrai ilgam užtenka
QUOTE(gyvačiuke @ 2007 05 29, 09:42)
Mano tai nei per daug sausi, nei per riebus saknys riebesnes,o galiukai sausesni
tinka tik aliejukai manau visoms, tik reikia teptis tik pacius galiukus
jei bematant susiriebaluoja, tai gal per daug uztepi ant plauku?pakanka keiu laseliu
Nezinau ar geriausias bet man patiko .. "zolotoj solk" firmos aliejukas.. pagal kaina tai tikrai puikus:) jis yra skatinantis sveiku plauku augima o pazeistus stiprina
QUOTE(karjeriste1 @ 2007 05 30, 21:52)
Nezinau ar geriausias bet man patiko .. "zolotoj solk" firmos aliejukas.. pagal kaina tai tikrai puikus:) jis yra skatinantis sveiku plauku augima o pazeistus stiprina
man ir sitas patiko
ale, jo po plovimo neuztepsi
QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 05 30, 23:10)
niuz po plovimo tai ne bet man plaukai zymiai spartina plauku augima
kolkas padejo tik cenko ir orising
Šiandien eilinį kartą papirkau "Zolotoj Šolk" aliejuką. Man jis labai patiko .