As tai nadoju Avono aliejuka, bet jis man nelabai kasko patinka labai greita nuo jo plaukai susiriebaluoja nors tepu tik galiukus, gal ka negerai darau galvoju
Kazkada naudojau keleta menesiu Professional system aliejuka plaukams ir dar plius sampuna toki pati.Kainavo apie 30 lt kiekvienss buteliukas,taciau didelio efekto nesulaukiau.
O va Londone paprastame prekybos centre pirkti aliejukai plaukams uz kelis svarus tai padare nerealu efekta Gaila,kad pas mus Lietuvoje tokiu nera pirkti.
O va Londone paprastame prekybos centre pirkti aliejukai plaukams uz kelis svarus tai padare nerealu efekta Gaila,kad pas mus Lietuvoje tokiu nera pirkti.
gal kuri turite atsiliepimu apie keune's arba 'green light' aliejuka?
QUOTE(vita82 @ 2007 04 27, 17:41)
Pirkau ne Lt, anksčiau esu mačius ir pas mus parduotuvėse įvairių tų aliejukų, bet dabar ar yra pirkti, nesu atkreipus dėmesio
Šitas konkrečiai, suteikia blizgesį ir patiesina plaukus
teks ir man toki nusipirkti
o jis gal ir gydo galiukus,nes man skubiai reikia.
QUOTE(gicikami @ 2007 05 14, 23:19)
Man atrodo, kad dauguma tokių aliejukų yra labiau kosmetiniai
QUOTE(gicikami @ 2007 05 15, 00:19)
Jo sitas tai tiksliai kosmetinio poveikio, bet ir kitu is brangesniu aliejuko, tai kiek girdejau tik orising yra gydomasis
As tai neberandu sito aliejuko niekur pirkti
as ir to garnier neberandu niekur pirkti o siaip kaip uz tokia kaina tai buvo visai neblogas
o vat siandien nusipirkau cristalli liquidi su linu semenimis aliejuka tai super daikciukas plaukai kaip silkiniai lengvai sukuojasi ir minkstuciai minkstuciai ziuresim kaip bus paskui.....
o vat siandien nusipirkau cristalli liquidi su linu semenimis aliejuka tai super daikciukas plaukai kaip silkiniai lengvai sukuojasi ir minkstuciai minkstuciai ziuresim kaip bus paskui.....
QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 05 15, 17:07)
Jo sitas tai tiksliai kosmetinio poveikio, bet ir kitu is brangesniu aliejuko, tai kiek girdejau tik orising yra gydomasis
cup'o sarmoj maciau, ir vokieciu sarmoj yra,jei jus vilniuje ieskot cia apie o'rising,jeigu to klausiat...
QUOTE(gicikami @ 2007 05 15, 00:19)
O man jis nelabai ka daro....
Šiandien užsukau į Drogą. Pamačiau Gliss Kur aliejuką skirta plaukų galiukams. Kainuoja 14.99. Gal kas jau išbandė. Nesu prieš tai jo mačiusi tai tikriausiai naujiena. Aprašymas toks, kad lyg ir panaceja suskilinėjusiems galiukams. Šiaip Gliss Kur šampunai man patinka. Gal ir aliejukas tiktu.
As kai pradejau naudot JOICO silk result tiesinamaji krema, tai man jokio aliejuko nebereikia - plaukai svelnus, minksti, blizgantys. Super tiesiog.
Pasitepu aliejuku tik jei jo nenaudoju.
Gaila tik kad galiukai visvien skilineja - naudoju aliejuka ar ne.
Pasitepu aliejuku tik jei jo nenaudoju.
Gaila tik kad galiukai visvien skilineja - naudoju aliejuka ar ne.
QUOTE(Marija5 @ 2007 05 16, 12:10)
Šiandien užsukau į Drogą. Pamačiau Gliss Kur aliejuką skirta plaukų galiukams. Kainuoja 14.99. Gal kas jau išbandė. Nesu prieš tai jo mačiusi tai tikriausiai naujiena. Aprašymas toks, kad lyg ir panaceja suskilinėjusiems galiukams. Šiaip Gliss Kur šampunai man patinka. Gal ir aliejukas tiktu.
O cia toklioj nepermatomoj tubelej 50 ml?ar vel koks naujas?