QUOTE(vita82 @ 2007 04 27, 18:41)
Pirkau ne Lt, anksčiau esu mačius ir pas mus parduotuvėse įvairių tų aliejukų, bet dabar ar yra pirkti, nesu atkreipus dėmesio
Šitas konkrečiai, suteikia blizgesį ir patiesina plaukus
as ji irgi turejau, pirkau lt, labai jis man patiko, ir labai pigus, ir labai ilgam uzteko tik tiek, kad dabar neuztinku jo pirkti
Matrix Biolage serum http://www.matrix.co...ootherapie.aspx[/IMG]
Koki aliejuka patartumete luzinejantiems ir nuo tiesinimo nualintiems plaukams?
QUOTE(Paloma:) @ 2007 04 29, 10:15)
Koki aliejuka patartumete luzinejantiems ir nuo tiesinimo nualintiems plaukams?
reiketu nauduoti pries ir po plovimo man patinka aliejukai pries plovima is Naujosios Barmunes (CUPe), o po dabar naudoju Kerastase, bet jau i pabaiga, koki kita pirksiu dar nezinau
QUOTE(Lalaa @ 2007 04 29, 09:30)
reiketu nauduoti pries ir po plovimo man patinka aliejukai pries plovima is Naujosios Barmunes (CUPe), o po dabar naudoju Kerastase, bet jau i pabaiga, koki kita pirksiu dar nezinau
Kaip tik siandien vaziuosiu i CUP'a tai nusipirksiu koki aliejuka pabandyti.O kaip tas Kerastase?
QUOTE(Odora @ 2007 04 30, 13:38)
as naudoju dzintars, gal jau kokius 3 kartus:) plaukai svelnesni po jo buna
galvoju gal reiketu dazniau ji patepliot (dabar dedu karta-du per savaite) kazkuri rase kad kasdien tepa aliejuku, kaip jus manot?
labai gundausi tu naturaliu alieju pripirkt ir plaukams ir odai:)
galvoju gal reiketu dazniau ji patepliot (dabar dedu karta-du per savaite) kazkuri rase kad kasdien tepa aliejuku, kaip jus manot?
labai gundausi tu naturaliu alieju pripirkt ir plaukams ir odai:)
gal kasdien butu per daznai nes gali lb plaukai pradeti lb riebaluotis, bet gal tavo lb sausi, tada tas negrestu
as bandziau kas antra diena teptis visokius aliejukus, tai tada lb greitai plaukai susiriebaluodavo tai man geriau kaip visada karta i savaite issitepti aliejais
QUOTE(Paloma:) @ 2007 04 29, 07:40)
Kaip tik siandien vaziuosiu i CUP'a tai nusipirksiu koki aliejuka pabandyti.O kaip tas Kerastase?
Kerastase super aliejukas aisku kaina jo nemaza,bet verta.Ir jo ilgam uztenka.Ir kvapas malonus