o as dar neradau geresnio aliejuko nei Yves Rocher "Monoi de Tahiti"
plaukai tiesiog silkiniai buna tiesa aliejukas labiau kunui (bet raso galima ir plaukam, bet veikia puikiai
dar turiu migdolu alieju ir kazkoki is drogo (geltonam buteliuke toks)
nei vienas neprilygsta
Lamia, o cia koks aliejus? kokosu, avokadu.....?
ir kaip naudoji- tepi visus plaukus, palaikai ir isplauni ar naudoji tepant plauku galiukus?
ir kaip naudoji- tepi visus plaukus, palaikai ir isplauni ar naudoji tepant plauku galiukus?
QUOTE(Lamia @ 2007 04 23, 23:22)
o as dar neradau geresnio aliejuko nei Yves Rocher "Monoi de Tahiti"
Man ir idomu, koks cia aliejukas
Gal kuri žinote kur būna pirkti migdolų aliejuko?
QUOTE(ngirl @ 2007 04 23, 22:59)
Lamia, o cia koks aliejus? kokosu, avokadu.....?
eee.. kad as nezinau labai geras ir naudoju, koks man skirtumas koks jis ten. bandykit pasiieskoti info internete
istepu plaukus (tik prie saknu nelendu) ir pabunu namie valanda, jeigu pirty tai 15-20 min ir isplaunu poto na zodziu kaip ir visus aliejukus naudoju
QUOTE(Saulužė @ 2007 04 24, 15:55)
Gal kuri žinote kur būna pirkti migdolų aliejuko?
CUP'e, pirmame aukste
QUOTE(Saulužė @ 2007 04 24, 17:20)
Okur jis yra?
Centrine universaline parduotuveje yra kitoje Vilniaus dangoraiziu gatves puseje
QUOTE(ngirl @ 2007 04 24, 17:26)
Centrine universaline parduotuveje yra kitoje Vilniaus dangoraiziu gatves puseje
Aš Kaune
QUOTE(Saulužė @ 2007 04 24, 17:28)
Aš Kaune
zinau, kad offtopic, bet labiausiai nemegstu klausimu, kur klausiama kur yra tas ar anas, neparasant kokiame mieste gyvenama. tai is kur mes galim zinot, kai net avatare nera miestas nurodytas? reikia iskart rasyt,o ne tik po 100-tojo posto rast atsakyma. taip tik siukslinamas forumas nereikalingu chat'u...
QUOTE(ngirl @ 2007 04 24, 18:16)
zinau, kad offtopic, bet labiausiai nemegstu klausimu, kur klausiama kur yra tas ar anas, neparasant kokiame mieste gyvenama. tai is kur mes galim zinot, kai net avatare nera miestas nurodytas? reikia iskart rasyt,o ne tik po 100-tojo posto rast atsakyma. taip tik siukslinamas forumas nereikalingu chat'u...
Nu nesusipratau iš kart
Atsiprašau už sutrukdymą, jei jau taip - šiukšlinimą
Kaune tų aliejukų galim rasti centriniam pašte, prie ezoterinių prekių kažkodėl
QUOTE(Marija5 @ 2007 04 23, 20:16)
O kokios firmos aliejukas? Gal galima plačiau?
Iš Aromatikos Bandysiu šiandien, gal neliks taukuoti plaukai