Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų aliejukai

Jeigu skirtumas eina apie 10 Lt, tai geriau as pirkciau gydamaji aliejuka-seruma O'Rising. jeigu jis pardavinejamas vaistenese p 60 Lt, tai savaitgaliais visoms prekems EUROVAISTENEJE yra 10 procentu nuolaida. tai iseis kad O'Rising aliejukas - 54 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Poskis @ 2007 03 16, 12:49)
As naudoju Alfa Parf aliejuka plaukams, tai man super  clap.gif  clap.gif  clap.gif

O jau kvepia tai nezmoniskai skaniai  yess.gif
Mano plaukai ilgi, tai susiveldavo, negalima budavo issukuoti normaliai net po balzamo, o dabar... kaip silkas..  wub.gif

QUOTE(Marija5 @ 2007 03 16, 14:46)
Alfa Parf yra Sarmoje, vaistinėje, bet kainuoja brangiau 58 Lt.
O kurime salone po 50 parduoda? Nes man šis aliejukas taip pat labai patinka.  wub.gif

mergaitės, jūs čia apie šitą???
user posted image
Atsakyti
Turiu ir šį. Bet labaiu patinka Alfa Parf aliejukas geltoname įpakavime.
Dabar mačiau dar Alfa Parf naujas aliejukas pasirodė, bet kaina apie 80 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2007 03 16, 17:25)
Turiu ir šį. Bet labaiu patinka Alfa Parf aliejukas geltoname įpakavime.
Dabar mačiau dar Alfa Parf naujas aliejukas pasirodė, bet kaina apie 80 Lt.

ti tas geltonam tai semi di lino joa?
Atsakyti
As dabar naudoju Everlina CHILL_IN aliejuka, tai lb patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2007 03 16, 14:46)
Alfa Parf yra Sarmoje, vaistinėje, bet kainuoja brangiau 58 Lt.
O kurime salone po 50 parduoda? Nes man šis aliejukas taip pat labai patinka.  wub.gif

mirksiukas.gif
"Merilina"--- Zirmunuose, prie to rusisku knygu knygyno priesais Hiper Rimi 4u.gif , salonas liptukais uzlipus antrame aukste mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(katiliukas @ 2007 03 16, 15:51)
user posted image

Nea as tai ne apie sita, apie geltoname ipakavime.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2007 03 16, 15:51)
user posted image

Sita turejau. Labai patiko bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Citra, o kuo jis geras?
Atsakyti
vis mėtausi tarp to geltonam ir violetiniam įpakavime doh.gif ax.gif , negaliu apsispręsti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(A.IEVA @ 2006 11 28, 17:47)
Mano kirpėja rekomendavo padrėkinti savo turtą aliejuku. Konkrečiai rekomendavo "The body shop" su vynuogėmis, bet bėda tokia, kad Kaune nėra tos firmos gaminių sad.gif Gal kuri naudojate kokį kitą gerą aliejuką?

as naudoju brelil firmos aliejuka Cristalli Liquidi. labai neblogas. neriebina, gerai isigeria, plaukai po jo svelnus ir kvapas labai geras. kainuoja apie 32lt
Atsakyti
Kiek kainuoja GREEN LIGHT 60ml aliejukas?
Atsakyti
QUOTE(agnytia_number1 @ 2007 03 18, 16:53)
Citra, o kuo jis geras?

Si linija skirta butent plauku tiesinimui, glotninimui. Tai jis man tikrai buvo super. Plaukiukai taip nesipusdavo, spindejo, buvo pamaitinti. O ir plauku galiukai nesisakojo. As ji dedavau per visa plauku ilgi ant slapiu, o paskui ant sausu plauku.

QUOTE(katiliukas @ 2007 03 19, 00:45)
vis mėtausi tarp to geltonam ir violetiniam įpakavime  doh.gif  ax.gif , negaliu apsispręsti  blush2.gif

To geltono nesu bandziusi, negaliu palyginti. Bet ji irgi daug kas giria. Bet atkreipk demesi, kad tas violetinis yra mazesne talpa, bet kainuoja tiek pat, kiek geltonas didesnej talpoj.
Atsakyti