Nuo ricinos man taip pat riebalavosi. Ne bent p0rocedūras reikia atlikti penktadienį, kad plaukai pirmadienį normaliai atrodytu.
Aliejų reikia labai gerai išplauti, tada nesiriebalos.
QUOTE(A.IEVA @ 2006 12 03, 21:46)
Na va, nusipirkau rekomenduotą The Body Shop vynuogių kauliukų aliejų, tai galiu pasakyti, kad pirmieji įspūdžiai tikrai labai geri: plaukų neriebina, bet jie tampa labai paklusnūs, glotnūs ir be galo švelnūs Tiesa, galėtų būti pigesnis jis: 75 ml 60Lt
Įtariu, kad tau jo metams užteks, padalinus sumą visai normaliai išeina. Aš jau baiginėju savo AlfaPhar ar kaip jis ten, tai dairausi kokio naujo, nes tas superinis, bet norisi kažko naujo
QUOTE(kregzde @ 2006 12 04, 13:15)
Įtariu, kad tau jo metams užteks, padalinus sumą visai normaliai išeina. Aš jau baiginėju savo AlfaPhar ar kaip jis ten, tai dairausi kokio naujo, nes tas superinis, bet norisi kažko naujo
na as vynuogiu aliejuka is body shop jau naudoju koki trecia buteliuka turbut pakeiciamu nera
turejau alfaparf aliejuka, avon AT oranziniu kamsteliu ( berods nuo velinmosi) ir AT plauku galiuku seruma. is ju visu man labiausiai patinka AT galiuku serumas, as juo tepu visa plauka, labai plaukai suminksteja ir svelnus pasisdaro, blizga.
norejau pasiklausti cia truputi ,nusipirkau meginuka alfaparf semi di lino , bet ant jo nera instrukcijos.gal galetumete parasyti kaip ji naudoti reikia? ar po plovimo ar pries?ir kiek laikyti ?
Turėjau Black semi di lino aliejuką, Bio traitement, dabar naudoju Alfaparf semi di lino. Visi man jie panašūs, tik kvapas skiriasi. Alfaparf labai skaniai kvepia, tik gal šiek tiek riebina plaukus. Tiesa, kvapas jų laikosi trumpai, kad ir Bio traitement kvapas įkyriai saldus, bet jo neužilgo nebesijaučia. Jeigu dabar vėl reikėtų rinktis iš šitų trijų vieną, tai turbūt rinkčiausi Black .
QUOTE(Teresa @ 2007 01 20, 21:37)
Po plovimo.
o ji naudoti ant slapiu plauku? ar sausu? ir kaip daznai galima naudoti?
QUOTE(linuzielia @ 2007 01 21, 18:31)
o ji naudoti ant slapiu plauku? ar sausu? ir kaip daznai galima naudoti?
siaip ji reikia tept kiekviena diena ..gali ant sausu, gali ant dregnu plauku, nuplauti nereikia
BIOTREATMENT pirmoj vietoj
Man pirmoj vietoj Kerastase