Manau, kad tai yra tas patskaip ir su šampunais, kaukėmis, balzamais ir t.t yra labai individualu.
Man jojoba labai patiko. Sezamo ne labai patiko plaukams. Tepsiu jį tik dėl to, kad jis stiprina plaukus.
Kai kam girdėjau labai tinka levandų aliejukas. Tiesiog reikia išsirinkti tinkanti aliejuką.
Man tai labiausiai patinka jojoba ir vinuogių kauliukų.
Bandžiau abrikosų kauliukų tai plaukai buvo nekokie, dabar tepu aliejumi visą kuną prieš miegą.
Na va vakar isbandziau vynuogiu kauliuku aliejuka, istepiau plaukus, pavaiksciojau pora valandu ir ta isploviau galva su sampunu. Is tikruju patiko Plaukai slapi tokie kazkokie itin sunkus buvo, labai grazisi krito, o isdziuve tikrai labai graziai blizga zodziu naudosiu ir toliau, o veliau dar labai norisi pabandyti ir simodsiju alieju, kuris kaip ir labiausiai plaukam pritaikytas
Dabar naudoju Avon plauku galiuku seruma. Labai patinka, nesisakoja galiukai, plaukai svelnus, gerai sukuojasi. Ant buteliuko raso, kad jis drekina. Dar galvoju nusipirkti Kerastase apiejuka (cia jy labai gyre). O ar jis drekina, saugo nuo sakojimosi??
QUOTE(Ramsyte @ 2007 02 28, 20:26)
Dar galvoju nusipirkti Kerastase apiejuka (cia jy labai gyre). O ar jis drekina, saugo nuo sakojimosi??
Man jis
QUOTE(vetuke @ 2007 02 28, 21:11)
Man jis
O jis gal saugo plauka nuo sakojimosi, derina kiek nors? Kuo patinka?
kur yra pirkt Kerastase aliejuko?
man tai labai patinka weledos aliejukas, plaukai poto labai lemgvai atsiplauna, tai didelis pliusas bentjau man
QUOTE(Ramsyte @ 2007 02 28, 21:15)
O jis gal saugo plauka nuo sakojimosi, derina kiek nors? Kuo patinka?
Aš jį dar nesenai naudoju, tai ar nuo šakojimosi saugo, dar negaliu pasakyti Bet drėkina puikiai, gerai susigeria, neriebina, plaukai glotnūs, blizga ir kvepia skaniai
Tik dabar pamaciau, kad parasiau ne drekina, o derina Na jei tas aliejukas kazkiek drekina, tai manau kad maziau turetu sakotis galiukai, neissauseja taip
QUOTE(Ramsyte @ 2007 03 01, 18:52)
Tik dabar pamaciau, kad parasiau ne drekina, o derina Na jei tas aliejukas kazkiek drekina, tai manau kad maziau turetu sakotis galiukai, neissauseja taip
Nu manau jis ten paderina visus reikaliukus
QUOTE(emmute @ 2007 03 01, 13:02)
kur yra pirkt Kerastase aliejuko?
Buržua salonuose