mergaites, koki aliejuka ipilat i sampuna? o kokiu tepat galiukus? ar jokio skirtumo?
QUOTE(SECREAT @ 2007 02 19, 17:44)
VETUKE,radau tu aliejuku tam centriniam paste sales centrines gale,kaireje puseje pirkau vynuogiu kauliuku ir kvieciu gemalu.vynuogiu 100ml-10lt,o kvieciu-100ml-14lt
oj kaip fainai, ačiū kad pranešei reiks bėgti kada ir man
Pranešk ar patiks
grizusi namo issimozojau plaukus vynuogiu kauliuku aliejuku.kazkur po poros val ejau praust galvos po to issidziovinau,tai plaukai toookie minkstuciai,svelnuciai,lygus ir blizga lb...nakti net prabudus vis perbraukdavau per juos,tai siaubas kokie svelnus...zodziu vynuogiu kauliuku aliejukas mano plaukam- o su kvieciu gemalu tepiausi veida.tai ir lb super!nakciai tepiaus,ryte veidas lygus,svelnus,net kremo nereikejo o va vynuogiu aliejukas veidui nlb patiko.nieko ypatingo nepastebejau...tad vynuoges plaukam,kvieciai-veidui
pirkau jojobos plaukam, ir kvieciu gemalu veidui. jojobos zadu tepti galiukus po plovimo, idomu kaip pavyks ekspermentas
QUOTE(SECREAT @ 2007 02 21, 14:17)
zodziu vynuogiu kauliuku aliejukas mano plaukam-
kur tas daiktas pirktas?
QUOTE(helena @ 2007 02 21, 18:16)
kur tas daiktas pirktas?
http://www.naujojiba.../mus_rasite.htm
http://www.naujojiba....lt/vynuoge.htm
QUOTE(SECREAT @ 2007 02 21, 14:17)
grizusi namo issimozojau plaukus vynuogiu kauliuku aliejuku.kazkur po poros val ejau praust galvos po to issidziovinau,tai plaukai toookie minkstuciai,svelnuciai,lygus ir blizga lb...nakti net prabudus vis perbraukdavau per juos,tai siaubas kokie svelnus...zodziu vynuogiu kauliuku aliejukas mano plaukam- o su kvieciu gemalu tepiausi veida.tai ir lb super!nakciai tepiaus,ryte veidas lygus,svelnus,net kremo nereikejo o va vynuogiu aliejukas veidui nlb patiko.nieko ypatingo nepastebejau...tad vynuoges plaukam,kvieciai-veidui
o kur kaune tokio daikto gauti?
Papildyta:
QUOTE(Kilbukas @ 2007 02 23, 21:42)
o kur kaune tokio daikto gauti?
jau radau
Tikrai ORLY?
QUOTE(SECREAT @ 2007 02 19, 17:44)
VETUKE,radau tu aliejuku tam centriniam paste sales centrines gale,kaireje puseje pirkau vynuogiu kauliuku ir kvieciu gemalu.vynuogiu 100ml-10lt,o kvieciu-100ml-14lt
kai pabaigsiu dabartini alieju plaukams, reikes pabandyti siuos, naturalius 100 ml atrodo labai daug, nes visada pirkdavau po 30 ml parduotuvej Laisves gale, kur prekes kirpykloms
sveikos
gal kuri naudojot naturalu aliejuka po plovimo?
mano plaukai isplovus ir isdziovinus juos buna labai sausi ir issipute, naudoju avon aliejuka, bet jis duoda tik laikina efekta, o plauku normaliai nedrekina, ir sekanti syki issiplovus - vel tas pats
gal naturalus aliejukas padetu?
gal kuri naudojot naturalu aliejuka po plovimo?
mano plaukai isplovus ir isdziovinus juos buna labai sausi ir issipute, naudoju avon aliejuka, bet jis duoda tik laikina efekta, o plauku normaliai nedrekina, ir sekanti syki issiplovus - vel tas pats
gal naturalus aliejukas padetu?