man niekaip neiseina kompas neranda to failo
padekit, kad prisidirbau tai prisidirbau, pasidariau tris paeiliui vaiko liniuotes, ir paslutine vel suklydau. kaip viska panaikinti, paskiau vel noresiu normaliai pasidaryti
negi niekas nezino, kaip panaikinti liniuotes is kompo, man ant darbastalio nerodo, bet web yra ir neina istrinti. as vis keiciau, kad gautusi gerai, dabar keturios yra .o ir forume parase vejus rodo, del to kad kompe pridirbau.
QUOTE(ultraviolet @ 2007 03 06, 15:13)
sakykit, o kaip pakeist spalva tos juostos, kur start parasyta ir pan, ta prasme yra kompe pakeist i pilka, zalia, ir standartine melyna, bet as noriu pvz juodos, maciau kazkur lyg buvo kalbeta apie tai nerandu
pasiskaityk čia
susiradau kaip reikia istrinti liniuotes is dekstopo
jei kam idomu:
reikia istrinti notepado dokumentus, kur jie buvo issaugoti, jie issitrina paprastai.
tada eina start-setings-control panel-display-desktop-customize dekstop-Web
tada ten lenteleje rasit savo liniuote, ja pazymit varnele, spaudziat delet, ok, apacioj ok, tada vienu lapu atgal ir dar apply. tuomet turetu pasinaikinti liniuote.
as net keturias taip isnaikinau ir forume liniuote nebegrybauja.
jei kam idomu:
reikia istrinti notepado dokumentus, kur jie buvo issaugoti, jie issitrina paprastai.
tada ten lenteleje rasit savo liniuote, ja pazymit varnele, spaudziat delet, ok, apacioj ok, tada vienu lapu atgal ir dar apply. tuomet turetu pasinaikinti liniuote.
QUOTE(Eglute:} @ 2007 02 26, 17:52)
man niekaip neiseina kompas neranda to failo
man irgi neranda gal kas galit mums padėt?
man viskas isejo ir parasa pasidariau ir ant darbastalio visko prisikeliau dabar sedziu ir dziaugiuosi
kaip ant darbastalio uzkelti lietuviska supermamos liniuote?
QUOTE(saulyte0925 @ 2007 03 09, 12:50)
susiradau kaip reikia istrinti liniuotes is dekstopo
jei kam idomu:
jei kam idomu:
As taip ir istryniau
sveikos mamytes siandien ieskodamo kazko idomaus radau sita puslapi,ir susikuriau liniute ant darbastalio,tik as isidejau lietuviskos (supermamos )sukurta liniute,tai net smagu matyt viska parasyta lietuviskai.jei kas nores tai susikurusios liniuote supermama.ltnukopijuokit html adresa i ta vieta kur ir parasyta paaiskinimuose,ir toliau viskas tas pats kaip jau parasyta paaiskinimuose.
taip gera laukti
taip gera laukti