ir as viska padariau taip kaip aprasyta, bet kompas nemato to failo kuri susikuriau . Padekit kas ismanot. Aciu is anksto, labai faina butu tureti liniuote ant darbalaukio, kad vyreli istisas dienas tunodamas prie jo nepamirstu, kad turi vaika
QUOTE(ugnaizole @ 2007 02 01, 17:07)
ir as viska padariau taip kaip aprasyta, bet kompas nemato to failo kuri susikuriau . Padekit kas ismanot. Aciu is anksto, labai faina butu tureti liniuote ant darbalaukio, kad vyreli istisas dienas tunodamas prie jo nepamirstu, kad turi vaika
įrašyk tokį pavadinimą, kaip ir ambrozija užrašė paaiškinimuose, su galūne ir visa kita. aš rašiau pagal save irgi kažko nebuvo, nes html pamiršau, gal tau ir tas?
p.s vyrui reikia priiminti,kad jis turi vaiką, ne liniuotės pagalba, o užkeliant ant kelių
antra syki bandau ant darbastalio uzsideti liniuote, bet nesekmingai. Darau viska kaip paaiskinta, taciau... Kodel kompas nemato naujai susikurto failo? Gal reik perkraut kompa
Oi, kokiaas glusa, pasirodo visai nemoku su kompu dirbti
pavyko, valio
kodėl man nerodo liniuotės kai parašau žinutę forume ,kur reikia eiti kad nukopijuoti ta HTML koda?prašau padėkit!
labai prasau padeti, noriu ant darbakaukio liniuotes kiek laiko esame kartu, bet pagal paaiskinima nukeliauju tik iki trecio laiptuko, o paskui ismeta man kazkokia nesamoninga lentele "Favorites" ir nebezinau ka daryti, padekit prasau paaiskinkit man zioplai
va, pasigirsiu ir as aptikau sia tema siandien, tai pasidarbavau ir pasidariau liniuote tiek parasui, tiek ir ant desktopo uzsimeciau, super dalykelis aciu visoms visoms, davusioms patarimu ir pamokymu!!!
Papildyta:
karincinkai, jei gerai supratau, tau kai atidaro favoritus, tada reikia susirasti ta vieta, kur issaugojai sukurta .html faila ir ant jo kliktelt, pabandyk, turetu gautis.
Papildyta:
QUOTE(Karincikas @ 2007 02 11, 04:29)
labai prasau padeti, noriu ant darbakaukio liniuotes kiek laiko esame kartu, bet pagal paaiskinima nukeliauju tik iki trecio laiptuko, o paskui ismeta man kazkokia nesamoninga lentele "Favorites" ir nebezinau ka daryti, padekit prasau paaiskinkit man zioplai
karincinkai, jei gerai supratau, tau kai atidaro favoritus, tada reikia susirasti ta vieta, kur issaugojai sukurta .html faila ir ant jo kliktelt, pabandyk, turetu gautis.
QUOTE(zuzuza @ 2007 02 12, 21:47)
va, pasigirsiu ir as aptikau sia tema siandien, tai pasidarbavau ir pasidariau liniuote tiek parasui, tiek ir ant desktopo uzsimeciau, super dalykelis aciu visoms visoms, davusioms patarimu ir pamokymu!!!
Papildyta:
Papildyta:
jau isejo jau pasidariau aciu labai uz patarimus!!!
QUOTE(Karincikas @ 2007 02 12, 23:32)
jau isejo jau pasidariau aciu labai uz patarimus!!!
smagu, kad gavosi