Sveikos Mielosios
Šiandien išeiginiauju, ir tvarkiau mažylio drabužėlius. Radau keletą išaugtų, bet visai dar gerų drabužėlių, juos galėčiau padovanoti mamytėms. Tai būtų nuo pusės metukų iki metukų berniukui kombinezonėlis pavasariui-rudeniui, nešynė-kengūra, nestora frotinė striukytė, kelerios kelnytės, keli džemperėliai, kepurytės. Pasiskaičiau, kad čia kai kurios mamos apgaudinėja , tai norėčiau atiduoti toms, kurioms tikrai reikia. Gal galėčiau atsiųst AsJai, adresą turiu, o ji, manau, ras kam atiduoti, gal tam mažam berniukui iš N.Vilnios ar kam kitam
AsJa, ar gerai?
Bagdončikai , tikrai skaudu, kai padedi iš visos širdies, o tau šitaip
QUOTE(maslinka @ 2007 03 01, 13:08)
Sveikos Mielosios
Šiandien išeiginiauju, ir tvarkiau mažylio drabužėlius. Radau keletą išaugtų, bet visai dar gerų drabužėlių, juos galėčiau padovanoti mamytėms. Tai būtų nuo pusės metukų iki metukų berniukui kombinezonėlis pavasariui-rudeniui, nešynė-kengūra, nestora frotinė striukytė, kelerios kelnytės, keli džemperėliai, kepurytės. Pasiskaičiau, kad čia kai kurios mamos apgaudinėja , tai norėčiau atiduoti toms, kurioms tikrai reikia. Gal galėčiau atsiųst AsJai, adresą turiu, o ji, manau, ras kam atiduoti, gal tam mažam berniukui iš N.Vilnios ar kam kitam
AsJa, ar gerai?
AsJa, ar gerai?
Uhhh.....
QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 03 01, 10:34)
APGAVO APGAVO IR DAR KARTA APGAVO Jei kam idomu kas, rasykite i az - nenoriu cia rasyti, nes dar pamatys..Oj, sugausiu as ta mamuze SUESIU NEGYVAI
Skaudu ir liūdna, kai kažkas pinknaudžiauja tavo gerumu. Laikykis , nes kaip sakome, lazda turi du galus.
QUOTE(maslinka @ 2007 03 01, 12:08)
Gal galėčiau atsiųst AsJai, adresą turiu, o ji, manau, ras kam atiduoti, gal tam mažam berniukui iš N.Vilnios ar kam kitam
AsJa, ar gerai?
AsJa, ar gerai?
Maslinka, džigiuosi, kad iš jūs rūpinatės kitais aš nieko prieš, kad asiųstumėte, bet siuntimas irgi kainuoja, o pinigėliai jums irgi reikalingi.
MASLINKA, iš kokio jūs miesto?? Aš važinėju pas mamą dažnai: Šiauliai, RAdviliškis... Gal pakeliui būtų, ne?
QUOTE(AsJa @ 2007 02 28, 17:06)
Ryt nuvažiuosime, pasižiūrėsime kaip ten reikalai, gal tiesiog jai po gimdymo dar tas pienelis nesusitvarkė, kai mes pas ją buvome tai mažiuikui buvo tik 7 dienos, tai 7 dienos po gimdymo, gal susireguliuos pienukas, labai norėtųsi, kad mama dar pati matintų leliuką, tai jeigu reiks mišinuko tai būtinai parašysiu
As esu is Naujos Vilnios, nezinau, ar pades, bet turiu arbatos didinancios laktacija, dar turiu abejuku kudikiam, kuriu jau nebenauduojam, tiesion stovi, vieta uzima...paziurejus, gal dar ko rasciau, pvz, mamai rubu kazkoiu neblogu turiu...Tiesiog dabar darbe esu...tai nelabai prisimenu, kas ten yra, gal galit i AZ numeriuka iradresa imest?
QUOTE(Limcamca @ 2007 03 01, 14:07)
MASLINKA, iš kokio jūs miesto?? Aš važinėju pas mamą dažnai: Šiauliai, RAdviliškis... Gal pakeliui būtų, ne?
Maslinka is Anyksciu. mamyte
BAGDONČIKAI, taigi stova i vonele pamirsau atiduoti tai kt karta pas ja kai vaziuosit nepamirskit manes vel
QUOTE(AsJa @ 2007 03 01, 15:02)
Maslinka, džigiuosi, kad iš jūs rūpinatės kitais aš nieko prieš, kad asiųstumėte, bet siuntimas irgi kainuoja, o pinigėliai jums irgi reikalingi.
na, aš paprasčiausiai atrinkau nebenešiojamus drabužiukus ir noriu juos kažkam atiduoti.Paklausinėjau pažįstamų, tokių vaikučių jie neturi, o pas mane tik vietą užima, į rūsį išnešti nesinori . Dėl atsiuntimo, tai pažiūrėjau tarifus, nebrangiai kainuoja, aš iš jūsu gavau daug daugiau, už 7 lt vis tiek nieko nenupirksiu , tai tegul bus savotiški mainai. Jei nerasiu pažįstamų, kurie važiuos į Vilnių, tai atsiųsiu AsJAI.
QUOTE(Limcamca @ 2007 03 01, 15:07)
jau atsakė Bagdončikas
QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 03 01, 15:22)
Maslinka is Anyksciu. mamyte
Aš visai paprasta mama, labai norėčiau pati kam nors duoti, o ne imti, bet dar iki to toli , o gal ir ne, negali žinoti, kaip gyvenimas pasisuks.
QUOTE(LiolikP @ 2007 03 01, 13:22)
As esu is Naujos Vilnios, nezinau, ar pades, bet turiu arbatos didinancios laktacija, dar turiu abejuku kudikiam, kuriu jau nebenauduojam, tiesion stovi, vieta uzima...paziurejus, gal dar ko rasciau, pvz, mamai rubu kazkoiu neblogu turiu...Tiesiog dabar darbe esu...tai nelabai prisimenu, kas ten yra, gal galit i AZ numeriuka iradresa imest?
Aplankykite mamytę, aš jums adresą į až parašysiu.
QUOTE(AsJa @ 2007 03 01, 16:16)
Aplankykite mamytę, aš jums adresą į až parašysiu.
Aciu. tik cia truputi tokiau nuo manes, as pacioj vileikoi gyvenu, o masinos suo metu neturiu, tai jei iseis tai gal per iseigines su autu pavaziuosiu, jei bus kam vaika palikt...Labai pasistengsiu, na nebent, jei negalesiu, tai viska surinksiu ir kam nors perduosiu. Pranasiu, kaip man iseis.
Skaiciau skaiciau... Ach, jei buciau anksciau radus si skyreli... Nenustebau, kad atsiranda piktnaudziaujanciu gerumu , bet nustebau, kad nenorit apie tai rasyt . Apie tai reikia paskelbt garsiai ir aiskiai, kad kitos mamytes nebutu apgautos
QUOTE(smulkute @ 2007 03 01, 18:23)
Skaiciau skaiciau... Ach, jei buciau anksciau radus si skyreli... Nenustebau, kad atsiranda piktnaudziaujanciu gerumu , bet nustebau, kad nenorit apie tai rasyt . Apie tai reikia paskelbt garsiai ir aiskiai, kad kitos mamytes nebutu apgautos
čia aš manau, kad bus paskelbta, tik reikia pirmiau išsiaiškinti, kad nebūtų apšmeižti nekalti žmonės